+1 yılBu soru, erkeklerin kadınlara yönelik olarak aileleriyle yaşama tercihleri hakkında merak ettikleri bir konuyu ele alır. Ancak, her bireyin yaşam tarzı ve tercihleri kişisel ve farklı olabilir. Aşağıda, bu konuyla ilgili bazı olası nedenleri ve açıklamaları bulabilirsiniz.
Toplumsal Cinsiyet Rolleri: Bazı erkekler, kadınların aileleriyle yaşama tercihini sorgulayabilir çünkü toplumsal cinsiyet rolleri ve beklentileri nedeniyle kadınların genellikle evlilik veya bağımsız yaşam için ailelerinden ayrılmaları beklenir. Bu nedenle, erkeklerin bu soruyu sorması, toplumsal normlara uygun olmayan bir durumu anlamaya çalışma amacını taşıyabilir.
Önyargı veya Stereotipler: Bazı erkekler, kadınların aileleriyle yaşamasını sorgulayarak önyargı veya stereotiplerden etkilenebilir. Örneğin, bazı erkekler, kadınların bağımsızlık veya kendi ayakları üzerinde durma yeteneklerine sahip olmadığını düşünebilir ve bu nedenle aileleriyle yaşamalarını sorgulayabilirler.
Kontrol veya İlgilenme: Bazı erkekler, kadınların aileleriyle yaşamasını sorgulayarak kontrol veya ilgi gösterme amacı güdebilir. Bu durumda, erkeklerin bu soruyu sorması, kadınların yaşam tarzlarını veya kararlarını kontrol etmeye veya müdahale etmeye çalışma niyetini yansıtabilir.
Kültürel ve Sosyal Baskılar: Bazı kültürlerde, kadınların aileleriyle birlikte yaşaması beklenen bir durumdur. Bu kültürel ve sosyal baskılar, erkeklerin kadınlara bu soruyu sormasına yol açabilir. Ancak, her bireyin tercihleri ve yaşam tarzı farklıdır ve bu baskılara uymak zorunda değillerdir.
Merak ve Anlama: Bazı erkekler, kadınların aileleriyle yaşama tercihini sorgulayarak sadece merak ve anlama amacı güdebilir. Bu durumda, erkeklerin bu soruyu sorması, karşı tarafın yaşam tarzını ve tercihlerini daha iyi anlamak için bir adım olarak görülebilir.
Sonuç olarak, erkeklerin kadınlara "ailenle mi yaşıyorsun" sorusunu sormalarının çeşitli nedenleri olabilir. Ancak, her bireyin yaşam tarzı ve tercihleri kişisel ve farklıdır ve bu tercihlere saygı duymak önemlidir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türk kadını her bi boku sorup araştırıp ERKEĞİ TATRIYA ÇIKARTIP PARASINA RABASINA EVİNE ZENGİNLİĞİNE vs vs göre inceleyip öğrenmeye çalışırken erkeğin hiçbir şey öğrenmemesini mi istiyor?
Tabiki "TOY CAHİL IQ'sü DÜŞÜK erkekte soracak KİMSİN NESİN?
Ederin ne? ailenle mi yaşıyorsun YOKSA kendi başına eve onu bunu atan başı boş
bi tipmisin? eğlencelikmisin yoksa ciddi mi olunacak birisin? bilgiler bizim için çok önemlidir.Beyni olan ZEKİ IQ'sü YÜKSEK bi erkek İSE bunu sormaz zaten zamanla anlar ortaya çıkar (kendini ömür boyu saklayamazsın) ve gereğini yapar.. Sen neysen kimsen karşılığını alırsın ! ama aklı beyni yetersiz cahil MAL IQ'sü düşük bi Kaz erkek ancak sorarak ACİZCE öğrenmeye çalışır :-) bulduğun erkeğe bağlı ! demekki onu hakediyorsun ve kapasiten sadece o erkeği bulmaya yetiyor..
Genelde PARASINA göre erkek seçen dangalak IQ'sü düşük yeteneksiz tanışmaya çabasız adım atamayan sürekli kaçan (erkekleri KÖPEK olup zorla kovalayacak sananlar) kadınlar butür erkeklerle eşleşiyorlar ve hakettiklerinide buluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBir soruyu kadın soruyorsaa paragözdür, erkek soruyorsa hovardadır. Zaten tencere kapak misali böyle tipler birbirini bulur.
