kardes ben hic girismeyeyim. ama reddettigim kizin senin... mina koyarim l*n demesi unutulmzzdi. hem de mahallede uluorta:-)
ben de nasil kendimi kaybetti isem bacagini mi sokacan demisim:-) :-) :-)
sonrasi daha beter.
arkadas ben o karsiligi verince yatti yere basladi gulmeye. ulan adami ayaklandirip gidelim dedik. guc bela kaldirdik.
neyse gitik isimizi gorduk. geri donerken de baska iki kiz tarafindan taciz edildik. arkadas sonunda dayanamadi. yanimdan ayrildi kizlari bir guzel oksadi gitti,
o degil de onlardan sarisini mi esmeri mi o posta gaztesini burusturup onume atti hala merak ederim.
arkadasa ne mi oldu?
oglum sen kendine iyi sahip cikiyon da ben senle az daha arkadaslik edersem tecavuz etcemm birine dedi. bir daha benle gezmedi.
sonra neden kizlardan hoslanmazsin derler:-)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirisi ilk önce bizim sınıfa yangın tüpünü getirdi bende geri yerine götürüyormuş hesabına sınıfın içine hunharca sıktım her yer bembeyaz oldu disiplin kurulunda yanlışlıkla yerine götürecekken sıkıldı dedim B)
https://i.hizliresim.com/LpMbLJ.jpg13 Yorumla- +1 yıl
İnandılar yanlışlıkla yaptığıma kaşlarımı emrah gibi yaptım :D
+1 yılKosarken spor salonundaki demire carpip geri sektim...
Yalan dunyadaki orcun un özürlü taklidini yaparken hoslandigim cocuga yakalandim.
Babetle voleybol oynamaya calisirken babetim ayagimdan firlayip yanda basket oynayan bir cocugun kafasina dustu.
Benden hoslanan bir cocuk vardi onu seven bir kiz tarafindan isimsiz haraket dolu mektuplar aldim daha sayayim mi:D113 Yorumla- +1 yıl
Rezilliklerim de ifsa oldu bence bu kadari yeterli sorunun fazlasiyla cevabini vermis olmaliyim :))
- +1 yıl
3 ay sonra oyle olmasini umuyorum:) hatirlayan hatirliyor hala maalesef:/
- +1 yıl
Aynen lys zamani :)))
- +1 yıl
Sevinmiyorum da e 4 yilda yetti yani bitsin artik:) tesekkur ederimm
- +1 yıl
Ciks aramam eminim
- +1 yıl
Yoo aslinda o kadar kotu degildi de okuldan yoruldum cok agir
Hocamın tırnaklarımı kontrol etmesi ( sınav esnasında kopya yazmışmıyım diye ) çok pis kopya çekerdim 😃
134 Yorumla- +1 yıl
Bir ara tırnaklarına bişeyler yaz fotoğrafını paylaş çok merakettim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. tuvalette sigara içiyordum arkadaşa da haber verdim gel içelim diye neyse ben yaktım içiyorum bir ses geldi sigaramı içiyon diye arkadaşım sandım he kanki gel sende çek iki duman dedim ver dedi kapıyı bir açtım hoca :D hadi gel gidelim kanki idareye dedi tuttu kolumdan götürdüler uyarı aldım bir daha da tövbe ettim okulda sigara içmeye
21 Yorumlasınıfta sigara içiliyodu 2 ders boş diye bizim camda bahçenin toprağına bakıyor diye camdan kovayı boşaltalım dedik camdan kovayı boşaltmamızla ulan diye bir ses geldi baktık aşağıda matematikçi tüm sınıf 1 saniyede koşarak sınıfı terketmiştik
15 YorumlaGeometri Sınavına Hiç Çalışmadığım ve Bilmediğim Halde inanılmaz bir şekilde 90 alışım ve sonuçlar açıklanmadan önce 90 alacağımı hissetmem.
(Tabi 90 alınca geçirdiğim şaşkınlığı görenler sus diyordu çünkü onlar sınav sorularınnın cevaplarını almış ve bedavadan yanıtlamışlardı benimse sınav zamanında okuduğum düzünülerce dua vardı okadar. Ama onlarsa herkez gibi kopya çektiğimi zannetmişti)
Başkada bir ilginç olayım yok.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. bir anda iki cocuk kavga etmeye başladı sonra bunlar çoğaldı bende arada kaldım çıkmaya çalıştım çıkamadım bir tanesi bacağıma bir tekme attı o zaman farkedildim anca oyle kestiler kavgayida ozur dilediler :d
21 YorumlaHocanın kopya çekebilirsiniz demesi üzerine tüm sınıfın sanki savaş meydanında gibi bir birinden cevap almaya çalışması sıralardan atlayan mı dersin sınıfın ortasında koşturan mı dersin oooo...
