+1 yılSöylenebilir ama ben ruh sağlığımı kaybedeceğimi somut bir şekilde görünce sadece böyle bir fikrim olduğunu söyledim. Gitmek istedim ve gittim. Çünkü orada kalsaydım sahte olmaya devam edecektim. Ben kendimi tanıyamayacaktım. Şu an herkes yine beni eleştiriyor. Kız başına gidilir mi tek başına kalma vs. Ama onların bana bunu demelerini bendeki getirisi nedir? Aldıkları çok; Beni benden aldılar, beni bana bırakmaları için ben kendimi alıp gitmeyi tercih ettim. Evet bu bir tercihtir. İyisiyle kötüsüyle kendine daha sağlıklı bir hayat kurmanın tercihidir hem de. Ben böyle düşünüyorum. Baaak nooldu yapamadın diyebilirler ben geri geldiğimde, ama sonuçta denedim. Böyle de yapabiliyorum diyebildim. Kendine hesap vermesi çok zor oluyor kafanda bir fikir olup yapmayınca. O yüzden yapıp kendimce tartıyorum. Zaman zaman, hatta çoğu zaman yalnız kalmayı tercih ediyorum çünkü bunaldım. Çünkü zehir gibi herkesin bendeki düşünceleri. Arınmaya geldim açıkçası. Kendimi arındırmaya. Onlar için evden kaçmak ama kendim için arınmaktır bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen bir TROLsün ya da lezbiyensin , propaganda yapıyorsun ama sorun yok
bu mantıkta olup senin gibi düşünenlerden erkeklerin kesinlikle uzak durması gerekiyor.
Türkiyeyi ilişkileri iyice çökertmek , karşı cinsi sevmeyi engellemek + aile kurmayı sonlandırıp bitirmek için birileri? yeni yeni projeler bulup insanlara gazlıyorlar.
FAKAT her şey olması gerektiği gibi olacak..
KÜRESELCİLERiN insan nüfusunu azaltma projelerinden biri olan bu kafa yapısı ve cinsel ayrıştırıcı kadın-erkek savaşı çıkartmaya yönelik propagandalar içeren bu ideolojide olan bir kadınların şahidi şıracısı bozacısı lezbiyen feminist bozuntularının aile kuramadıkları için SOYLARI ve KÖKÜ zaten kuruyacak yok olup gidecekler :-)
ya da öyle ezik + aciz durumlara düşecekler ki hiç tanımadıkları hiç görmedikleri hiç sevemedikleri? erkeklerin spermlerini alıp sefilce yapay şekilde çoğalmayı tercih edecekler :-) her şekilde soyları BOZULACAK ve YOK OLACAKLAR.
KÜRESELCİLER Şeytan Tarikatının Yeni dünya düzeni kurulmadan önce insan nüfusunu azaltmak için planlayıp dünyadaki beyinsiz sapık ve sapkın insanlara enjekte ettikleri cinsel-bölücü fikir kadın-erkek savaşı çıkartacak PROPAGANLARI bu sayfalardada görmek ilginç geldi :-)09 Yorumla- +1 yıl
her şey olması gerektiği gibi olucak derken kadınların kendi ayakları üstünde durmaması gerektiği, evlenip kocasına-çocuklarına bakması gerektiği hatta ve hatta dayak yiyip kocası tarafından vahşice öldürülmesi gerektiğini mi savunuyorsun cidden? Lezbiyenlik zaten doğuştan gelen bir hastalık konudan alakasız ama belirteyim dedim resmen kendi kendine alakasız şeyler söylemişsin.
