Evlenince karısını neden kendi ailesi ile yaşatmak ister ciddi cevaplayın bunu isteyen var mı özellikle peki? Bu yüzden ne nişanlar ne evlilikler bozuldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumdan ötürü istiyorlarsa anlaşılabilir bir istek.. Ailemle yaşarız birikim yapıp ayrı bir eve geçerim mantığında düşünmek mantıklı bir istek ama maddi durumu iyi olan bir bireyin bunu istemesi anlamsız. Ev üstüne ev olmaz. Bireyler gerçek bir aile olmaz, cinsellik bile tam manasıyla yaşanamaz. Kadın gecelik giyinmek isteyecek o bile sıkıntı yani. Her zaman diyorum en güzeli tek göz evde olsa ayrı ev
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun olması çok kötü ya, aynı apartman neyse de aynı evin içinde yaşamak çok kötü bir durum olacaktır. Özel hayat diye bir şey yok, kendinize vakit ayıramazsınız, romantik zamanlar geçiremezsiniz ve rahat olamazsınız.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde maddiyat ev kirası fatura gibi sorumluluk istemeyen erkekler var ama öyle sayısı çok fazla değil evlenip ailesiyle yaşayan erkek sayısı %10 falandır en azından batı da
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
100Cevap
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBuna uyacak ayranli bir laf var ama soylemeyim simdi. Hem karim olsun hemde sorumluluk almayim sevgili babacigim karnimizi doyursun diye dusunuyordur bunu isteyen erkek. Akli basinda bir erkek bunu istemez. Bir kere kaynana kayinbaba yaninda gelin rahat edemez bunu dusunmesi lazim.
40 Yorumla
+1 yılBen bunu kabul edemem kendim bir mutfak sefi olduğum için farklı bir düzenim var mutfağıma kimsenin karışmasını istemiyorum ayrıca eşimle rahatça film seyredemeyeceksem basbasa yemek yiyemeyeceksem sevisemeyeceksem neden evlenip bir sürü sorumluluk altına gireyim ben yapamam salonunda film izlerken uyuyakalmak isterim evim benim rahatım sanırım kayinvalide bizde olsa ben annemden çıkamam o ev de dağılır
30 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Açıkcası ben istemem çünkü karşımda ki kişi yol arkadaşımdan öte bir insan belki kendi evinde, rahat olmak isteyecek ben olmadığım zaman daha huzurla hareket etmek isteyecek bilemem, bu yüzden onu düşünerek bir karar veririm kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.30 YorumlaAhh hiçbir erkek istemez normalde. Yani aklı başında hiçbir erkek. Yani düşünsene yeni evlisin eşinin evdenyarıçıplak hatta çıplak dolaştığını görmek istiyorsun ve evin her köşesinde onu becermek istiyorsun ama evde annen baban var nasıl olucak bu?
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Annemler karşı dairemizde oturuyorlardı ve evimiİn anahtatı onlarda da vardı avil durumlar için. Ben bir gün eşimi yatak odasına atmış becerirken birden kapı açılma sesi duydum annem evimize giriyordu üstelik ben eşimi becerirken çıplak halde. Üstelik kapıyı çalmadan kendi anahtarıyla. Direk kolup kapı daha tam açılmadan yüzüne kapadım çarptı yüzüne kapı. 😅 Yetişmeseydim göreceği manzara çok fenaydı.. O günden sonra anahtarımızı geri aldık
Çünkü erkek çocukları ailesine bakmakla yükümlü olarak yetiştiriliyor. Bu nedenle de evlenince de ailesi ile yaşamak gerektiğini düşünüyor. Ayrıca hem kültürel, hem de dini bir gereklilik. Batıdan bizi ayıran en büyük farklardan birisi de bu 3 kuşağın bir arada yaşadığı büyük aile tipi. Bence toplum için gayet güzel bir kültür.
14 Yorumla- +1 yıl
Dinde ailenizle yaşayın diye bişey mi var insanlara yanlış bilgi verme ne alaka
- +1 yıl
@Zeynep3499 Yanlış bilgi vermiyorum, Kur-an da 90 küsür anne baba ile ayet var. Bunların hiç birin de anne babanızla yaşayın diye kesin bir ayet yok. bununla birlikte 90 küsür ayette anne babaya iyi davranma, hoş tutma üzerine. İsra 23 ve 24 Şöyle buyuruluyor.
