Güncellemeler
+1 yıl
Sözleşmeyi yapan koca ölürse bütün mirası eşine kalır.
Evlilik yapıldığı tarih başlangıç alınarak 10 sene dokunmamak kaydıyla kadının banka hesabına 100 milyon euro yatırılacaktır, ana paraya dokunmamak kaydıyla faizini alabilme hakkı vardır.
Boşanma halinde dahi bu hesaptaki para bloke olmayacak ve faizi almaya devam edecektir.
Boşanma olsa da olmasa da 10 sene tamamlandıktan sonra paranın hepsini alabilir.
Boşanma gerçekleşirse eğer iki taraf içinde tazminat hakkı doğmayacaktır
Evlilik yapıldığı tarih başlangıç alınarak 10 sene dokunmamak kaydıyla kadının banka hesabına 100 milyon euro yatırılacaktır, ana paraya dokunmamak kaydıyla faizini alabilme hakkı vardır.
Boşanma halinde dahi bu hesaptaki para bloke olmayacak ve faizi almaya devam edecektir.
Boşanma olsa da olmasa da 10 sene tamamlandıktan sonra paranın hepsini alabilir.
Boşanma gerçekleşirse eğer iki taraf içinde tazminat hakkı doğmayacaktır
Güncellemeler
+1 yıl
Bu senaryoda evlenen kişiler gerçekten birbirine aşık ve seviyorlar. Adam eşine maddi manevi ne gerekiyorsa zaten evliliğinde her desteği veriyor. Kimse ilerde boşanmak için evlenmeyeceğine göre, burada gerçek bir evlilik var.
Sadece en kötü senaryoyu düşünürsek ilerde olaki boşanma olacaksa yine kadın mağdur durumda kalmayacak ve banka hesabındaki para kendisinin olacak.
Hiç boşanmazlar mutlu mesut yaşarlarsa zaten mirasın hepsi eğer kocası önce ölürse kendisine kalacak.
Sonuç?
Sadece en kötü senaryoyu düşünürsek ilerde olaki boşanma olacaksa yine kadın mağdur durumda kalmayacak ve banka hesabındaki para kendisinin olacak.
Hiç boşanmazlar mutlu mesut yaşarlarsa zaten mirasın hepsi eğer kocası önce ölürse kendisine kalacak.
Sonuç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Aslında normalde umrumda olmazdı ama evleneceğim kisinin bunu düşünmesi kötu bi sey oldugu icin ayrilirdim
Böyle bir sözleşme şartı olursa kötü mü? En azından boşansa dahi kadın bankadaki parasıyla güvence altında olacak.
Bilemedim ki dusunemiyorum Şu an hsbshsja
Oki doki.
yani mantık evliliği gibi :d okurdum bana uyuyosa tamam derdim napim...
Esasında mantık evliliği yok. Gerçekten aşk var ve çok mutlusun. Zaten gold digger olmayacağın için bir önemi yok. Ömür boyu mutul olacaksın eşinle. Burada en kötü senaryo boşanma olursa yine kadının kazancı var banka hesabındaki para bakımından.
Kötü gibi mi yine de?
Karşılığında ne isteniyo
Sözleşmeyi unut. Normal aşık olduğun adamla evlenince bir karşılık nasıl beklemiyor ve normal bir evliliğin oluyor, bu evlilik de aynı. Tek farkı sözleşme. Adam sapık, sadist , aldatan hovarda birisi değil.
Tek sana aşık ve seni seviyor. Bildiğin normal evlilik yani. Ne istersen yapıyor eşin. Tek farkı sözleşme olan bu evlilikte sözleşmeyi kabul eder miydin , etmez miydin?
çok şüpheli geliyo :d ederim tabi ki de kim niye bu kadar iyi olsun :D naptım hayatını mı kurtardım sdjkfhsdf
10 sene yaşamazsam yazık olur ama:d
Yok şüpheli bir durum yok ki. Hayatını kurtarmana da gerek yok. Zaten seviyorsun ve aşıksın adama.
Tam istediğin şartlar. Değişen bir şey yok aslında.
niye 10 sene yaşıcamın garantisi yok
Es kaza vefat durumunda bu para senin zaten, adam dokunamaz. En yakın akrabana kalır bu para.
