AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Evet bence de evliliği kötü gidenin evliliği kötülemesi fesatlıktır. Sorun onda demek ki. Ama akıl vermek iyi bir şey.
Evliliği iyi giden kötü giden herkes sende evlen sende mutsuz ol diye evliliği övüyor bana kaydı sana da kaysın mantığı :)
Sen çok eski bir üye misin yoksa bir nick benzerliği mi var
Yok birkaç kişi daha yazdı da o üye değilim
Vay be bir an çok şaşırmıştım 🤣 soruya gelince bende uyarırım çünkü bekledikleri gibi bir şey olmayacağını bilsinler 3 sene oldu pişmanlığs doğru gidiyor
Baskın zıt karekterlıler anlaşamıyor helde kızkara sakın Evlenmeyin diyor cok yanlış her kız koca kazım 😜😜
Benim gibi ahlaki, karakteri, görüntüsü, inancı , ruhu düzgün ve hoş sohbet bir adamı kaçıranlara yazıklar olsun
Kötü giden uyarır ben hata yaptım sen dikkat et gibisinden. Ama ne yaparsan yap evlilik nasiptir çözülemez formülü felan da yok.
Erkekler uyanınca, kadınlar kriz yaşamaya başlamış galiba 😄 anadolu’da evlenilecek adam bulunca, başlık parası verme uygulaması başlamak üzere 🎉
Kimse mutsuz olmak için evlenmez, lakin çoğunluğu ilişkilerini iyileştirmek veya bitirmek için bir çaba sergilemez. Bu nedenle bencilce bulurum.
Kararlarini iyi ver gercekten gecinebilecegine inaniyosan oyle evlen demektir
Yok öyle demek değil valla onlarınki, direkt evlenme diyorlar 😄
Bende kotu bi evlilik gecirdim o yuzden oyle soyleniyor tabi bende soyluyorum yalan yok ama gercekten anlasabiliyorsan evlenin
evlilik kötü değil sadece özgürlüğüne çok fazla bağlı olanlara göre değil yani eşine dahi hesap vermeden kafana göre takılmak istiyorsan evlilik sana göre değil demektir
Fesatlık değil bence , asıl fesatlık ne biliyor musn? Kendisi şiddet görmüş senelerce, boşanmış ve bu yüzden mutlu bekarları kıskanıp , onlara evde kaldın yaa demesidir fesatlık😎😅
Peki o insanın evlenince mutlu veya mutsuz olacağını nerden biliyorlarda fesatlık değil diyorsunuz?
Ya biri birine aşıkken , bu kararı verip düğün hazırlıkları varken demez bunu kimse, o durumda diyosa fesatlık olur
Fakat karşısındaki bekarken hayatında kimse yokken , bekarlık sultanlık , evlnme ne gerek var, ben evlndm de noldu demesi çok doğal yani evlenip kötü şeyler yaşayanın...
Güzel açıklamışsın şimdi daha net anladım ne demek istediğini
teşekkür 😊
Sen ne önerirsin peki?
Şuursuz insanlarin. Güzel olanı lekeleme sanatı gibi bisi.
İyi gidenleri Göz önüne alırsak çok az. O yüzden en iyisi gelmeli
İyi bişey olsa evlenirdik. Doğru insanı bulunca iyi bişey ama maalesef herkes çıkar menfaat
Uyarı ama kötü Bi uyarı doğru insanı bulduğun sürece evlilik iyidir derim her zaman
Uyarıdır hiç evlenmedim ama yinede evlenmeyin ne gerek var haha
Bekarlar mı evde kalır evliler mi?
Fesatlık değilde özgürlüğünü kaybetmişliğin pişmanlığı oluyor sanırım çoğunda
fesatlık değil de gereksiz ya herkes kendi kararını verebilir herkesin aklı başında ne gerek var
Fesatlık değil aslında sende yanma demek. Bi nevi iyi niyet
Yanacağının garantisi mi var
Zor iş beh.
İkinci çocuk için aylardır doktor doktor gezen bir tanıdığım vardı. Dün karnı burnunda niye evleniyosun canım diyor! Bu iş zengin olup param yok diye ağlayanlarınkine benziyor bence
Niye fesatlık olsun evlensen ona ne evlenmesen ona ne çokta umurlanirindasin
haklisin
ne diye delirdiniz anlamadım, siz de bu cümleyi kuranlardan birisiniz herhalde :D
ben bisey demedim 😂
Neden direkt karşıt görüş alınca böyle düşünüyorsunuz? Ayrıca yaşım 19 bu yaşta evlencek kadar aklımı kaybetmedim
konuyu yanlis anladim sanki ben yorum yaparken
@alicanonk size demiyorum soruyu soran kişiye lafım
alindim yazinca
bir bakımdan öyle de diyebiliriz ben mutlu olamadım oda olamasın misali
Tam tersi, ben mutlu olamadım, o bari evlenmesin de mutsuz olmasın diye
@Banker_Bilo Siz elma yiyince mutlu olmuyorsanız ben de mi elmadan nefret etmeliyim? Ne kadar kötücül düşünceler.