23-Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi ve anne babanıza iyi davranmanızı emretti. Onlardan biri veya ikisi senin yanında yaşlanırsa onlara öf bile deme! Onları azarlama! İkisine de gönül alıcı güzel sözler söyle.
24- Onlara merhametle ve alçak gönüllülükle kol kanat ger. “Rabbim! Onlar nasıl küçüklükte beni şefkatle eğitip yetiştirdilerse şimdi sen de onlara merhamet göster” diyerek dua et.
İsra 24 de söylendiği gibi "kol kanat ger" buda yetemezse aşağıya Mehmet Okuyanın yotube videosunun linkini bırakıyorum bakarsın.
www.youtube.com/watch
Soran+1 yılBunu kabul edecek kadını zor bulursun. Dinisini bilmem ama kültürel bir gereklilik değildir umrumda da değil gelini hizmetçi edeceğiniz iğrençliklerinize saygı duymayacağım eksik erkekler sizi
- +1 yıl
Sizinle tartışacak değilim. Çünkü tartışmanın da belli şartları var. Mesela en azından gizli olmamak. Uyup uymamak beni ilgilendiren bir durum değil. Hem de hiç umurum da değil bana ne. Soru sordun, bende soruna cevap verdim. Erkeğin anne baba yanında kalması hala Anadolu da olan bir gerçek. unutmayın ki sizler de bir gün anne baba olacaksınız ve sizlerin de anne ve babası bir gün elden ayaktan düşecek. Çocuk olarak onları yanınıza almak ve bakımını üstlenmek veya huzur evine yatırmak da bir seçenek. İğrençlik demişsin, bence iğrençlik elden ayaktan düşen anne babayı huzur evine yatırmak.
+1 yılEvliliğin maddi açıdan getirdiği sorumluluktan korkar kısacası bu. Genellikle de böyle olur çünkü sürekli çalışmak zorunda kalmaz ortak gelir gider ve masraflar ortak ödendiği için bütün yükü tek kişi sırtlanmaz aslında iyi yönleri de var kötü yönleri de ama tabii ki ev üstünde ev olmaz derler büyüklerimiz en mantıklısı da bu evliliğin ne anlamı kalıyor zaten insanın ne özeli kalıyor ne bir kavgası ne bir mutluluk paylaşıp özel günler kutlaması her yönden sıkıntılı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler genelde aşk evliliği değil de çıkar evliliği yapan tipler. Evlendiği kadın evin ve anne-babasının sorumluluğunu alsın gözüyle bakıyor. Bakıcı alsa para ödeyecek, ne gerek var eve kadın aldık işte masraf yaptık bu hepsini halletsin işte gözüyle bakıyor...
10 YorumlaBu tür şeyler zorunda kalınmadıkça yapılmaması lazım tamam anne baba her zaman baştacı eyvallah ama eğer çok önemli yani çaresiz kalındığı bi durumda bunun yapılmasını şahsen ben destekliyorum. Sonuçta karım dediğin kişide senin iyi kötü her zaman yanında olmaya söz vermiş olduğu kişi bunu anlayışla karşılaması yanında olması lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatı boyunca ailesinin kıymetini bilmemiş yeri gelmiş küfür etmiş yeri gelmiş ailesine el kaldırmış. Evlilik araya girince ailesine yaptığı haksızlıklar yüzünden onlardan kopamıyor paradoks şeklinde bir kıyamama eyilimi diyebiliriz.
Çoğu erkekte benim gördüğüm durum bu ama o erkekler de bu durumun farkında değil.
