Kaçarak evlendim hic bir şeyim olmadı. ?

Merhaba arkadaşlar, 1.5 senelik evliyim kaçarak evlendik. Ben şehirde büyümüş biriydim esim köyde. Ben batidan dogu koyune geldim. esimin henuz bir isi olmadığı icin kaynana evine geldik hala da burada yasiyoruz. Ilk olarak bize düğün yapmadilar kactigimiz icin hak etmiyorsunuz dediler hediye olarak gelen ceyrek altin vs onlari bile vermediler. Kayinbabam bi bilezik aldi baska bir sey almadi. Söz verdi 50 grm die ama umrunda bile olmuyor. Köye geldik tarla tapan islerini bilmem ama laf olmasin die hersey yaptım kaynanam ben gelince bosa çıktı köyün diline düştü gelin gelince kendini gezmeye vurdu die. Evin tum sorumluluğu benim üstüme temizlik bulasik yemek çamaşır vs vs. Yazın tarla isleri oldu yaptim. Hayvanlara yem geldi paketledim ama beni hic istemediler hala da istemiyorlar. Bu arada mihrimde bana sorulmadan yazilan bi 10 bin tl yazılı ben kabul etmiyorum. Simdi eşim ise gireli 2 ay oldu bizde onun çalıştığı yerde ev tutup ayrılmak istiyoruz. Kayinbabam ilk evlendigimizde benim babamgilin yaninda evleri olursa esyalarini ben alırım demiş. Simdi ise esya filan alamam diyor. Durumlari cok iyi bu köyde en zenginleri bunlar. Bende altını da soz verdin ama almadin dedim esyadi almayacam diyince onu da alamam bunuda alamam dedi isin içinden cikti. Ailemle yakin zamanda barıştım. Babam esime 6 bin tl para verdi biraz altin verdi düğünde bir sey yapamadık die. Ve ayrılırsınız evinize oturma odasıni ben düzecem dedi ve yapacakta. Şimdi benim kayinbabamdan altın ve esya isteme hakkim yokmu. Bizden sonra kacarak evlenenlerin bile evlerini barklarini kayinbabasi kurdu altinlarini kayinbabasi takmış. Hic bir seyim olmadi cok üzülüyorum. Köyde yasamayi bile kabul ettim her islerini yaptim koyde beni cok seviyorlar sanki sehirden gelmis gibi degil diyorlar ama evde beni istemeyen bi kaynana kayinbaba gorumce var hic huzurum kalmadı. Hatta belki ayrılırlar die bekliyorlar. Biz bebek yapmadık daha kayinbabam geldi cocuk yapmayın dedi bize esimin işi yokken daha neler neler surekli bana bağırıyor çağırıyor. Ben sanki 10 15 yasinda bi cocuk muşum gibi bıktım sıkıntıdan ağrılarım oluyor. Arkadaşlarım hep guzel guzel evlendi benim kaderim boyleymis diyorum kollarindaki altınlar hosuma gidiyor benim nie olmadi diyorum sonra diyorum bu altin göz gelinler gibi olma boş ver diyorum ama gönül bu laf anlatamıyorum hata mi yapıyorum acaba. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Kaçarak evlendim hic bir şeyim olmadı. ?