Kızlar, siz özünüzde nasılsanız karşınıza öyle erkekler çıkar. Erkekler, siz nasılsanız karşınıza öyle kızlar çıkar.(Psikolog ve Cinsel Terapist Buse Aydın)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılBu soruyu sorarak acaba bu kız her sevgilisini evine alıyor mu ya da beraber yaşıyor mu sevgili oldukları süreçte gibisinden yani kızın bu olaylara bakışını rahatlığını öğrenmek için benim en sevmediğim ve direkt o erkekten soğuduğum bir soru anında eksi yazılıyor 😅
91 Yorumla
Soran+1 yılBenim içinde öyle
+1 yıl"Erkekler neden ailenle mi yaşıyorsun?" sorusu, kültürel ve toplumsal normlardan kaynaklanabilir. Bazı toplumlarda, bireylerin aileleriyle yaşamaları yaygın ve beklenen bir durumdur. Bu nedenle, bu soru bazen merak, şaşkınlık veya anlayış arayışıyla sorulabilir. Ayrıca, bazı kişiler bu soruyu, finansal veya duygusal destek alıp almadığınızı anlamak için sorabilirler. Ancak, herkesin yaşam tarzı ve tercihleri farklıdır ve bir bireyin ailesiyle yaşaması veya yaşamaması, kişisel tercihlerine ve koşullarına bağlıdır. Bu tür sorulara, kişisel sınırlarınızı koruyarak ve isterseniz nedenlerinizi açıklayarak yanıt verebilirsiniz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılKadın sorsa paranın peşinde, erkek sorsa seks peşinde deniyor. Bana göre demografik yapını merak edip sormuş olabilir veya konu konuyu açmıştır.
Ben bu tarz kişisel sorular sormam, sorulduğunda da cevap vermem. Sonuçta halükarda çeşit çeşit insan var, sana da bilgi paylaşmamanı tavsiye ederim.30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılevine gelip gelmeyeceğini öğrenmek için. yani otel tutmak zorunda kalacağı bir ilişki onun için daha pahalıya patlar. sonra hafiften yoklar hesabı ortak ödeyelim vb. şayet otele gidilirse de ortak ödenip odenemeyecegini öğrenmek ister. ben mi çok fesadim
31 Yorumla- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koymayın artık ya
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
s +1 yılTanıma amaçlı da olabilir ama geneli tek yaşıyorum dediğinde sana geleyim diyor.
63 Yorumla
Soran+1 yılÇok pislikler ya
- +1 yıl
Kesinlikle, çok iyi tanımıyorsan bilgi vermemek lazım
Soran+1 yılEvet
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Psikolojisi bozuk kizlari tavlamak kandirmak kolay oluyor
513 Yorumla
Soran+1 yılAltın kural
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
O kızlar ortalığı dağıttı s. kip bırakto işte dostum.. zayıfın güçlüye egemen olduğu bi düzen kurmuşlar nası becerdilerse. Zayıflar silinmeli şu hayattan bence..
- +1 yıl
Bira değil, tamamen
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılÇalışıyorsanız sorulabilir bir soru çünkü çoğu insan memleketinde çalışma imkanına sahip olmuyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılAma genelde art niyet var
- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBen de soruyorum.
Amacım aile yaşantısını öğrenmek.210 Yorumla
Soran+1 yılSeninki tatlıymış
- +1 yıl
Ne tatlıymış anlamadım
- +1 yıl
Yukardaki beyinsiz evladına tilt oldum. Profilde gözü sansürlü, nick kullanıyor, profil arka planında nazi selamı var, bana tecavüzcü diyo dhdusbd. Engellenmiş bi de ergen
Soran+1 yılAgahaha deli mi ne o asdf
- +1 yıl
Yorumalrı okudum gerçekten bu soruyu bu kadar iğrenç olarak gördüklerine inanamadım. Utanç verici.
Soran+1 yılGenelde hepimiz oyle bakıyoruz çünkü art niyetli soruyorlar bu soruyu. Nadir insanlar dışında..
