Orta asyadayken çinli hatunlar avrupaya geljnce rus kadinlar 😂 komsunun tavugu neden erkeklere daha cazip geliyor acaba

Orta asyadayken çinli hatunlar avrupaya geljnce rus kadinlar 😂 komsunun tavugu neden erkeklere daha cazip geliyor acaba

Merakım yok ama daha açık görüşlüler. Şu kadar altın, maltın, ev, eşya istiyorum gibi mal, mülk ile kafayı bozmamışlar (bazı milletler) Çoğu şeyi aşmış olmaları. Yüksek ahlâk seviyeleri. Çıkarcılık oranları daha az olması.
Bunlari bir de serdar ortaca sor bakalim😂
Serdar Ortaç ve yaşadığı durumları bilmiyorum. 😃😃 Ne oldu, yoksa yabancılar bunu dolandırdı mı yoksa
Oy oy o kadar saf ve temizsiniz ki adete acilmamis birer gonca😂
Ben kеriz veya еnayi olabilirim, bu seni hiç ilgilendirmez ama Serdar Ortaç neler yaşadı çok merak ettim şimdi. 😃😃😃
Ben tanıdım. Denedim. Tavsiye ederim. Yani bu Türk kadınının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ama maalesef Türkiye'de kadın oranı az. Ve böyle olunca da erkeklerin düzgün ve kendilerini beğenecek kadın bulması zor
Beyefendi bizim erkekler avrupaya gitse hindistanin neresinden icinden mi diye sorarlar ne demek tc erkeklerinin begenecegi kadin sayisi azzzz😂
Yanlış anladınız. Türkiye'de kadın oranı özellikle 20-35 yaş erkeklere göre az. TÜİK verisi. Kafamdan uydurmuyorum. Böyle olunca da bir kadına onlarca erkek yazıyor. Güzel olsun ya da olmasın Türk kadını da talibim çok diye yüz vermiyor. Sorun burada
Oran o kadar da az degil
ben TUik in yalancısıyım.
Cevap
23Cevap
Ben ırka göre seçmem.
Merak değil ki akıllı adam yabancı asyalı olanlarla evlenir zaten yakın arkadaşım Özbek ile evlendi eski evliliğinde ben kadinla değilmişim diyor
Ozbek de turkten cok farkli ya😂
Farklı baya
Hepsini sanki yatağa hemen atacaklar miş gözüyle bakıyorlar asla değişmez bu düşünce
Evet o kadar eminler kendilerinden😅
Rus kızının Türk kızından pozitif olarak farkını sana 2 sayfa yazarım da üşendim.
Ben de sadece italyan icin destan yazarim ve de usunemem😂
Doğrudur.
yabancı kadından hiç hoşlanmadım aq kim diyor bunları size
Ya sen haric diger tc erkekleri😂
knk yabancıyı kim sever nerden gördünüz aq dil bilmez bişey bilmez eninde sonunda kendi ülkesindeki kızı arar ne demişler tilkinin dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı
Kardesim yorumlara bakabilirsin oturdugumuz yerden mi konusuyoruz
bilmem dostum evlensinler yabancıyla evlenmezler ama
Evlen (e) mezler😂
evet evlenemzler dostum öyle kolay değil aq sosyal medyada takıla takıla kafa yanmış sizin
Ben sosyal medya da takiliyorum da sen nerde takiliyorsun 😂
işte sporda takılıyom dostum
Benim yabancı kadınlara merakım yok, daha doğrusu kadınlara merakım yok, hiç bir cinse merakım yok kafama göre takılıyorum kendi halimde oh miss 👌
Kendileri çok mu yakışıklı sanki kıllı ayılar
Hahahha😂
Ömürleri boyunca devamkee edeyleyy..