- +1 yıl
Gördüğüm kadarıyla bilimle pek ilgilenmiyorsunuz ama son zamanlarda kadınların omuriliğinde bulunan kök hücreden sperm üretildi. Yani artık kendi kendini dölleyebilir kadınlar, bunun için erkeğe ihtiyaç yok. Kudurmaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca soruda cinsel propaganda yok siz propaganda yapmaya çalışıyorsunuz. Kadınlar kuluçka makinası değil. - +1 yıl
@Bizamaninmeleki Senin gazetelerden magazinden okuduğun bilimlerle ilgilendiğini görebiliyorum doğrudur.. Şıracılar bozacılar sahnede :-) kankalarına çanak tutmaya taratar gibi desteklemye mi geldin :-) OK insanlar "insan" gibi birbirini severken sen kök hücreleri sevmeye devamedebilirsin senin tercihin özgürsün. Senin gibi düşnenlerin zaten kendi kendini döllemesinden başka bir yol YOK :-) Ben kudurmuyorum , keyifli oldu.. insan neslinin kısırlaşıp sonlanmasına yol açacağı için kendi cinsinle yakınlaşmak ilişki yaşamaya kalkmak = bütün dinlerde sapıklıktır ama gördüğüm kadarıyla senin dinlede bir alakan olmadığın için kök hücrelerinle oynamaya devam edebilirsint senin sevgilin kök hücrelerin , aynaya bakıp aşkım ana aşığım canım dersin megalomanca :-) yakışırr. Sen kendini MODA MAGAZİN İkonu sanacağına insan gibi gerçek hayata adapte olmayı dene bence. Etrafta yeterince kendini bir b0k sanan süslü soytarı bol bol var , onlardan olma :-) *** Matmazellz = neler saçmalıyorsun bilmiyorum ama bildiğim bir şey var okuduğunu anlayacak aklın yok sanırım senin. Normal insanlar için konular yazılan yazılar sıralıdır : önce-(1) karşı cinsi sevmeyi engellemek + aile kurmayı sonlandırıp bitirmek için birileri? yeni yeni projeler bulup insanlara gazlıyorlar sonra-(2) FAKAT her şey olması gerektiği gibi olacak. >>> yazdım ama sen IQ sıkıntısı çekiyorsun sanırım sana normal sade basit bir yazdığım yazıyı bile açıklamam gerekiyor ! :-) ilginç gerçekten. Sen eğer lezbiyenliği savunuyorsan ozaman zaten düşünce yapın meyilin ve tarafın belli oluyor :-) sen küçük şeylere takılıp Lezbiyenlik taraftarlığına soyunduğun için büyük resimi görebilecek vizyonun olmadğını zaten farkettim sorun değil. Alaka kurabilecek yaştada değilsin tamam normal ama yaşın 18 görünürken lezbiyenliği savunacak kadar kendini akıllı zeki süper insan sanıyorsun ya? o ilginç :-)
- +1 yıl
Basit yazdığın yazı mı? 😂 Her yerde kelime ve cümle hatası var saçma sapan yerlere işaretler, emojiler koyuyorsun, bazı saçma kelimeleri büyük yazıyorsun, araya virgül bile koymuyorsun ve benim bunu anlamamı bekliyorsun önce ilk okul ve orta okul eğitimi al orada yazı yazmanın kurallarını gösteriyorlar. Sen benim yazdığımı anlayamamışsın o yüzden tekrar diyorum LEZBİYENLİK DOĞUŞTAN GELEN BİR HASTALIK onlar kendileri seçmiyor lezbiyen olmayı Allah onları böyle yaratmış ve sen Allah'ın yarattığı hastalığa karşı çıkıyorsun tabi sen bunu hastalıktan da saymazsın sana göre tüm hastalar hastanelik olmalı kesin. Akılda yaşta değildir istersen 45 yaşında ol eğitim alamayıp farklı farklı insanlar görüp onların fikirlerini alamadıysan sadece benim bildiklerim doğru diyorsan senin zihniyetin hep dar kalacak. Kendimi de akıllı, zeki, süper sanmıyorum zaten böyle birşeyde demedim ha bu arada bilimsel şeyler okuyup araştırmalar yapmanı tavsiye ederim beynini geliştirecektir eminim.
