Biraz gülelim udududud
Valla benimki aklıma gelmiyor hatırlayınca söylerim djhskshshd
Biraz gülelim udududud
Valla benimki aklıma gelmiyor hatırlayınca söylerim djhskshshd
Çok ilginç bir okul anım yok, 15 yaşında başladığım usta-çırak ilişkisi ile öğrendiğim mesleği sonrasında üniversite’de okumaya karar verdim ama zaten orada öğreneceğim şeyleri çoktan öğrenmiş olduğum için ( sanat tarihi dışında ) eğitim almaktan çok asistanlık ve eğitmenlik tadında 2 yıl geçirdim. İlginç diyebileceğim şeye yakın tek anım,
Bir gün stüdyo fotoğrafçılığı dersinde sevgili eğitmenimiz artık fotoğrafçı olmaya daha da yaklaştınız bu gün sizler kendi ışığınızı kurup fotoğraf çekeceksiniz dedi sonra da
Kimin fotoğraf makinesi ile çekim yapalım diye bür soru sordu. Bende kutsal görevim asistanlık olduğu için atladım ve ekledim;
- benim fotoğraf makinemi kullanabiliriz ama bir isteğim olacak en son fotoğraf çeken kişi ben olucam ve sadece 1 kare fotoğraf çekicem.
Bunu söyleyince pek bir küçümseyici şekilde ' sen çok iddialısın 2. Kareyi çekmeden makineyi elinden alırım o zaman yapamazsan düşük not veririm gibi gibi küçümseyici cümleler kullandıktan sonra çekime geçtik herkes çok sıradan ışık yöntemlerim kullandı ( kimseyi küçümsemiyorum ama herkes gerçekten benzer ışıklarda çekimini yaptı ) en son sıra bana geldi ve dediğim gibi de ışığı ayarladıktan sonra 1 kare fotoğraf çektim ve sevgili eğitmenimiz fotoğrafı gördükten sonra renginin bukalemun gibi değiştiğini gördükten sonra tüm sınıfın bıyık altından kıf kıf gülümseyerek fotoğrafı konuşalım dedikten sonra bir kulp bulamaması ve öve öve bitirememesi. Fotoğrafı paylaşmak isterdim ama modelle aram bozuk olduğu için yükleyemiyorum ama sana atmıştım diye hatırlıyorum mavi ve kırmızı ışıklı olan fotoğraf.
Lise sona kadar dönem sonu konuşmalarını hep ben yaptım gittiğim okullarda. Öğretmenlerden farklı olarak elimde ki kağıdı okumazdım. Daha önce üstüne çalıştığım konusmalarımı bir kaç provadan sonra velilerin de geldiği o karne gününde neyin ben yapardım. Benim bir arkadaşın tiki var ve ben ona hep gülüyordum. Konuşmaya çıkınca bizim şerefsizler çocuğu ortalarına alıp tik hareketini yapıyorlar o da karşımda değişik hareketlerde bulunuyor. O sırada tam kendi düşen ağlamaz diye başladığım cümleye. Bu dönem karnesinde kırık görenler ağlayıp sızlanacağına okulunda öğretmenlerinde suç bulacağına oturup nerede yalnış yaptıklarını güzelce düşünsünler diyeceğime... '' kendi düşen ağlamaz. Yani bu ne demek? Anlayın işte bana ne soruyorsunuz'' gibi bir debelenme süreci yaşadım 8-10 saniye gülmekten... Aklımdakileri unuttum bir an. Bütün okul velileriyle birlikte gülmüştü qq. Onlar için komik benim için ise saçma bir anı...
Orta okulda başka bir okula yazılmıştım, fena sıkışınca tuvaleti zor buldum yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmişim o heyecandan, işimi bitirmeye yakın kızın biri kapıyı bir anda açıp beni görünce şok oldu, bende korktum mk 😅😊
Utandım o an, görmedim tabelayı falan bir şeyler uydurdun hshsh
ne ayıp gördü dalgayı
Gülme ya, ben o aceleyle bakmadan girdim bir anda, kimsede yoktu o an 😅😅
Gözü gönlü açılmış oldu hshshs
Tabi ama çaktırmadı aklı sıra zilli 😅
😅😅😅
Eig için teşekkürler hshsh
Hocanın arabasını yakmaya kalkmıştım.
Şaka mi bu oha
Cevap
6Cevap
arkadaşla okuldan kaçıp sonra sıkılıp geri okula gitmiştik.