Siz artık bu kadar zor olmadıgınız zaman , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik babyface erkeklere de baktıgınız zaman , cinselliğe kolay yaklaştıgınız zaman , evlilik diyince her masrafı erkeğe yıkmadıgınız zaman , EGOİST KENDİNİ BEGRNMİS olmadıgınız zaman SADECE TİPE BAKMAFIGINIZ zaman BİTER
Ayrıca kadın erkek nüfusu neredeyse eşit bu ükkede ve erkekler hiç reddetmiyor siz de EN RAHAT ERKEK SEÇEN KADIN MİLLETİSİNİZ bunun zorluğunu biz çekiyoruz boşu boşuna işimiz zorlaşıyor ve her türlü pisliklere bile bile şans veriyosunuz
Yalansa YALAN de
Bunlarin hepsinin nedeni senin ded3nin dedesi biliyirsun dimi... kadin dedigin boyle olur soyle olur diye bik bik. bik konusup isinize gelince de cinselliğe neden bu kadar karsisiniza getiremezsiniz... birak cinselligi adama merhaba desek yataga atmaya calisan abazaliklarinizdan da bahdetme... elin yabanci kadini sizi kendi ulkesindeki adamlar gibi acik goruslu diye düşünüp muhattap oluyor biz tam olarak ne olduğunuzu biliyoruz
Abi bir tek cinsellik kısmına mı takıldın ya
Nazik erkek kibar erkek sevmiyosunuz centilmen erkek sevmiyosunuz , yakışıklı erkek anlayısınız sert mizaçlı pi*ç tipli kaba tipli tehditkar tipli eciş bücüş yaratık gibi tiplerden oluşuyor ve maalesef 10 üzerinden 2 lik kız, kadın bile erkek seçebiliyor
Bir tek cinselliğe mı takıldın , olum sizin neredeyse hepiniz bitchface siniz lan (oorospu yüzlü ) çirkefsiniz , erkek gibisiniz
Siz genelde cinselliği her türlü pisliklere bile bile verirsiniz sonra bize yollu diyolar dersiniz anasını satıyim, bu ülkede hakeden hiçbir erkek cinselliği ve Aşkı elde edemiyor , siz hakedenlere hicbirsey vermiyosunuz
Ben de açık görüşlü diye mihattap olurum karakteri iyiyse mihattap olurum , ama işte siz her şey de zorsunuz
Dedemin dedesi ama o kafada olan erkeklere kimler bakıyor siz bakıyosunuz , bak şimdi tamam kabul ediyorum TÜRK ERKEKLERİNİN NERDEYSE HEPSİ pis*liktir , geri kafalıdır kadın dediğin söyle olucak böyle olucak der , kabadır , art niyetlidir kadını sadece eşya olarak görür evet ama bu tiplere sırf SERT MİZAÇLI DİYE TEHDİTKAR TİPE SAHİP DİYE serserik tipe sahip diye kaba tipliler diye erkek yerine koyup gidenler kimler sizsiniz , yani anlıycagın DEDELERİMİN DEDESİNİN DE SUČU VAR EVET ama bu tiplere BİLE İSTEYE GİDEN DE SİZ TC kadınlarının suçu
Anlasildi sen kafana gore takil kadinlar bana niye vermiyor diye 3 paragraf daha yaz...
Niye noldu
Haklıyım iste
Kadınlar bana bakmıyor çünkü klasik TC erkekleri gibi kaba tipli yaratık tipli , şsrefsiz , pu*şt değilim diye , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik bir tipe sahip olduğum için babyface olduğum için temiz tipli olduğum için bakmıyosunuz
Size şey lazım böyle tam bir pu*şt , kibirli , kaba , ayı gibi anıran tehditkar tipe sahip pi*ç tipli hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekler lazım ,
burada suç sizin yani TC kadınlarının, ruh hastasısınız biz ne yapalım ben de mesela JAPONYA YA gitmeye çalışıyorum JAPON KADINLARI SEKSİ VE AŞKI hakedenlere daha çok veriyor sizin gibi bitchface değiller en azından ezici çoğunluğu değil , orada ki kadınlar eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere daha çok bakıyor
Yani zorsunuz zor bu nedenle 23 yıldır sapım Ağustos'ta 24 olucam hala sapım, ne tip erkekler ilginizi çekiyor biliyoruz , sizin suçunuz sadece DEDEMİN DEDESİNİN suçu değil , siz de pislik erkek seviyosunuz PİDLİK OLSUN İYİ OLSUN FARK ETMEZ İLLA SERT MİZAÇLI OLSUN, ŞEREF**SİZ TİPLİ OLSUN istiyosunuz