Ne uyarı ne fesatlık o an pişmanlıkla konuşurlar başkaa da bişey değil
bence düşmanlık evlilik teşvik edilmeli hayırlı bir iş sonuçta
Bu soruya bakar mısınız yardıma ihityacı var
Çamaşır makinem böyle çamaşırları nasıl yikayacam? ↗
Pek iyi niyet göremiyorum ben. Memnun değilsen boşanırsın yani.
Evlilik hakkında tiolar verse neysede ama direk kötülemesi yanlış olur
Nasıl söylediğine bağlı, kendisi becerememistir sanada öyle anlatır kötü der geçer nedenini söylemez
valla herkes kendine yasıyor. ben acıkcası evlenicem beyaz atlı prensesi bulunca:D
Tecrübe çogu arkasının karısı ile ilişki yaşıyor görüyor evli kadın aldatıyor
fesatlık değilde bıkmışlık işte o :D uyarılarına kulak ver gerisini boş ver
Ben yandım sizde yanmayın feryadının yankı bulmuş hali..
Ne fesatlığı? Asıl fesatlık evlenin görünün ebenizin kini demek olur. Eli yanan orası sıcak demez gitsin yansın der fesatlık budur.
Eli yanan benim elim yandı sen tutacakla tut der. Elim yandı sen sakın dokunma demez. İnsanların ya kötü niyetlerini anlamıyorsunuz ya da siz de o kötü niyetlilerdensiniz
Sen kötü niyete fesatlığa takmışsın bir o var ezberinde. Tamam senin fesatlık dediğin şeye ben iyilik olarak bakıyorum bu arada bekarım
yok niye ezberimde o olsun, ben fesatlık olduğunu düşünüyorum bu durumun. Onun evliliğinin kötü olması senin de kötü evliliğe sahip olacağın anlamına gelmiyor neticede.
Bu uyarılar dikkat etmek içindir bazıları uzak durun evlenmeyin diyorsa bunu kendi yöntemlerinle demek ki dikkatli olmalı olarak algılarsın. Şimdi kaç kişi bu sözleri duydu diye sevgilisinden ayrıldı evlilikten vazgeçti? Millet patır patır evlenirleniyor. Ayrıca eli yanan orası sıcak demese uyarmasa seni önlem almadan gidip dokunacaksın çünkü oranın sıcak olduğunu sana söylemediler gafil avlandın. Duyduğun yapma etme uzak durlardan sen bir sonuç çıkarıp tedbiri alarak ilerleyeceksin çünkü bir kulak dolgunluğun var bu seni tam korumasada önlem almaya iter
Çevrende gördüğün “ben evlenmem abiiee” diyenlerin %85’i çevresindeki kötü evlilikler ve evliliği kötüleyenler sebebiyle bu düşünceye sahip. Bu insanlar evlilik çağında değil daha çocukluktan itibaren başlıyorlar çünkü evliliğin kötü bir şey olduğunu dikte etmeye
Yani demek istediğim şu. Sevgilisinden ayrılmaz kimse ama sevgilisiyle ciddi düşünmesini önleyecek kadar bilinçaltına işleyebiliyor bu düşünceler
Fesatlık. Herkesin evliliği kötü gidecek değil sonuçta. Belki çok mutlu olacak
Fesatlık değil belki ama koruma iç güdüsü gibin bişi sanrırım.
Fesatlık. Bende kötülüyorum ama ben evlenmedn evliler üzerindeki izlenimimle kötülüyorum. Bu sayılmaz bence 😃
5 parmağın 5 de bir değil onun evliliği kötü ola bilir benimki iyi olabilir bilemez
Uyarmış işte daha ne yapsın evlilik iyi bir şey değil bana göre oyle
bence sırf evlilik için değil herhangi bir şeyin kötülenmesi hiç doğru değil ki evlilik kısmet işi ve hayırlı bir iş insanları yönlendirmek doğru değil
İse yaramıyor ki fesatlık resmen evlilik çok kötü bir şey değil ki
Ben onlari dinlemiyorim boyle sürekli evlen diyen yasli teyzeleri falanda dinlemiyom keni bildigimi yapiyorum herkesin geçtiği yoldan elbet birgun bizde geçicez yani kul kaderini gorucek caresi yok yapılması gereken tek sey mucadele
Herkesin evliliği aynı değil evli olanların bekarlara evlenme gibi tavsiyelerde bulunup evlilikten soğutması doğru değil bence
Aksine dürüstlük bence. Benim gördüğüm, evlenip başı yanan erkekler, başkalarının da başını yakmak için evliliği tavsiye ediyor. Akıllı erkekler evlenmez.
