arkadaşlar merhaba ben Ankara 'da oturuyorum evliyim eşimin kuzeni burada bir ilçede üniversite kazandı oradan ev tuttu iki gün okula gidiyor sonra merkeze bize geliyordu alışana kadar 2 gün ilçede kalıp bize geliyordu merkeze bize sürekli geldiği için ev arkadaşlarıyla tartışmış arkadaşlarıda 2 gün geliyorsun sonra merkezde kalıyorsun zaten 2 gün geliceksen git merkezden git gel demişler ters konusmuslar Haziran ayına kadar okul aradı beni diyorki arkadaşlarımla ters konustuk sizde kabul ederseniz sizde kalayım sizden gidip geleyim eşimde evde değildi bende ona sormadan bişey diyemem dedim eşimde çok işten yor sürekli kalmasini ancak kırmak da istemiyor yanlış anlaşılmak istemiyor çok istekli değilim ancak hayır deyip kestirip atsam yanlış anlaşılacak evet desem evimde ben rahat edemicem sürekli kalmaya nasıl hayır diyebilirim kırmadan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aman aman sakin kabul etme sakin ben yeni birini zor sepetledim kisa kalicam diyip eve cöktu. Eşimin ailesi bu hafta gelip kalicak uzun bir sure de geciştir. Evde rahat etmezsin ve gunah. boş ver kimseyi duşunme alinan alinsin
Sana kim geldi eve çöktü
Eşimin erkek kardeşi geldi köyden calişicam iş bulur bulmaz gidicem ne gitmesi adamin keyfi yerindeydi zorla gönderdim 6 ay katlandim. Neyin peşinde olduguda belli degildi
Ayrica kizmi erkekmi kuzenin?
Allah sabır versin valla zor insan evinde rahat olmak istiyor ya
Kuzeni kız universite yaşında iste
Bacim bu zamanda anne babaya kardeşi guven olmuyor eşine yan gözle bakmicagi ne malum ve onu gectim eşinle baş başa kalamicaksin evin duzeni bozulucak. Sen sen ol kimseyi evine alma birak nerde kaliyorsa kalsin yuvana sahip cik kimseyi sokma evine. Eşimin erkek kardeşiydi boşanmaya geldigi noktalar oldu. Huzurunu kimse icin kacirma iyiligini gercekten istiyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim bir bahane bulun memlekete gidicem eşimin annesi hasta veya eşimin ailesi gelicek uzun kalicak diyin.
Sen de evlisin bir düzenin var. Şimdiden alıştırma yüz bulmasın. Kibarca veya kırmadan böyle şeylere gerek yok yani düşünme bunları. Direkt söyle
İstediğin kadar gel kal ama tamamen olmaz mı diyeyim
Hayır istediğin kadar gel de deme. Yani bahane uydurmana da gerek yok. De ki uzun bir süre burada eğitim göreceksin artık yaşadığın yeri düzenini oturtman lazım. Bu düzenini bulana kadar kalabilirsin ama burada bir aile hayatı var. Yani kalmanda bir yere kadar de
Yanlış anlar diye kırmadan diyeyeim dedim eşimle de tek kalmasini istemem evde ben memlekete falan gidince
Bi yer siz tutun tek kalsin orada, sizde maddi destekleyin. Öyle konus. Haklisin cekilmez. Öyle dersin.
Ev kiraları uçuk ben kirasini karsilayama onun zate evde kalıyor şuanda ordakielrle tartismislar ondan diyor sizden gidip gelsem olur mu kabul ederseniz bende bişey diyemedim daha
İste onu diyorum. O kisi ilk basta sikintili ve guven vermeyen bir tip. Yoksa idare edin derdim, demem. Zaten anlayisli biri olsa öyle bir teklif bile etmez, öyle biri de degil. Sizin huzurunuzu bozar. Ona oldugu ilceden ev siz bulun, biraz maddi destek verin , baksin yoluna, yok inat ederse tek kelime kusura bakma olmaz deyip rest cekeceksin. O sizi düşünmüyorsa, sizin onu dert etmeniz sizi sa+lak yerine koyar.
Aynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum
Ablam o cocuga ben küçücük bir kelime dedin. Arkadaslari ile gecinememis, bir de yeni arkadas. Ablam o kisinin okuma niyeti bile yok. O yüzden, acima sert ol. Hatta size hic gelmesin.. Gercekten okumak icin mücadele eden birisi olsaydı, zaten bu soruyu sormaz sen desteklerdin. Ama bu degil. Sert ol. Bırak seni sevmesinler. Kötü gelin ol. Huzurun bozulmasindan cok daha iyidir
Okuma gayreti olan nasıl bitireyim diye bakar okulu sinir oldum ama arada eşik odlgu için çok ters yapamam uygun bir dille hayır diyeyim
Ablam evlilikte, kirmizi noktan olnali. Bende evlendim bosandim. Senin derdini anliyorum. Ama herkese iyi olmaya calisirsan, evliligine zarar verirsin. Kendinizi bitirsiniz. Beni dinle esine, istemedigini açık acik soyle, sende cepheni al. Kırmızı noktani koy. Hayat senin. O çocuğun gelmesi senin evliligine zarar verir. Ona göre karar ver. Taviz verme, ağlamak istemiyorsan ilerde net ol
şimdiki gençler çok düşüncesiz ya nerede kazanmış hani ilçe bende Ankaradayım
Evli çiftin evinde ne isi var yani aylarca dusuncezislik
İşte hiç düşünce yok istemedigini belirtmem gerekiyor gelip kaldığında benim düzenim bozuluyor çünkü
Kocan arayıp konuşsun
Yarın buraya gelicek ben ona sormadan bişey diyemem dedim telefonda yarın acicak konuyu ikimizde konusucaz eşimde diyor buraya gelsin gitsin ama ordaki düzenini bozmasın diyor sürekli istemiyor evde yeni evliyiz
Bide yeni evlisiniz düşünmesi lazım valla ben asla kabul etmezdim
Bir anda aradı acindira acindira anlatıyor kendini bişey sormadan diyemem bişey dedim net bişey demedim telefinda
Akıl etmesi lazım
Akıl etmiyor işte sen ordaki düzenini bozma diyeyim en iyisi
Aynen anlar zaten öyle dersen
@ezginobl iyi günler, ben yeni üyeyimde bir şey sordum kaldırıldı, soru sorma hakkım bitmiş ve xperim de yetmiyormuş. ilk seni gördüm yazdım mesaj da atamadım rica etsem yardımcı olur musun?
Evli kişinin evinde kalmak olmaz ama
Ben de memlekeete gidicem sen o zaman eşimle evde tek kalamazsin olmaz desem tek o geldi aklıma
Seninde evde rahat giydiğin ve özel şeyler olduğu zaman olacak
Bayan mi kuzen
Evet kuzeni bayan
misafirinin gelecegini falan söyle bi bahane söyle
Misafir gelsede diğer hafta gelir işte o neden olma
olmaz de direkt
Bunu laf çevirmesi olmaz direk hayır diyeceksin
Kiz erkek
Kız
Sıkıntı kuzen de olsa
Aynen kıskanirim ben istemem öyle
Boyu kilosu fiziği nasıl