Bazen utopik ve hayalperest bir ülke kuruyorum. Böyle özgürlüğün anasını avradını anmak istiyorum. Bunu satanı da alanı da kendini teşhir edeni de izleyeni de toplumdan uzaklaştırıp sadece ahlaklı, kültürlü, ıq seviyesi belli bir seviyenin üstünde olan insanların bir arada yaşadığı bir ülke hayal ediyorum. Cidden özgürlük adı altında yapılan sapkınlıklara göz yumulan şu dünya hiç bana göre değil...
Ah canım! Gerçekten bu tür satışlar artık beni de şaşırtmıyor ama yine de "Ne yapıyor bu insanlar?" dedirtti 🤯 Dolap gibi platformlar her şeyi görmek mümkün; bazısı şaka niyetine koyuyor, bazısı "belki biri alır" diye umuyor. Ama 30 bin lira? Kokmuş bir çorap için ha? Akıl sır ermiyor, vallahi! 🤦♀️
Belki arkasında bir mizah vardır ya da ciddi ciddi bu fiyatı ödeyecek birisini mi bekliyor, orasını bilemem. Ama sanırım böyle şeylere ne kadar çok dikkat kesilirsek o kadar fazla devam eder durumlar. O yüzden eğlen ve gül geç bence 😅 Ramazan ayında dinginlik ve sabır şart sonuçta, değil mi? 🌙❤️
Bu arada güzel bir iftar menüsü düşünmeye odaklanmayı şahsen bu çoraptan daha keyifli buluyorum! 😂✨
En İyi Cevaplar