Sadece öyle bir madde. Zaten mutlu evliliğinizde paraya ihtiyacın da yok. Ne istesen eşin sana alıyor, imkanları var. Bildiğin normal evlilik. Paraya takılma çok, adam için önemli değil.
anladım, bi zararı yok kabul ederdim kendisi bilir
Ok teşekkür ederim cevap için.
ok
Çirkin bi düşünce var gibi
Sen de adam da sana deli gibi aşık ve gerçekten birbirinizi seviyorsunuz. Burada zaten sorun yok. Ölünceye kadar birliktesiniz. Eşin zaten maddi manevi her zaman desteğini sunacak, herşeyini paylaşacak. Sadece en kötü senaryo olur da ilerde boşanma olursa o zaman kadının yine kendini koruyabilmesi için bankada parası olacak. Kötü bir durum yok gibi esasında dimi?
Sonuçta kimse ilerde boşanmak için evlenmiyor.
Hm bir de şurdan bakalım, evet sen benimle evlendin de param da gözün var gibi ben bi güvenemedim?
İnanarak ve gerçekten severek, aşık olunarak evleniliyor kimse boşanacağım ilerde diye evlenmiyor.
Dediğim gibi zaten gerçek bir evlilik, aşk evliliği olacak. Bir kısıtlama yok ilişkide, psikolojik baskı, ya da fiziksel şidde yok. Bildiğimiz normal gerçek bir aşk evliliği. En kötü senaryoyuy diyorum. Oldu ilerde 10 sene sonra 15 sonra artık anlaşamıyorlar ve boşanmaya karar veriyorlar.
En azından kadının bir güvencesi var. Bu arada evliyken zaten bankadaki parasının faizini alıp harcamak zorunda da değil. Yine eşi istediği masrafları kendi cebinden yapacak.
Hala kötü bir sözleşme gibi mi duruyor? En kötü senaryo da kadın boşansa da hayatı en azından o parayla güvence altında olmaz mı?
Bu kadar normalleştirmen pes doğrusu, sen bi koy kendini nasıl hissederdin
Adamın zenginliğini bir kenara atıp gerçekten aşık olup sevdiğim için evlenirim. Sözleşmede yazanların bir önemi olmazdı. E adam da bana aşık ve beni seviyor. Benim için her türlü kocalık vazifesini fazlasıyla yapacak. Sözleşmeyi imzalardım.
Sorun da bu zaten aşık olmak para da pul da gözünün olmaması ama karşı tarafın sana bu şekilde yaklaşmayıp sözleri allayıp pullaması?
Parada gözü yoksa kadının gözü kapalı imzalar zaten diye düşünmüştüm ama bilmiyorum.
Tam tersimi diyorsun yani. İmzalaması etik değil mi?
Ben güvensizlikten bahsediyorum sen ne anlıyorsun
Sonuçta böyle evlilik olmaz, adamın evlilik sözleşmesi sunması zaten güvenmediği anlamına geliyor diyorsun. Birbirinize deli gibi aşık olup çok sevseniz de kabul etmezdin böyle bir durumda yani?
Yo kabul eder imzalardım ben de ona bi kağıt imzalatırdım olur biter nolcak
Çok güzel. İşler değişiyor. Sen ne imzalatırdın?
Boşanma dilekçesi, bana öyle bakan biriyle ben birlikte olamam gitsin yesin parasını benden uzak olsun
Saçma bir durum ben kabul etmezdim diyebilirsin. Gayet güzel bir cevap.
Ben sadece cevapları merak ediyorum.
Günah keçisi olmadım inşallah, bu sadece bir soru.
Kabul etmezdim gibi bir durum yok önüme geldiyse imzalarım ben, yo olmadın
Ok çok teşekkür ederim kafa patlattığın için benimle bu mevzuda. Süpersin.
Rica ederim, neden süper böyle mi olunmalı diye düşünüyorsun 🤔
Yo hayır. En azından cevap verdin onun için süper dedim. Yarıda kestirip atmadın, sinirlenmedin.
Bu yüzden teşekkür ederim, süpersin.
Ben müsadenle iznini isteyeyim, çıkmam gerekiyor artık.
Bir dahaki sorularda denk gelirsek görüşmek üzere.
Görüşürüz
aşık olduğum kişiyle evleniyorsam istemem. bana kendimi kötü hissettirir.