Kafama göre takılmıyorum fotomu görsen sende yumuşak tiplisin dersin anasını satıyim babyface diyosunuz masum tiplisin diyosunuz böyle tiplere bu ülkede güzel bir kadın çirkin kadın fark etmez hicbiriniz bakmıyosunuz
Hani pis*lik olduğu tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz
Bar*zo sevdalısı
bencede annesinin bulduğu kızla evlenince ama çok zor diye düşünüyorum
kıllı ayı dıyen gızlı uye once kendısı acaba erkekten be beklıyo? ayrıca erkekte yakısıklılık aranmaz guzel kalplı merhametlı olması beklenır
Kıllısınız ama😅
hahaahaa bu her erkek ıcın gecerlı deıl o dedıklerın genelde dogu kökenlılerde gecerlı ben tam aranılan kanım :)
%99 kıllı
sen normal erkekle cıkmamıssın ya da tum cıktıgın erkekler dogulu
Hayatim sence ciktigim erkeklerden mi yola cimtim yolda gezerken gozunun ucuyla bak bakalim
bakıyorum ıstanbuldayım genelıne yakını kıllı onların hepsıde dogulu guzelım benım gıbısı zor tabıı :)
Evet tamam sen bir tanesin😂
teşekkür ederim sende 1 tanesin
Faslı ve Cezayirli kızları görünce bende Türk erkeklerine hak verdim. Bazıları hem çok güzel hemde güzel huylu ne diyelim yinede Türk kızları gibi olabilirler mi? Sanmıyorum😅
Tanıştığım gün bitmişti benim ve o günden sonra bize bizden başkası haram dedim Pamela gelse dönmem sözümden 😀
Aslında Suriyelilerin bize yaptığı muamele ve Türklerin yabancılara yaptığı muamele aynı maalsef...
kaliteli kızlar çünkü
Erkekleri de kaliteli
erkekleri mal
Yaaa tabi tabi😂
inanmazsan inanma git kendin öğren
Ulkenin iq ortalamasi belli neyin iddiasi bu... ayrica firsatimiz olsa sen de ben de avrupaya gideriz 😂ama oturup 40 derece de cay iciyoz
benim iq 145+ kanka seni bilemicem
Benimki de 150+
yalan
Ispatla
iq seviyen 150 olsa böyle sorular sormazdın
145 iq bu sorulari cevapliyor ama😂
senin iddia ettiğin şeyin tam karşısında duruyorum fark ettiysen?
Ya evet senin iddianda oturdugun yerden yabanci erkekleri mal ilan etmek😂 145 iq umarim tamamini harcamiyorsundur
kaç tane yabancı sevgilin oldu? benim3 tane rus israilli ve norveçli sevgilim oldu
Ay daraldim bunaldim 😂
🤪
Bizimkilerin tuhaf istekleri bitince ancak
Mehir olarak yalınızı mi istedik 😂
Bİ donumuz kalmıştı sonra elimizde mızrak dötümüzde yaprak kala kaldık 🤣🤣🤣
Yazin iyi olur ferah ferah takilirsiniz😂
Klima taktırmayı düşünüyorum dötüme 🤣🤣
Şimdi yabancı kadınlarda iyi ha, eğri oturalım doğru konuşalım 😀
Annesinin bulduğu kızla evlenince
Bayi toplantisina ukraynaya gidiyorlar ama 😂
Kiev deplasmanı o 😀
Savas bitse de ukrayna deplasmanina gitsek diyenleri duydum da olabilir😅
O tarafta oynanan futbol daha göze hoş geliyor 😀
Allah sizin boyunuzu posunuzu nasil devirmiyor gercekten saskinim😂
Hahah benim ne suçum var ya Benim Rusçam var ama Kiev deplasmanında öğrenmedim otelde çalıştım 😀
Tahmin edeyim ukraynali kadinlar sana zorla rusca ogretti😂
Hahah arkadaşlara falan dediğin gibi zorla öğretmişler ama benim pozisyonum resepsiyon olduğu için ben işim gereği dil öğrendim 😀güzel oda için kur yapıyorlardı ama yer mi Anadolu çocuğu yerse 5 dolar yer öyle verir sessiz deniz gören odayı😀
Yabancılar daha iyi türklerden
Genelleme yapmayalım, öyle bi merakım olmadı hnç
Bitmez onlarda bu merak
Bizimkiler her zaman q puan ondedir
Yabancı kadınların nesli tükenince
Hic olmadı ne varsa turklerde var bee
Bitmez gibi görünüyor
Türk kadınlarının ağrısı sızısı bitince
Bitmez
bitmez
never
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?