Bazıları ise pintilikten masraf vs çıkmasın diye bunu istiyorlar10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun nedenini ancak o kişiye sorarak anlayabilirsin1 Ekonomik nedenler en başında gelebilir2 Ailesi gelenek ve görenekleri bu şekildedir3 Kendi rahatını bozmak istemiyordur 4 Cimri olabilirBöyle böyle gider saymakla bitmez İlişkiler ciddiyete döndüğünde böyle şeyler en başında konuşulmalıdır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver şimdi bunları yazarsam ortalık karışır...😄en iyisi böyle erkeğe hayır de olsun bitsin... Bu çeşitten uzak dur ama zaten çok değildir artık günümüzde onlardan...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabam ve annem gerçek anlamıyla suçum günahım olmadığı çocukluğumdan beri hayatımda beni hep üzdüler halada öyle gidiyor. Fakat ben yinede onları mutlu etmek için uğraşıyorum ve henüz bu durum bitmedi. 4-5 yıl içerisinde evlenirsem ki mümkün değil ama olurda evlenirsem ailemle yaşamaya mecburum daha sonrasında farklı bir eve çıkabilirim karımla. Aileme karşı birkaç sorumluluğum olduğu için 4-5 yıl yanlarında kalmam gerek. Bunda bence sakınca olacağını sanmıyorum eşim açısından.
18 Yorumla
Soran+1 yılEşin kabul etmez bence hiçbir kız istemez onlar senin ailen ama eşinin değil eşine göre onlar yabancı öyle kızı bulamazsın
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi daha 18 yaşındayım o yüzden evlenemem ama hayatımda çok gördüm erkeğin ailesiyle yaşayan gelini. Bence türkiyede bu durum çok fazla. Neden hiç yokmuş gibi yazıyosun
Soran+1 yılŞimdiki hiçbir gelin istemiyor da ondan ancak köyden bulursun ya da kendini savunamayacak kadar aciz birini
Cevap sahibi+1 yılYa ne alaka savunmakla veya köyle. Saçma düşünüyorsun sen. Gayet modern olup kocasının ailesiyle yaşayan insanlar tanıyorum. Kadını görsen havasından geçilmez ama kocasının ailesiyle yaşıyor. Köylü muhabbeti yapman zaten şehirde yaşayıp kendisini elit insan tribine sokmuş birisi olduğunu gösterir. Sen kocan ile başka eve çıkabilirsin git çık ama bu düşüncen saçma. Gerçekleri değiştiremezsin.
Soran+1 yılAç bakalım bir soru evet diyen 2 kız anca bulursun ayrıca ben köylüyü aşağılamıyorum genelinin gördüğü o onu söylüyorum. Hiçbir aklı başında kadın bunu kabul etmez gerçek bu sen eskide kalmışsın
- +1 yıl
Seni oz evladını üzen ailen o kızcağıza neler neler yapar günah degilmi üzüntülü yaşamına bir masum insan evaldini sokuy9rsub
Soran+1 yıl@başımıağrıtmaya bunda o zeka var mı sence?
- +1 yıl
Bencillik ben ölüyorum sende gel aşk evlilik her şeye sebahat etmekdir der fkt öyle değildir istisnalari var işine öyle geliyor çünkü daha küçük Rabbım bol rizik baht açıklığı versin inşallah oda rahat yaşatmak ister ailesini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak hiç bir erkek mecbur kalmadıkça ailesi le yasamak istemez turk iye sartları öyle bir hale geldik 4 bin 5 binden aşagı gecinmek zor kadınlar evlenmeden ailenle yasarım der ama sonra aileyi öne sürer bende aynı sorunu yasıyorum ve eşim hep ailemi öne sürüyor ve ailemle atlı üstlü yasamam ragmen ve bizimkiler bize gelip gitmemesi e ragmen tabi ailesinde gözü olan bunları sorun etmez yoksa benim ayrı yasadığım eşim gibi zırt pıt annesi güle gider
12 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir kadın ben ailenle yaşarım demez erkek olan adam da karısını bunlarla uğraştırmaz
Cevap sahibi+1 yılNiye çevrende yokmu ailesine yaşyan yıllarca sonra madi durumu ayrılan işte sen ve senin kafandaki kişiler yüzden evlilik denilen şey çok basit olmuş
Sorumluluk almama, annesine babasına, bacısına beleş hizmetçi. Ben ailemden ayrilamam yalanın arkasina saklanırlar.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılbence kendi ailesi ile yaşamak isteyen erkek yok.
bunun temel sebebleri:
maddiyat
Çocuk bakımı
aileden en az birinin yaşlı/bakıma ihtiyacı olması36 Yorumla
Soran+1 yılHizmetçilik kısaca
- +1 yıl
Orasını bilemem.
