Seneler boyu beni elinde tuttu, çok çok kızla oldu..
benimde KS e giriyor olmam ona namusunuzluk gibi geliyormuş?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seneler boyu beni elinde tuttu, çok çok kızla oldu..
benimde KS e giriyor olmam ona namusunuzluk gibi geliyormuş?
Bence boş verin o ahlak bekçiliği yapanı. gerçekten seven insan sevdiği kişinin neler yaptığına karışmaz yani zaten güvenir. Kıskançlık nedeniyle aranızda kavgalar ve tartışmalar olur. Fiziksel veya sözel şiddet meydana gelebilir. Neredeyse her şeyi kanıt saymaya başlar. Aranızda konuşulan tek konu kıskançlık olur. Kıskançlık krizleri, ilişkinin sonlanmasına neden olabilir. Tüm sosyal ilişkilerinizi bozar, diğer insanlarla görüşmenize izin vermez. Hatta bazen hemcinslerinizle bile görüşmenizi yasaklayabilir. Giyiminize ve makyajınıza aşırı müdahale eder. Sosyal medya hesaplarınızı kapattırır. Telefonlarınızı dinletebilir. Sık sık telefonla nerede olduğunuzu sorar. İşinize ani baskınlar yapar. Tek başınıza evden çıkmanızı istemez. Hatta her yere sizinle birlikte gitmek ister. Telefon ve kredi kartı dökümlerinizi inceler. Aşırı şüpheci tutumları olur. Eve herhangi bir gerekçeyle geç kalmanız ciddi kavgalara neden olur. Sürekli masum olduğunuzu kanıtlamak durumunda kalırsınız. Bazen hiç aklınıza gelmeyecek, tuhaf ya da komik aldatma senaryolarınızı dile getirir. Kıskanma ülkemizde önemli bir sorun. Ülkemizdeki bir bilimsel araştırmada; eşe uygulanan şiddetin yüzde 70’i kıskançlık nedeniyle olduğu ortaya konmuştur.
Cevap
5Cevap
Tamam namuslusuyla ol de gec. Mugattap bile olma. Ne varmis kizlarsoruyorda. Boyle diyenlerde genelde baska uygulamayi gizli kullanan oluyor
En son flirtim 20 sene önce oldu ve bir daha kimseyle olmadı halbuki
Kisi ekndinden bilir isi
Demi
Buda bir gerçek ki; ilk aşkım gibi kimse olmadı.. öyle saf ve masum sevmiştik ki anlatamam
20 sene içinde de iyice gözüm açıldı.. temiz seven kimse yok etrafta.. her haltı yedikten sonra yok eline erkek eli deymemiş bir kız arıyorlar. Sorarım ozaman? Sen bunu neyle hakediyorsun
Madem kendisi çok kızla olmuş senin buraya girmene de karışmaması lazım
Ama huyu öyle
her şey karşılıklıdır o yapıyorsa sana karışmayacak
Hemde nasıl yaptı
O bar, bu bar demedi hiç
Alem yaptı yıllarca ben ağlar karaları bağlarken
Haketmiş o o zaman senin buraya girmen çok masumca
Öyle zaten
Sıkma canını boş ver
Cok cok kizla oldu diyorsun ve hala onunla birliktesin? Nasi bi mallik bu
Öyleyim. de yol ver gitsin
Diyorum şimdi
Tamam
Sağol 🙏
Sana o.. pu gibi davranan bunun ima eden kim olursa olsun kendisi öyle ki.. senide kendi gibi sanıyor bu yüzden uzak durun ondan saygılarımla 🤲😇
Duracam söz veriyorum
Tamam 🤲🤲🤲🥰😇 doğru olan bu
öyle miymiş namussuzluk mu yapıyormuş buradakiler
Suç sizde , böyle hanzolara prim veriyorsunuz
Ne alaka kendini bilen biriysen bos gerisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?