Aile evinde üniversite okunur mu?

İzmir'de yaşıyorum seneye universiteye gideceğim ama aile evinde mi yoksa şehir dışında mı okuyacağıma karar veremedim istediğim bölümün puanları yüksek İzmir'de yaşıyorum burdanda başka şehre gitmek istemiyorum İzmir gibi bir şehirden anadoluya okumaya gidilmez aklımda İstanbul var ama puanlar çok yüksek ailem İzmir'de özel universite yaz oraya gidersin diyor burdaki özel universite gerçekten çok kaliteli eğitimi çok iyi ve izmirin elit insanları okuyor heŕşey güzel ama aile evinde nasıl okuyacağım bilmiyorum evde 2+1 evde 5 kişi yaşıyoruz annem babam ben kardeşim babanem evde 2 oda da dolu kardeşim babanemle kalıyor ben solonda yatıyorum ayrıca evdeki herkes sorunlu herkes çok hırçın evde hergün kavga var bu insanı çok rahatsız ediyor bunlarla 1 sene daha kalmak istemiyorum gerçekten kardeşimdede piskolojik rahatsızliklar var normal değil çok kavgacı bu evde nasıl universite okunur bilmiyorum köpek bağlasan durmaz ayrıca babamla annem çok korumacı ve meraklı akşam oldumu direk aramaya başlarlar eve giderim bi bakarım her seferinde babam balkonda beni bekliyor işte eve gelince sorular sormaya başlarlar yanındaki kimdi ne yaptınız ne ettiniz şuraya gittim derim buseferde sen sol taraftan geldin orası sağ tarafta falan derler açığımı ararlar napıcam

Aile evinde üniversite okunur mu?