Belki de şöyle bir şeydir ;
“Rabbin, yalnız kendisine ibâdet etmenizi ve ana-babaya iyilikte bulunmayı emretmiştir. Eğer ikisinden biri veya her ikisi, senin yanında iken ihtiyarlayacak olursa, onlara karşı «öf» bile deme, onları azarlama. İkisine de hep tatlı söz söyle. Onlara rahmet ve tevâzû kanatlarını ger ve; «Rabbim! Onlar beni küçükken (merhametle) yetiştirdikleri gibi Sen de onlara merhamet eyle!» de!” (el-İsrâ, 23-24) - +1 yıl
veya şöyle şeyler;
www.islamveihsan.com/.../amp - +1 yıl
Tabii bunlar her iki tarafın anne ve babası için geçerlidir
Soran+1 yılHizmetçilik kısacası
- +1 yıl
konuya bakana bağlı
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok saçma gelenek bu, çocukları kendi başına bir birey ve özgüvenli yetiştiremiyoz buda bunun kanıtı.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap sizde var mı
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Bunu isteyenler genelde annesine ve babasına daha düşkün olan insanlar yalnız bırakmak istemiyorlar genelde birde bazıları için işin maddi durumuda var.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen ebvlimsn
Valla bilmiyorum ama heralde eski zamanda kalma bi gelenek bu
Erkekler anne babasından ayrılmak istemiyor 😂10 YorumlaYetiştiriliş tarzı ve ailelerin beklentisi. Erkekler kendi ailesine yakın olunca daha otorite sahibi hissediyorlar bence. Tam tersi kız tarafına yakın olunursa bu durum onları neredeyse utandırıyor. Yani o şekilde yetiştirilenler için demek istediğim
10 Yorumla
+1 yılAileleri öyle yetiştirdiği için. Oğullarını gitmesini istemiyorlar. Biricik erkek çocukları da ailesinden ayrılmak istemiyorlar. Ailesi erkek cocuğunu kendine bakmaya yükümlü tuttukları için. Erkek de halinden memnun.
10 Yorumla
+1 yılAilesinin ihtiyacı olmadığı halde bunu istiyorsa kendi evinin adamı olmaya cesareti olmadığı içindir evladım. Diğer ihtimal de ekonomik sebepler olabilir.
20 YorumlaÖyle bir şey mi istiyorlarmış? Bana hiç denk gelmedi. Nereden buluyorsunuz şöyle saçma sapan erkekleri? Öyle şey mi olur evlenip eski ailesiyle yaşamak ne demek?
20 Yorumla
+1 yıl1. Öyle gördüğü için
2. Daha ekonomik olduğu için. Yani maddi imkansızlıklar.
3. Karısını her an göz hapsinde tutmak için.
4. Ailesinin yaşlı üyelerine destek için
5. Büyük aile sevdiği için.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısıyla fazla başbaşa kalmak istemiyordur. Eksiktir biraz. Anladın sen onu
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla istemem ulan ben sevdiğimle nasıl ailemin yaninda rahat ederim hem sevdiğim kızda rahat edemez bunun akşami var sırnaşmasi var ee seksi var daha nasil olucak kesinlikle ayrı evde oluruz biz
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılZaten evlenmek adi üstunde evin olmasi demek:) şaka bir yana cidden evlenince ayrı evde yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim sevdiğinle baş başa kaldığino bilmek ayrı bir zevktir ama ailen ha geldi ha basacaklar bizi aman duymasinlar falanda filan valla hiç uğraşamam sevdiğim kızıda uğraştıramam bu tür olaylarla oyuzden kesinlikle ayrı evv
Kendi hayatını kuracak öz güveni olmayan erkek onu ister sadece.
40 Yorumla
+1 yılmaddi yönden sıkıntıları yoksa bence istemezler. annelerine aşırı bi bağları varsa bide annesinden kopmak istemez
20 Yorumla
+1 yılMaddi açıdan bir evi gecindirebileceğini düşünmedigi için olabilir.Çalışıyor musun bilmiyorum ama sen de çalışıyor olsan boyle bir şey teklif edeceğini sanmam
00 Yorumla
+1 yılBen tek başımayken bile annemlerle kalmak istemiyorken eşimle hiç olmaz. Her halta karışırlar, laf ederler blablabla bunu isteyen erkek kendi kararlarını kendi veremeyen mantıksiz bir insandır
00 Yorumlacimri olduğu için bi evin sorumluluğunu almaktan korktuğu için
30 Yorumla
+1 yılBelki başka nedenleri vardır ama bana korkaklık gibi geliyor. Ev ev üstüne olmaz der büyükler hep.
