Benim başıma bir şey gelmedi daha
Okulda başınıza gelen en ilginç şey neydi?
Okulda başınıza gelen en ilginç şey neydi?
Üniversite de
1 derse sürekli girerdik ve dersten pek bir şey anlamzdik, sonra derdik kendi kendimize biz ne yapacağız nasıl gececeyik bu dersi..
Ama sınav günü bütün herkes kopya çekti bir hoca bir şey demedi, hem o derste hoca da bana da yardım etti dersten yüksek not almak için. O gün hayatimda yaptığım en güzel ve en eğlenceli sınavdı. Hiç unutmam bunu. Keşke bütün sınavlarım böyle olsaydı.
Darısı başıma
O zaman o hocan gerçekten çok iyi birisi olmalı.
Hem bazi iyi hocalar vardır gerçekten çok iyi iyidirler, bir de var başka iyi hoca olmalarına rağmen sınavda görürseler kopya affetmezler kağıdını imzalarlar.
hiç unutmam 7. sınfıtayken arkadaki 2 eleman mastürbasyon yapmıştı sonra da yere boşalmıştı son dersimiz rehberlik dersiydi sınıf hocamızda bayan bir matematikçiydi, sonra kızlar bu elemanları şikayet etti kadın da yerdekileri görünce çantasını alıp sınıfı terk etti 😀
bir diğeri ise sınfıtaki kız herkesin içinde ayağa kalkıp hocaya bıçak çekti tabi daha çok olay var bunlar yeter 😏
Sınıfımızın yanında yangın söndürme hortumu vardı. Bizimkiler bir gün bunu açıp bizim sınıfa doğru sıkmışlardı :D Sonra sınıftaki birinin telefonu şarjdaydı. Onun telefonuna doğru sular gelmeye başlayınca, bizim çocuk telefonu ıslanmasın diye kendini siper etmişti. Hortumla sıkan arkadaşta bu durumu fırsat bilip onun üstüne üstüne sıkmıştı.
En güzeli
Beni çok seven bir öğretmenim vardı, aniden değişimi beni şaşkına uğratmıştı. Hâlâ bende bir travmadir o olay. Ani diyorsam 3 5 günlük bir süreç değil gün içinde aynı dakika içinde. Saçlarımdan tutup geriye çekmişti.. uyguladığı şiddet, bana sevgiyle bakan gözlerinin öfkesi hala aklımda..
Cevap
21Cevap
hoca ile bir çubuk etrafında 1 dk boyunca dairesel olrak dönüp karşıya koşmamı istemişti. dönmeyi bırakıp koşmaya başlayınca kızların üstüne uçtum.
Kızların o çığlığı"aaaa" kulaklarımda çınlar gibi oldu
Ilk okuldayken oyun oynuyorduk. Kosarken ayinin🐻 tekiyle carpismistim. Artik nasil carpistiysak, ayaga kalktigimda herkes etrafta bana bakiyordu. Galiba ufak bir bayginlik gecirmistim😅 Basim cok agriyordu. Sonra tenefuste bekleyen gorevliye duydugum acidan dolayi sarildigimi hatirliyorum😂😂😂 Sonra da sinifta kusmustum😁
Hafızami kaybettim kısmı zamanlı , çocukken ust sınıflardan biri zil çalınca içeri koşarken bana carti sonra gözümü evde açtım o gün hicbiseyi hatirlamamisim hala unutmuyorum ama 😅
Bende istiyorum hafıza kaybı hemde acil!!!
Oohooo nerdee keşke öyle olsaydik neler oldu neler hep onları çekiyoruz, da bi obez gözüne kestir onu sinirlendir seni kovalasin bi yere at kendini o ara unutursun belki 😅🙂
Zaten unutkanım hatırlamadığım sürece 😆
He iimis o zaman bozma sakin , bizde iş işten geçti ağlama modundayız
okulda başıma gelen ilginç şeyler asla hayatımda işime yaramayacak bilgileri öğrenmek oldu :D
Lise de el kol şakası yapan çok olurdu, biri gün kafama biri şaplak attı, ne vuruyon ya dedim arkamı döndüm hoca. Hoca gelmiş ders başlamış benim haberim yok tutanak yedim.
*ne vuruyon ya dedim klavye düzeltmiş
Ogretmenin yaramaz bir cocugu dovdugu sekilde bende baska bir cocugu ayni yontemle dovmustum isin ilginc yani cocuk yillar sonra gorup soylemese ben onu ruya saniyordum
Ben ilkokulda utangaçtım altıma kaçırdım yan sıradaki cocuk gördü aa tuvaletini yapmış dedi hayır meyve suyu demiştim
Hahaha ciddimisiniz siz ya
Evet gerçek bu olay
Nasıl kaçırdın kanka ya pantolon falan batmadi mi
Son ders başkanlık seçimi vardı bende eve kadar tutarım dedim olmadı kacti. Annemler geldi zaten heryer battı.
Yazık ya kıyamam 🤣🤣🤣
ilginç bir şey olmadı hiç bir kere kavga etmiştik sebepsiz yere o kadar
3. sınıfta hap kullanıyordum sonra mideme dokundu kustum yere doğru üstüme falan
Kollu kuvetlı sporcu olduğum ıcın cok ılgınc olaylar yaşadım cok gureş tutum okulda 😜
Kimle
🤣ogretmen masasinda kahvalti ediyordum arkam kapiya dönüktü ve kucagimda telefon vardi nöbetçi öğretmen yakalamıštı ben böyle keyif yapamadm dedi😂😂
Basit biseymis
telefn yasakti
Kanka her okulda yasak daha çok utanılacak bı durum olmalı bence diğer kızların yorumunu okussaana bı 🤣🤣🤣
😂😂dur bakiim
Bak gel 🤣🤣
o yorumlar ne mk iyi ki öyle anım yok
tramva yaratirdi bende
Ya kız kilotsuz geziyormus 🤣🤣🤣
😂😂😂sus susss
Gelsene konuşalım 🤣🤣🤣
Olmaz mi
İlkokul 2’de yerdeki tuvalete yapmayı bilmşyordjm kiloduma yapmiştim rezillik
Cidddimisn 🤣🤣🤣🤣
Hahahahah 🤣🤣🤣
Kızın teki montuma balgam atmıştı ırspı. Hala aklıma geldikçe ana avrat söverim
hoca arka sırada 18 video izlerken yakaladı😅 ilginc olansa videoyu kızla beraber izliyoruz olmamızdı😂😂
Haa arada bizde yapıyoz ya
Bilişim teknolojileri bölümüyum 6 kız 14 erkek var hoca görse bile bir şey demiyo tenefüste bakıyoruz... Erkekler yüzünden... yok yakalanmadik
Suçsuz yere disipline gitmem
En ilginci hic bise gelmemesi
Okulda regl olmuştum ve haberim yoktu sıraya geçmiş:( tenefüste kalktığım gibi oturmam bir oldu
Bi kızı mastürbasyon yaparken sınıfta yakalamıştım. Beden dersinde
Matematikten 102 almamdi galiba
Whattt? O neymiş be
Üstüme kusmuştu bir öğrenci yanlışlıkla
Fermuarı açık unutmam
Altımda kilot yoktu eteğim komple yırtılmıştı
Oha nie giymemisstin
İnanmadım
ilginç değilde sarhoş gidip sınıfta kustum
Ohaaaaa
Bi magnuma elletmisti
? anlamadım?