Bir erkeğe sadık olmam için bana bir neden söyleyin?

Evlenmeden önce her pisliği yapıyorlar escrta genl evine bara diskoya gidiyorlar genç veya küçük kızlara yan gözle bakıyorlar şimdi ben bir erkeğe neden sadık olayım? Hak etmiyorlar koca olmayı baba olmayı hak etmiyorlar. Pis yerlere gidip ordaki kadını obje gören kaşar diyen erkek sen nesin peki? Kafasız. Birde utanmadan sadık güvenilir temiz erkek eli değmemiş kadın istemeleri yok kanserler.
Ekleneceksem yabancı erkekle evlenirim Türk erkeği ile evlenirsem aldatırım
Güncellemeler
+1 yıl
Bana evlenme diyenler erkekler neden evleniyor? Evli olup sevgili yapmak nedir? Başkasından çoçuk yapmak nedir? Birde evlenilecek kadın yok derler çünkü hizmetçi köle kadınlar azalıyor artık. Evlenilecek erkek yok zaten çoçoğuna babalık bile yapmıyorlar karı kız peşinde koşmaktan
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle erkeklere senin kadın versiyonunla evlenir misin diye bir sor cevapları asla olacak çünkü kendileri biliyor n iğrenç mikrop olduklarını. Böyle pislikler yapınca hiç utanmıyorsunuz karınızdan çoçoğunuzdan kızınızdan?

Ama bir kız sevgili yapınca ahlak bekçiliği yaparlar seni kimse almaz anca dul büyük veya çoçuklu erkek alır derler. Kızlar bir erkeğe saklamayın kendinizi büyük hata hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın. Tecrübesiz kadın isterler tecrübesiz diye aldatırlar klasik Türk erkeği
Bir erkeğe sadık olmam için bana bir neden söyleyin?