30 Yorumlaimkan meselesidir ama bence ayrı olmak idealdir. aile ile birlikte oturulmaz. ayrı oturmak en güzeli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mümkünse yakın olmak isterim. Annem-babam ayrı. Annemi tek başına uzak mesafede bırakmak istemem. Aynı ev olsunda istemem.
10 Yorumla
+1 yılGüven meselesi olabilir. Yani eşinin bildiği kişilerin yanin da olduğunu bilmesi huzur veriyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman evlenmesin
Soran+1 yılO zaman evlenmesin
+1 yılonlar ana kuzusu olan, kendi başına iş yapmayı beceremeyen, anne bakımına muhtaç, ezk erkek tiplemesi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ben evlenmeden bile yasamak istemiyorum da simdi şoyle bir sey var bakacak birileri yoksa huzursuz olabilir.
10 YorumlaBen hiç istemedim. Sadece 1 2 ay kadar ailemle yaşadık o da evde kiracı vardı. Çıkmasını bekledik mecbur
10 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyi asla istemem, hem aile ilişkileri, hemde eşimle olan ilişkim aşırı derecede olumsuz etkilenir, rahat olamiycaksam neden evleniyorum ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayır, zaten kendime ait bir boş evim var öylece duruyor. Eğer evlenirsem orada eşimle beraber otururuz, evlenemezsem tek başına oturur yaşarım
10 Yorumla Bakabilecegine güvenmediği için ya da ailesinin yalnız kalmasını istemediği için
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok bencilce ama
+1 yılAna kuzusu olduklarını düşümüyorum. Evliliğe hazır değiller, böyle kişilerle evlenmeyin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben ayrı yaşama taraftarıyım ailem tabiki yanıma gelsin kalsın ama ev üstünde ev olmaz ayrı olmak lazım 😊
00 YorumlaBence ailesi ile yaşamak isteyen erkeklerin kendine güveni yoktur
50 Yorumla
+1 yılHangı erkekler o merak ettım . Ben bekar halımle aılemle yaşamıyorum , evlenınce mı yasayacam?
10 Yorumlabakim ve maddiyat büyük konusmak istemem ama cekilceğini hic düsünmüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Bekarken bile ailemle yasamak istemiyorum evlenince hic istemem
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Bir nevi mecburiyet,ülkenin hali, maaşlar ve ev kiraları ortada günümüzde evlenmek bile cesaret ister gerçekten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Herkesin evi barkı ayrı olmalı ben bence aynı ev içerisinde olmaz sürekli bence
10 YorumlaHerkes böyle istemiyordur ya. İsteyen varsa da ailesinden ayrılmak istemiyor diyedir sanırım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumu olmadığındandır. ya da anne baba sözünden çıkamadığından
10 Yorumla Normal şartlarda onu isteyen erkek, de ne bileyim m..
10 Yorumla
+1 yılMadi olarak düsüyo olabilir ya da ailesin kopamıyo onları seviyordur o yüzden olabilir
00 Yorumla
+1 yılHerkes istemez isteyende ailesinden kopmak istemiyordur sanırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler deme genelleme yapma o tarz genelde doğulular yapıyor karısı abisi annesi babası yengesi hepsi bi arada yaşayan çok gördüm öyle
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanirim maddi durumu ve
Anne babasi yasliyse bakimlari icin.00 Yorumla
+1 yılAilesiyle tanışmak istemenin cinsiyeti yoktur. Bazen kadınlar ister bazen de adamlar.
00 Yorumlaİsteyerek değilde mecburiyetten olabilir.
Tabi hiç bana göre bir durum değil o ayrı konu.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBence aile dışında eşlerin kendi özel yaşamları olmalı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılg... tu calismaya sikmayip evde baba parasi yemek icin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten birçok farklı görüşler belirtilmiş fakat bana soracak olursan, ben sadece eşimle birlikte yaşamayı isterim. Yoksa evliliğin anlamı kalmaz.
00 Yorumla - Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem