Yok ya :D sen de bi alemsin ha her türlü erkek var tamam ama yine de askeriye katlanılmaz emir altın da kalmayı sevmiyorum ya sabah erken kalk tras ol değmeyecek insanların dediklerini yapmak durumun da kalıyosun orada mecbur kimliğini gizli tutuyosun zaten adamlar hep kadıncı ne işim olur ya onlarla ama sadece orada tek bir askerin gözlerine vurulmuştum adamın bakışları çok güzel di ya daha hiç unutmam hayatım da ilk kez birini bu kadar çok beğenmiştim hetero bile olsa
O durumu merak ettim şimdi. Mesela beni sadece kadınların olduğu bi kışlaya gönderseler , onlarla sürekli aynı ortamda olsam , onlarla uyusam nasıl hissederdim acaba. Zevk mi verirdi yoksa onlara dokunamayacağım için zor mu olurdu bilemedim
Onu bende bilemem söyle diyeyim benim yerimde olsaydın zor olur du ama sen erkekten hoslanıyosun etrafın ful kadıncı erkeklerle dolu ne hissettiğini anlamıyor lar yani
Ahahaha :D kapama görsünler totoyu falan :D ben bakıyodum yalan yok adam rahat boxerle geziyo :D sen hala gitmedin mi askere git gör öyleyse ortamı her türlü insan var gay da var olabilir gizler kendini :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yaşamadım ama genel olarak doğuda yaşamak diğer şehirlere yaşamaktan daha iyi bence. Şansım olsa doğuda yaşardım
Yaşamadan nasıl bilebilirsin ki?
Bazı şeyleri yaşamadan bilebiliyor insanlar
Bu o tarz bi şey değil bence
Oralar çok oluyor van da askerlik yaptım dondum varya nasıl soğuk
Van'da yazın hava çok güzel. Ama kışın bi o kadar kötü. Kar çok yağar
Evet kışın askerlik yaptım acayip soğuk olmasının yanı sıra kar çok oluyor du
Bedelli mi yaptın?
yok 1 ay fazla bile yaptım 7 ay yapıp 8 ci ayda geldim :D
Ceza mı yedin? 😂
Yok ya coronadan dolayı askerlik 1 ay uzaltılmıştı ya :D onda bende vardım işte tam 5 gün kalmıştı teskereye pat 35 gün eklendi :D
Ama senin işine gelmiştir o kadar erkeğin içinde bence seni göndermeseler bi on yıl daha kalmak isterdin 😂
Bro çok pardon ama o ismi yazmışsan onun üzerine de dönen şakalara katlanmalisin bence 😂
Yok ya :D sen de bi alemsin ha her türlü erkek var tamam ama yine de askeriye katlanılmaz emir altın da kalmayı sevmiyorum ya sabah erken kalk tras ol değmeyecek insanların dediklerini yapmak durumun da kalıyosun orada mecbur kimliğini gizli tutuyosun zaten adamlar hep kadıncı ne işim olur ya onlarla ama sadece orada tek bir askerin gözlerine vurulmuştum adamın bakışları çok güzel di ya daha hiç unutmam hayatım da ilk kez birini bu kadar çok beğenmiştim hetero bile olsa
heheh :D sıkıntı yok ya
O durumu merak ettim şimdi. Mesela beni sadece kadınların olduğu bi kışlaya gönderseler , onlarla sürekli aynı ortamda olsam , onlarla uyusam nasıl hissederdim acaba. Zevk mi verirdi yoksa onlara dokunamayacağım için zor mu olurdu bilemedim
Onu bende bilemem söyle diyeyim benim yerimde olsaydın zor olur du ama sen erkekten hoslanıyosun etrafın ful kadıncı erkeklerle dolu ne hissettiğini anlamıyor lar yani
Haa yani beni lezbiyenlerin olduğu bi yere verseler senle aynı durumu yaşamış oluruz 😂
Evet aynen öyle :D
Neyse düşündükçe aklımda farklı farklı fanteziler kurmaya başladım 😂
Alla alla :D alemsin ben bile fantezi kurmadım o kdar erkeğin için de ama varya got bas hersey ortada gziyolar haberleri yok tabi izlendiklerindne :)
Hahaha bunu duyduktan sonra askerde çarşafla dolaşacam 😂
Ahahaha :D kapama görsünler totoyu falan :D ben bakıyodum yalan yok adam rahat boxerle geziyo :D sen hala gitmedin mi askere git gör öyleyse ortamı her türlü insan var gay da var olabilir gizler kendini :D
Hayır bir yıl daha var. Bedelli yaparım diye düşünüyorum. O kadar testosteron kokusuna dayanamam ben 😂
püü sana :D sen bilin ama o kadar katlanılamayacak bir şey değil :)
Niye püü yav 😂
Bedelli nedir ya :D yap gel hemen :)
Uzun dönem yapmam icin bi neden yok :)
:D nasıl istiyorsan :)
Şırnak memnunum çok güzel 🙂
Memleketin de Şırnak mı?
Evit
Herkes memleketini sever 😂 Önemli olan farklı bir sehirde yaşadığın zaman orayı sevip sevmedigin 😁
Hee evet orası öyle
Şırnak'a geldim ben de bir kere. Daha doğrusu Cizreye gelmistik. Mem u zin in mezarını gördük. Sirnaktan geçtik çok beklemedik ama
Siz nerelisiniZ ki
Batman 😁