ABD’li yazar Stephen King, kitaplarını Rusçaya çeviren yayınevleriyle yeni baskılar için sözleşme imzalamama kararını duyurdu. King daha öncesinde de Rusya’da satış yapmaya devam ettiği için Coca-Cola’ya dönük boykot çağrısında bulunmuştu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanatın her türü evrenseldir ve tüm insanlığa hitap etmeli... liderlerin aldığı yanlış kararların faturasınin tüm millete mal edilmesi biraz üzücü ama çokça cahilce...
Kendisine zarar vereceğini kavrayamayacak kadar öngörü sahibi değil.
Kendisinden ziyade keşke insanlığı düşünse... imza attığı güzel kitaplara gölge düşürdü. .
Vizyon sahibi olmadığını gösteriyor, böyle bir yazarın kitapları okunur mu? Onun gibi düşünmeyen okurları da boykot çağrısı yaparsa kim zararlı çıkar.
Kendince savaşa hayır imajı yaratmaya çalışmış... düşüncesini benimsemeyen okurları illaki vardır ama bu çıkışıyla kendine yeni okurlar da kazandırabilir... sanatın ve sanatçının kategorisi ne olursa olsun tarafı olmamalı...
Tarih boyunca sanatçılar her zaman insanları baskı altında tutan zihniyete karşı bir tutum içinde olmuşlardır.
Aynı şeyi söylüyoruz aslında sadece bakış açımiz farklı..
O yüzden sizinle sohbet keyifli.
"Mesele aynı fikirlerde olup anlaşmak değil. Mesele farklı fikirlerde olup birbirine saygı duyabilmektir. İşte böyle davranabilenlere insan deniyor."
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için..
Rica ederim, iltifat etmedim gerçeği dile getirdim.
Gayet normal bir kafa yapısı.
Sanat ve Edebiyat bu tür işlere alet edilmemeli.
Olabilir ama böylece millet sinirlenip liderlerine kızabilir ve ayaklanabilir bu durum belki lider çekinip geri atabilir bilmiyorum
ırkçılık
Kendisine zarar vereceğini kavrayamayacak kadar öngörü sahibi değil.