Bu nasıl kafa yapısı?

30 yaşındaki ve üzeriler dayılar abiler gelmiş bana ben 18-26 arası kadınla evlenirim normal bu diyor şaka gibi. Birde kendini olgun görüyor ulan 19 yaşındaki daha ergen daha okulu bile bitmedi yuh pes yok artık. Gidin 29 yaş yukarı kadınla olun yaşıtlarınızla olun. Reşit diye yürümeye hakınız yok. Bir kadın kendisinden beş yaş küçük biriyle birlikte olunca utan annesi yaşındasın ablası gösteriyorsun derler. 60 yaşındaki moruk 45 yaşındaki kadınla evleniyor. Sonra neden kadın haberleri var tabi olur genç kızlar dikkatli olun birde bu yaştakilerin bazıları evli. Bilim adamları bile araştırmış en fazla 4 yaş olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Eski nesiler işte iyyy bıktım gerçekten her yerde büyük erkekler küçük veya genç kızlara yürüyor böyle erkek kızına bile beklerim. Zaten böyle erkekleri o genç kadınlar aldatıyor haklılar. Hem karısını aldatırlar boşanmazlar yuvamı yıkmam diyorlar ulan zaten yuvanı yıkmışsın
Güncellemeler
+1 yıl
20 yaşındaki kadın ile 30 yaşındaki erkek yaşıt olmaz aynı olgunlukta olmaz mantık eğitim sıfır sizde. Kadın reşit diye olgun olmaz reşit diye yan gözle bakmanız normal değildir.
Bu nasıl kafa yapısı?