113 YorumlaBir kiz vardi bayaa kilolu surekli bayilip dururdu e bizim derslerde kaynardi tabii hayir bir ara gidip bir bakiyim dedim neyi var diye pencerede hava aliyordu yanina bir gittim ustume dustu bayildi yine, tutamadim kaldiramadim da ayagim gitti
13 Yorumlasinifta bir erkek atom bombali gaz ati arkamda oturuyordu ve sucu bana ati
hayret ya onu oldurmek istedim resmen :/23 Yorumla
+1 yılValla en ilginci bu kadar aptali aynı sınıfa nasıl topladiklariydi
45 Yorumla- +1 yıl
Aa bütün sınıflar oyleymis bak :D
- +1 yıl
Fazlasi zarar ama :D
İlginç mi değil mi bilmem ama ilk erkek arkadaşım ile elele merdivenlerden inerken arkadan bir arkadaşım bizi ayırmak için bir hamle yaptı. Ama ne hareketti kendimi yerde buldum bileğimden çat diye bir ses geldi. Bileğimi burkmuşum baya bir canım yanmıştı yalnız.
03 Yorumla
+1 yılzayıflamak için maydonuz suyu doldurmuştum şişeme. çok iğrenç tadı olduğu için kaloriferin üstüne koydum. kapıdan içeriye giren hoca şişeye uzun uzun bakmıştı hepimiz gülmüştük çünkü resmen çiş gibi bir görüntüsü vardı.
10 Yorumla
+1 yılkızın bana pencereden hiişşşt yapması (korktum * bakmadan geçtim )
11 YorumlaDersten kaçmak için rehberlik servisine gidiyorum diyerek tuvalette beklemiştim. İnan bana en ilginç olay bu. Ben çok kurallara uyan bir öğrenciydim:)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYay burcu bir kız arkadaşım vardı beni sürekli ayartıyordu. Bütün sınıf beden dersine giriyordu o beni sınıfa kilitliyordu :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞükür canım güzel yıllardı :)
O değil bütün sınıf, hocalar biliyordu.
Her gün eve mosmor boyun ile gidiyordum :D
+1 yılTuvalette sigara içerken mudur elimde yakalamıştı ne l*n o sigara demişti bende hocam valla benim degil demiştim tabi agzimdan dumanlar çıkıyor en son komaya sokmadan bir duman da o koydu sonra ağzına. sicti :))
04 Yorumla- +1 yıl
Bilader lise zamanı sigara altın değerindeydi tek basıma içmek için 1km yaya yol gittigimi bilirim :))
- +1 yıl
Atıldım :)
+1 yılYanımda oturan arkadaş ders sırasında 3. kattan aşağı atlamıştı
26 Yorumla- +1 yıl
Yok normal biriydi. Hakkınızı helal edin dedi biz de dalgaya vuruyoz bir baktım çocuk yok yanımda :d
- +1 yıl
Ayağı kırıldı 3 yerinden
Tc içtik 3 kişi üstelik kızlar tuvaletinde :D ders zili çaldıktan 3-4 dk sonra bir arkadasım merdivenlerde uyuyordu biri ortadan kaybolmuştu bende picliğine alarmı kırıp kaçmıştım
05 Yorumla:D Müdürlerle Falan iyi anlaşırdık hocalarda özlemişimdir diye yanına gönderirdi :D
12 YorumlaTop oynarken çamurun içine düşmüştüm. Çamur deryası olmuştum. Yüzüm bile görünmüyordu.
10 Yorumla
+1 yılMüdür yardımcısıyla bıçak bıçağa geldik araya dayım girince 3,5 senem rahat geçti
10 YorumlaArkadaşımı aldım havaya kaldırdım çeviriyodum içeri müdür girdi.
02 Yorumlalisede yaşadığım en ilginç olay liseye 1 hafta dayanabilmek oldu.
20 Yorumla
+1 yılhoca beni ve arkadaşları çete olarak görüp velilerimize şikayet etmesi :)
02 Yorumla- +1 yıl
adam bize bakardı bizde ona bakardık arka tarafta hoca istanbuldan yeni hoca korkmus zavallı :)
liseyi okumak karşılaştığım en ilginç olaydı
30 Yorumla
+1 yılİçki içip müdürün odasını basmak :D
111 Yorumla- +1 yıl
Evet ama mudur yoktu :D içki içince gaza gelme özelligim vr
- +1 yıl
Gudubet necla @.@
- +1 yıl
Ay boşver ya gıcıgın biri ama mudur olsa kotu olcakti :D
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Lisemi niye soyliyimki
+1 yılÇok sıradandı sırayı ters çevirip oturmak dışında
01 Yorumla
+1 yılRöşata ile attığım gol antremanda gol oldu sadece
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Çantamdaki biberon düşmüştü
03 Yorumla
+1 yılDisipline gitmem :/
13 Yorumla- +1 yıl
:D bosver anlatip kotu ornek olmayayim genjlere :D
42 yaşında sevgilim olmuştu
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim hocanın benden çöp sigara istemesi
02 Yorumla- +1 yıl
yani hacı bilmeyen yoktur
yokluğu kötü
Lise hayatım sakin geçti
01 Yorumla