Akıllı erkek başkalarının deneyimlerine kanıp kendi deneyimlerini şekillendirmez. Siz evlenmeyin zaten size göre değilmiş
Boğazdan atlarsan ölürsün. Bunu deneyimlemene gerek yok. Atlayan ölüyor.
Evliliği intihar olarak gören birinin algı açıklığından şüphe duyarım. Diyorum ya siz evlenmeyin kimse için büyük bir kayıp değil
Her erkek aldatıyor her evli erkeğin sevgilisi var bu yüzden metres kelimesi var kuma yani
her erkek dediğiniz sürece aldatan erkekleri bulmaya devam edeceksiniz. bu döngü böyle ilerledikçe ön yargınız da kendini pekiştirecek. kitap tavsiyesi ister misin, beni çok etkilemişti :)
Her erkek aldatığı için metres diye kelime var.
Ensest diye kelime de var, hepimiz abimizle mi yatıyoruz? Ne saçma bi çıkarım :D
Evli olan bütün kadınlar bana evlenme diyor sonra üçer beşer çocuk yapıp seks hayatlarını anlatıyorlar ne iş anlamadım
Uyarı ama kötü günlerde olur iyi günlerde. Bu normaldir
Uyarı bence. Ki evlilik için yanıp tutuşan biri değilim.
Kendi evliliği kötü gidiyor diye başkasına da kötü göstermesi şımarıklıktır
Düşmanlık yani ben evlilik konusunda herkesi teşvik etmekten yanayim
yani ben yandım sen yanma diyor aklınca ama yanlış bir evlilik yaptığından tanımadan nikah masasına oturduğundan vs hiç bahsetmiyor.
Evlilik bazı kişiler için yolunacak kaz gibi olduğu için normaldir
Kesinlikle yanlış insanların yaşayacağı şeyden hayallerinde uzaklaştırmaktan korkutmaktan başka bir şey değil senin evliliğin öyle diye bi başkasının evliliği de öyle olacak diye bir şey yok kimse dinlemesin öyle insanları..
Evlenen erkek dolandırma ihanet nafaka tazminat ve başkasın dan çıkan çocuktan başka ne görmüş haklılar
evlenen kadında şiddet, aldatma, kuma, içip içip parayı bktan yere harcayan, hizmetçi gibi kullanan, takıntılı ruh hastası erkekten başka ne görmüş o zaman
@zAntiSosyalz nafaka ve tazminat 1 gün evli kalsa ömürlük nafaka ve tazminat alıyorlar ya
ömürlük mü sjdjdj öyle bişi yok ki
git nafakanın neden ve nasıl alındığını araştır önce
@zAntiSosyalz araştırdım çoğu kadın nafaka ve tazminat için evleniyor
Bedava sirke baldan tatlı geliyor tabi evlenmeyin çalışın rahat bırakın erkekleri artık
boşanan kadın sayısı kaç peki aldatıldığı halde boşanmayan kadınlar var lan kğme neyi anlatıyon sen
nafakada aldatan ya da çocuğu 18 yaşına gelene kadar kişiye verilir
bi de para sıkıntısı çekebilecek biriyse iş bulana kadar verilir
@zAntiSosyalz uydurma Kadın lehine nafaka bağlanması için kadının işsiz olması şart değildir, çalışan kadın da nafaka alabilir. Dolayısıyla ister asgari ücretle çalışan işçi olsun isterse memur, çalışan kadın nafaka alabilir. Kadın emekli maaşı alıyor olsa da nafaka alabilir.
atma lan kafandan bizzat araştırdım
hani kanıtın nerde o zaman
@zAntiSosyalz kocasını aldatan kadınlar bile nafaka alıyor www.yeniakit.com.tr/.../...dina-nafaka-605532.html
www.yenisafak.com/.../bir-gun-evli-kaldigi-esi-nikahtan-sonra-kacti-nafaka-magduru-adam-yeniden-yollara-dustu-3707040
dilberciftci.av.tr/.../
ben sana bilimsel makaleden bahsediyorum sen bana haber atıyon ona bakarsak öldüren tecavüz eden erkekte serbest 2 kız öldürdü hâlâ elini kolunu sallaya sallaya dolanıyor
@zAntiSosyalz en son attiğīm linki oku
Nafaka Sadece Kadınlara Mı Verilir?