- +1 yıl
Üstüme alınıyorum ve teşekkür ediyorum,☺️
Soran+1 yılAlma alma sen, hayvan sevenden zarar gelmiyo
- +1 yıl
Yok son cümleni üstüme aldım anlamında. Teşekkür ederim bu arada iltifat için
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru çok orijinal ve doğru olmuş tebrik ediyorum. Beyler bu soruyu sormayın direkt eksiye düşüyorsunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
Kadınların cevaplarını pkudum gerçekten ruh hastasısınız siz, hiçbirinizle bir ilişki yaşanmaz🤣🤣🤣 bu normal bir soru belki sadece muhabbet açmak için sorulmuş olabilir olamazmı?🤣🤣 sonra insanlar nie birbiriyle konusmuyor, konusulmaz sizinle gerçekten hepiniz hastasınız:)
00 YorumlaÇünkü karının iyisi yalnız yaşayandır. Zira ailesi hayatlarını didik didik eder, ilişkilerinin olmasını istemezler
30 YorumlaNabza göre şerbet yapmak için tabii ki rahat olup olmadığına bakıyor aile evinde yaşayan çoğu kız gece çıkamaz belkide çok baskıcı bir ailesi vardır telefonla bile konuşamaz yeni nesil erkekler buna gelemiyor rahat olsun gezelim tozalım takılalım muhabbetindeler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimin başlangıcında bunu soruyorsa ve cevabın hayır olursa , sana ulaşmanın seninle iletişimin, sanal veya reel olarak s*x yapmanın daha rahat olacağını dusundugu içindir
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalıyorsan av konumuna düşüyorsun. Takdir edenleri de olabilir sayısı az olsa da çünkü kendi ayakları üzerinde durabilen bulmak bu devirde zor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde sende mi görüşürüz ben de mi sorusu gibi bir şey oluyor bu iyi niyetli soran da vardır elbette
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecavüz etmek için. Asla iyi niyet arama bu soruyu soran da.
23 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBak bunu akraba bile yapmak isteyebilir ben küçüktüm daha çocuktum annem ve babam yeni ayrılmıştı şrfsz amca denilen şrfsz lafta bana göz kulak olma amaçlı geldi babam yolladı çocuk evde korkmuş diye sapıktı beni Allah kurtardı o yüzden böyle sorular görünce psikolojim bozuluyor çünkü çocuktum
Cevap sahibi+1 yılYorumumu silermisin
+1 yılÇünkü ailesiyle yaşayan kızı evine gitmek istemezler. Baktı kız tek yaşıyorum derse hemen evine gitmek isterler
10 Yorumla
+1 yıl⭐ O kadının acaba kendisinden önce başka birileriyle evde buluşan veya yaşayan bir kadın olup olmadığını anlamak için kesinlikle ⭐
10 Yorumla
+1 yılYav tek yaşıyorsan nude rahat isteyebilir ya da eve geleyim diyebilir , ama aileyle yaşıyorsa isteyemez
10 Yorumla
+1 yılBelki gerçekten sadece meraktan soruyordur. Ama büyük ihtimal evine gelme ihmalim var mı diye merak ediyordur
10 Yorumla
+1 yılYa evet ya saçma bi soru. Hayır aşko pavyonda yaşıyorum awk
20 YorumlaTanışınca sorulur genelde bu, kızlar da soruyor yani. İlla bir mana aramamak lazım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kişi eve atmak için yazmış özellikle kızlar sözde erkekleri fesat dersiniz siz daha betersiniz herkesi aynı sanmayın hiçmi iyi insan yok belki soran kişi kızın aile yapısı öğrenmek için sormuştur. Sizin tarafınızdan düşünürsek kızlarda geliyor erkeğe paran var mı işin var mı soruyor ozaman bizde şunu anlayalım biz bize para olduğu için yanaşıyorsunuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence nedeni yatağa ne kadar sıklıkla atabileceğini hesaplamak
10 Yorumla
+1 yılNerde yaşadığı önemli. Ne kadar bağılmlısın ne kadar bağımsızsın bunu bilmek isterim ben 😊
10 YorumlaBilmiyordum ama yorumları okuyunca keşke öğrenmeseydim dedim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiçbir kadına sormadım ne alakaymış?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrı evde yaşayan kızların cinsel ilişkilerinin aktif olduğunu düşünüyor olabilir çoğu
Hepsi değil tabi bazıları da ailesiyle yaşayan kızların iyi aile kızı hamarat sevgi dolu olduğunu düşünür10 Yorumla
+1 yılülkemizde genelde kadınlar aileleriyle yaşadığından
10 Yorumla
+1 yılSebebi belli.
Herkes de vermiş cevabını, boş ver o yüzden.10 Yorumla
+1 yılBoş olup olmadığını öğrenmek istiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılTek yaşarsan ava açık bir alanda olduğunu bilmek için
10 YorumlaÇoğunun niyeti kötü olup böyle sorular sorarak kurbanlarını araştırırlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok.
- +1 yıl
@BerkaySimsek95 Evet iste bir tane örnek potansiyel tecavüzcü daha. Bacım bunlara dikkat et.
+1 yıltek yaşayanın evinde gitmek için ya da gece rahat dışarı çıkmak için
10 Yorumla
+1 yılBelkide ailenden konuyu açıp aile yapından seni daha iyi analiz etmek için olabilirde bazı erkekler kızların aile yapısına bakmayı tercih eder genelde ailesinden uzakta olan bazı kesimden bahsediyorum kızlar ahlaki değerlerini kaybeder artniyetli düşünme. 🙂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. benım aklıma soru soranla ilgili bi düşünce geldi de demiyim. niye bu soruyu sormuş bu sitede. bu soruya kendi cevabı ne. vardır mutlaka bişey aklında dimi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu bana kadınlar soruyordu, hiç sormuyorum ben öyle sorular
Böyle soru soranların amacı da belli zaten10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevisiyomusun diye sormus ustu kapali
aileden ayri yalniz yasayanlar sevisiyo
aile evindekiler sevismez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. ailesi ile yaşamıyorsa tek yaşıyorsa verme ihtimali yüksek olduğun için soruyor.
20 Yorumla
+1 yılErkekler neden böyle yapıyor anlamıyorum ben bir şey anlamıyorum ki ne diyim ki sana ben sana ne 😦 diyim yani sen de bana bir şey söylemiyorsun ben de bir şeyler yapıyorum yani ne 😦 diyim sana yani ben de
10 Yorumla
+1 yılErkekler fesattir. Ailenle yasiyorsan namuslusun, tek yasiyorsan her gun eve erkek atan bir ksarsin diye dusunurler cunku kafalari o kadar calisabilir ancak
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılAilesiyle yaşıyorsa kız;
bu istekli aklı fikri seks olan erkekler için sıkıntı oluyor. Tam bir red flag bu soruyu duyduğun an uzaklaş00 Yorumla Soracak soru bulamadığım için öylesine tanımadığım bir kız ile muhabbet açmak zor oluyor o yüzden önce sevgili değil arkadaş olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılAilesine değer veren insanları herkes hayatında ister. Tabi ki kendi yuvasına layık olması için aile değerleri önemli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine yeten bir kadın mı diye sorabilir, meraktan sorabilir ya da evine rahat girip çıkayım diye düşünen çakal bir adam olabilir..
00 YorumlaŞahsen ben de soruyorum ama kötü niyet yok çünkü bir ilişkiye başlayınca karşımda ki insan rahat çıkabiliyor mu diye soruyorum çünkü ailesi ile yaşayınca görüşmek çoğu zaman sıkıntı oluyor ilişki zor yürüyor sadece bu yüzden soruyorum yoksa kendi evim de var imkanlarım da var
00 Yorumla
+1 yılAslında tam olarak bilmek istedikleri yalnız mı yaşıyorsun ona göre bir plan yapıyım demek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrı eve çıkan özgürlük istiyordur yani fanfinifon o yüzden çıkanlarla iletişimi keser
10 YorumlaTek yaşıyor isen seni eve atmak için ev arama sorunu otel ücreti gibi stresli engelleri bir anda aşsın diye :)))
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde yalnız mı değil mi öğrenelim de ona göre hareket edelim diye size gelmek için. Genelde bu soruyun amacı belli ailenle yaşıyosan sadece mekan bulmak gerekiyorr o da basit iş planlanır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde kadınlar sorar ama.
İstisna bir durum olmuş.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Nedenini merak eder o taraftaki yarana tuz basmamak için
00 Yorumla
+1 yılSenin para göz bir gold digger olup olmamanı anlamak içindir ya da sohbet olsun diye. Her şeyin altında bir şey aramayın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de akşamları hafta sonları dışarı çıkmakta rahatmısın diye merak ediyordur
00 Yorumla
+1 yıl80% rahat rahat yatmak ve rahatsızlık vermek için. Geri kalan adam gibi adamlar meraktan
10 Yorumlayalnız elde etmek daha kolay aile ile koruyucusu vardır
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorandan kaç uzaklaş senden faydalanaym ama kımse başıma ıs acmasın sahıbın olmasın ıstıyor. bıraz kendine saygın degerın varsa engellersın
10 Yorumla
+1 yılAilesiyle yasayan kizlar genelde cok serbest olmazlar. Yani gece evde olmalari falan gerekiyor gibi. Belirli bi duzeni oluyo genellikle
10 Yorumlamaalesef ki avını yemek için otele para vermemek ve tek yaşıyorsan özgürsün istediğini yapabilirsin rahat takılıyorsun kafasına giriyorlar 😊
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyakları üstünde mi duruyor merak etmiş
16 Yorumla
Soran+1 yılBunun için çalışıyor musun dese
- +1 yıl
Bunu demesi daha mantıklı bu sayede evde de tek kaldığını falan düşünür evine gelir belki
Soran+1 yılAghaha yine art niyet
- +1 yıl
Tabiki 😂
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Tamam
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026