Hdbdsknsjdhd
Barış seni KS nin Saiki Kusuo su ilan ediyorum 😂😂😂
O ne demek :D
Anime karakteri özel güçlere sahip aşırı zeki ama kendisi göze batmamak için sıradan görünmeye çalışıyor mesela sınavda tüm sorunun cevaplarını biliyor ama okulda orta sıralarda yer almak için bazısını yanlış yapıyor soruların 😂😂😂 Benim tojiden sonra en sevdiğim anime karakteri olur kendileri kshskshd
Güzel, kötü, mesut çok güzel anılar yaşadım ama hepsi de aklımda değil. Lise yıllarımı çok özlüyorum...
2019'da Aralık-Ocak ayında hava soğuk idi, okulda son ders boş mu dolu mu tam hatırlamıyorum, saat 18 de çıkacaktım ben, kız arkadaşım (başka okulda okuyor) o kursa kalmıştı o ise 17.10- 17.20 de çıkıcaktı, onu dışarıda soğuk ve yağmurlu havada beklemek yerine sınıfımın kaloriferin olduğu yerde masa sandalyelerini birleştirip arkama kaloriferin gelecek şekilde ayarladım, kaban ceketimi de yerleştirip ısınıyorudum çok aşırı iyi bir zaman yaşamıştım 1 saat boyunca.
çok saçma ve eski bir anı gerçekten benimki... okulda 2 tane mahalle kızı vardı kimse sevmiyordu onları, herkese sataşıp duruyorlardı. klasik itiraf sayfasına biri o 2 kızın adını vererek sevmediğini söylemiş anonim olarak ben ve arkadaşım da beğenmişiz (hatırlamıyoruz bile beğendiğimizi) bunlar siz yazdınız diye kavga çıkarmışlardı. arkadaşım da baya iri bir kızdı tekvandocuydu, vurmasın kimseye diye onu tuttukları için arkadaşımın parmağı çatlamıştı. ilginç bir anıydı. müdür odasında ağlamışlardı. iki tarafa da kınama verilmişti (adaletsizlik) ama yine de arkadaşımla ne zaman o kavga anını hatırlasak gülmekten yerlere yatıyoruz.
Aslında çook oldu ama hepsini anlatmam imkânsız :DD Ama birkaç tane söyleyeyim : Sayısız kere okula yasadışı ve/veya abuk/subuk eşya sokma (Bunu ben belki 1/2 kere yapmışımdır, itibarım önemli benim için o yüzden hep arkadaşlarım yapmıştır bunu :dd : Ör : Gerçek silah mermisi, çakmak (sigara içmem hayır), matkap :dd hatta bir keresinde özür dilerim ama birisi (ben değil) prezervatif bile sokmuştu hatırlıyorum :QQ
Olay (hadise) anlamında ise.. O konuda cidden o kadar şey olmuştur ki şu an aklıma hiçbir şey gelmiyor :DD Ama ben hiçbir zaman abes olaylar çıkarmadım. Okulun hep uslu kişisi olarak görünürdüm çünkü :d Ama arkadaşlarım öyle değil:D
Bu kadar işte ya, ben hep başarılı okullarda okudum/okuyorum o yüzden pek bir şey olmadı :q
@mirakural Haha :DD Sende kadın gibi kadınsın Miracığım :)
Rica ederim şekercik :d sjsksksk
Benim ilkokulda pantalonum yırtılmıştı okul bahçesinde oyun oynarken bir de yıl sonu pikniğine okula kadar gidip gidememiştim.
Ortaokul da son günler derse girmeyip okulun bahçesinde takılıyorduk neden diye sorguluyorum hep 😄 bir de her defasında anneme yakalanırdım.
Lise de uslu bir kız olmak istedim.
Üniversite de arkadaşım bize diye sevgilisinin dükkanında kalmış arkadaşlığımı bitirmiştim.
Okuldan kaçarken cantalarımız camdan atiliyordu, benimki arkadasimin kafasina düştü😂
Denemeye roket çizip disiplinlik oldum, hoca sınıftayken arkada sıra yaktık, alkol içip okuldan atıldım vs vs..
Tabii yaa kanın deli aktığı zamanlarımızdı😄😄😄
Ah ahh hiç anlamazdım o tarz tipleri, lisedeyiz ya az saykoluk
😂😂😂
Yanımda kız altına etti hoca da kızın çisini temizledi hdhdjd
Evet
Hiç sevmezdim okulu
Çorabın yırtılması
Biliyorsunn
Be im çok var öyle anilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?