Nafaka, yalnızca kadınlar tarafından talep edilmez, erkek taraf da nafaka talebinde bulunabilir. Kanun’a göre erkek-kadın ayrımı yapılmadan boşanma davasında nafakayı taraflardan her iki eş de talep edebilmektedir.
Nafaka ödeme yükümlülüğü, cinsiyete göre değil evlilik birliğinde daha kusurlu olan tarafın kim olduğuna göre belirlenmektedir. Böylelikle diğer taraftan daha ağır kusurlu olan eşe ya da evlilik birliğinin sarsılmasında tam kusurlu olan eşe nafaka ödeme yükümlülüğü verebilmektedir.
Bununla birlikte iştirak nafakasını velayet hakkını talep eden eş talep edebilecektir. İştirak nafakası ödeme yükümlülüğü de cinsiyete göre değil müşterek çocukların velayetinin hangi tarafa verildiğine göre belirlenmektedir.
Boşanan Her Kadına Nafaka Verilir Mi?
Nafaka, boşanan her kadına bağlanmaz. Kanun’da, belirtilen şartların sağlanmaması veya şartların daha sonra ortadan kalkması halinde kadın nafaka alamaz. Mesela;
Eğer kadın boşandıktan sonra maddi zorlu çekmeyecekse,
Evlilik birliğinde kadın ağır kusurlu ise,
Kadın, kendi isteğiyle işten ayrıldığında,
Kadının zorluk çekmeyecek kadar aylık geliri varsa,
Kadının emekli maaşı ya da kira geliri varsa,
Kadın, yeni bir evlilik yaptıysa ya da biriyle evlilik hayatı yaşıyorsa,
Eski eşinin bir işi ya da düzenli geliri olmayan kadın, nafaka talep etse dahi nafaka alamaz.
esranuraydemir.com/.../
sebebini okudun mu peki eve bakmayan erkek için
Ayrıca kadın beyanı esastır kadın karokala gitse tecavüze uğradım dese kanıt olmadan da erkek hapse girer www.hurriyet.com.tr/.../babaya-tecavuz-iftirasi-12100267
hiiç alakası yok kaç kişi bu yüzden intihar etti hâlâ dışarda geziyor adam
bi kere öyle olsa başta 4 yıldır karısına şiddet uygulayan erkeği alırlardı
@zAntiSosyalz alıyorlar zaten avrupadaki en dolu ceza evleri bizde istediğin avukata sor kadın tecavüze uğradım dese erkek kanıt olmadan hapse girer
nedense 2 yeğenine tecavüz eden amca kanıt olmasına rağmen serbest bırakıldı
biride tecavüze uğradığı halde adam serbest diye intihar etti
diğer 2 çocuğa tecavüz edenlerde serbest
@zAntiSosyalz dava dosyasını okudun mu mahkeme gününe kadar tutuklu kalmıştır
www.haberturk.com/.../1524720-izmir-de-genc-kizdan-enistesine-tecavuz-iftirasi
2 ay kalıp çıkmış zaten davul zurnayla karşılamışlar
@zAntiSosyalz attığım haberleri oku
Suçsuz adam 15 yıl almış
kötü avukata denk gelmiş kanıt olmadan katilin o olduğu belli olsa bile içeri alamazlar mesela kanıt yoksa serbest bırakılır aynı ümitcan gibi
Erkekleri rahat bırakın artık yeter nafakası iftirası tazminatı başkasın dan çıkan çocuk yeter
asıl siz kadınları rahat bırakın boşananı sokak ortasında öldürüyorsunuz
@zAntiSosyalz sokak ortasında sadece erkekler mi öldürülüyor erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden fazla
erkeği öldürende erkek zaten
Evliliği kötü gidip guzelleyenden kork derim. Benim için sadece bir uyarıdır. Evlenince anlarsınız zaten
Bence fesatlık ya ben öyle düşünüyorum, sen doyumsuzsun mutlu olamiyorsun diye kimsenin hevesini kirmaya gerek yok. Her anlamda birbirini iki seven insan evlensin mutlu olsun. Kötü olmaya gerek yok
Uyarı arkadaşımı uyarmıştım bana senin gibi tepki vermişti şimdi az uyarmışsın diyor 🤣
Uyarı bence 😉👍
Sen sen ol evlenme sakın diyenler 2. / 3. Evliliği yapıyor nedense 😂😂
kelin merhemi olsa başına sürer derler ya o misal işte...
Uyarıdır o. Evliliği iyi gittiği halde kötüleseydi o zaman hasetlikten kötülüyor diyebilirdik
Her erkek elbet evliliği tadicak!!
Bu söz genelde mezarlıkların kapısında yazıyor.
Yani benide uyarıyorlar aman 6 bin TL maaş ve üzeri alırsan evlen yoksa bekle başın ağrır diyorlar bilemedim şimdi 🤔