- +1 yıl
@Matmazellz ALLAH kimseyi Lezbiyen Gay Travesti yaratmıyor öğren ve ALLAH adın yalan söyleme ! "ALLAH'a karşı yalan uydurandan daha zalim kim olabilir? " [Hud.18]
İnsanlardaki bozulmanın nedenlerini bilmiyorsan öğren = modern hayatta ticari firmalar ve kapitalizmin esiri olmuş köpekler , halkın yediği içtiği çoğu gıdaya uzun ömürlü olması bozulmaması ve çabuk büyümesi için içine hormon Exxx katkı maddeleri vs vs zehirli kimyasallar ekliyorlar. Bu nedenle insanların vücutlarında bozulmalar oluyor ama bunu çoğu "beyinsiz" bilmiyor ve ALLAH öyle yarattı sanıyorlar. GDO'lu gıdalar , zehirli Exxx kodlu kimyasallar vs.. ayrıca Radyasyonda buna bir örnek olabilir = Çernobil Nükleer santral kazası sonrası DNA'ları bozulan pek çok insanın çocukları beyinsel ve fiziksel sakat doğdu. Bu bahsettiğim kimyasallar ve zehirlerde insanların beyinlerinde bozulmaya ARIZAya sorunlara sapıtmaya neden oluyor. Bu zehirleri bütün dünyada gıda sektörü kullanıyor? belki insan ömrünü azaltmak için belkide zeki insanların var olmasını önlemek için vs. ÖRNEK: E621 = Çin Tuzu = MSG = MonoSodyum Glutamat.. bu maddenin zararlarını ve beynin ayarlarıyla oynadığını bozduğunu sara+panikatak türü beyin hastalıklarına sebep olduğu zaten biliniyor ama sen bilmmediğin için bol bol yediğin CİPS'lerin içinde bulunan bu E621 maddesi beynini etkiliyor ve sende gelip burada ALLAH (cc) insanları Lezbiyen Gay Travesti vs yarattı diyebiliyorsun ! *** "Şüphe yok ki Allah, insanlara hiçbir suretle zulmetmez, fakat insanlar, kendi kendilerine zulmederler.." [Yunus.44] İmla kurallarını takmıyorum kafama göre yazıyorum benim keyfim seni ilgilendirmez keyfimin istediği gibi yazarım. Sen çocuk zekanla aile yapısına karşı çıkıyor , başı boş özgür kız triplerini savunuyorsun. Senin etrafında düzgün insanlar yok diye? ya da durmadan sabah akşam MügeAnlı denen kadının programındaki katilleri seyredip her insanı öyle sanıyorsun diye gelip burada bana akıl öğretmeye kalkman tuhaf.. - +1 yıl
Hadi tamam senin dediğin gibi insanların genleriyle felan oynuyorlar e lezbiyenler ya da diğerleri napsın onlar mı dedi gel benim genlerimle oyna diye sen niye kurban edilmiş insanları suçlayıp onları yok etme derdindesin? Ve ben aylardır belki de 1 yıldır cipsi felan yemiyorum ha yesem bile seni hiç alakadar etmez sen kendine ve senin soyundan gelecek kişilere bak kimseye karışma. Ha bide Allah Allah diyip kendini yırtıyorsun ya her yerde önce bı dinini öğren sen kimseye böyle davranamazsın herkesin fikrine saygı duymak zorundasın, kimseye zorbalık yapamazsın ve kimseye böyle kaba davranamazsın. Bunları bilmeden gelip bana Allah demen tuhaf...
- +1 yıl
@Matmazellz insanları yoketme derdindemiyim? neler saçmalıyorsun sen beynin yanmış senin? Cips örnek verdim çokta umrumdaydı senin yediğin cips ya da soyun.. yokuştan aşağı Kasım paşa hiç umrumda değil. İster ye ister yeme zıkkım ye.. yorumu okuyanlar öğrensin diye yazdım yorum yazarken , sana bir şey öğretme derdim yok benim sen kimsin? Ne yapmam gerektiğini sana soramam yaparım ve yapıyorum hiçbir zamanda senin gibi insanlara bir şey sormadım sormayacağım yaparım ne istersem onu yapacağım :-) sen böyle şeylere beynini yorma aklın almaz. burada fikirlerden mi bahsediyoruz? Lezbiyenlik Gaylik vs vs fikir mi? neyine saygı duymam gerektiğini sana sormam duyarım.. Zorbalık mı? sanane benim düşüncelerimden sen kendin zorbasın bana karışıp buaraya gelip bana laf söyleyip akıl öğretmeye kalkıyorsun ama değişen bir şey yok , hiçbir zamanda olmayacak. Sen benim görüşüme yorum yapacak kapasitede bir tipmisin değilsin. Sen ALLAH'tan bahsedip bana akıl öğretebilecek "son kişi" bile değilsin farkındasın sanırım. Bana yorum yazma , senle muhattap olmak istemiyorum , yorumun muhattabı sen değilsin. Öncelikle sen zorbalık yapıp bana kafa tutma!.. kendi kendine gelip bana abuk sabuk konuşuyorsun.
- +1 yıl
Sen cidden ger**ekalısın benim o kadar dediklerimden hiç bir şey anlamadın birde en cevap vermen gereken konuyu haksız olduğunu anlayınca böyle uzun uzun yazıp saklamaya çalışıyorsun ya pes 👏🏻👏🏻 inşallah geberip gidersin de kurtuluruz senin gibi ge**zekalı dan senden vatana millete hayırlı bir bok olmaz. Sanada kendimi savunacak, bilimsel ya da herhangi bir şey demek istemiyorum çünkü istediklerini okuyup istemediklerini okumuyorsun si*tirip git a*k.
Canın sıkılır kızım
Bi kahve yaparsın karşında birini ararsın
Bi film açarsın yanında birini ararsın
Yatağa girersin koynunda birini ararsın
Sabah kalkarsın kahvaltı da birini ararsın
Akşam gelirsin evde birini ararsın
Yapma öyle şeyler815 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlığı seviyorum kendi kendime yetebilmeyi öğrendim
- +1 yıl
hadi lan ordan sosyal insan delisi mnyk
- +1 yıl
saat amca hayırdır laf yapamayınca ergenliğe başvuruyorsun:d
- +1 yıl
@melisaqm Erkeği bir " penis" den ibaret gören insanların icadı idi değil mi sperm Bankaları...
Hz. Adem bu dünya'da yapayalnız iken Allah'a yalvardı biri olsun hayatımda diye...
Elbette her işini yapmak için bir erkeğe ihtiyacın yok ancak :
Erkek demek :
Güven demektir
Düzenli seks demektir ( Abazanlık değil kadın hastalıklarına karşı korunmak demektir- ilaçsız adet sancısı çekmemek gibi)
Saygı gormek saygı almak demektir
Erkek babadır
Kadın ise her zaman anaçtır...
Mesela kadın asla araba kullanamaz demiyorum
Ancak Erkeğin araç kullanırken gözünün kara olduğundan bahsediyorum
Annem ile ablam saatte 70 km ile giderken habire " Sanal" frene abanıyorlar ben kullandığımda mesela...
Fıtratınıza ters gitmeyin...
- +1 yıl
hee hee o yüzden en iyi araba kullanan kadınlar ve en çok araba kazası yapanlarda erkekler dimi
- +1 yıl
Sen neyden bahsediyorsun ya günümüzde erkek demek tehlike demek neyin güveninden bahsediyorsun? Daha bir kaç gün önce p*çin teki markete habersiz gitti diye karısını öldürdü kaç tane adam çocuklarının önünde annelerini öldürdü haberin yok galiba bunlardan her yıl 500'e yakın kadın erkekler tarafından öldürülüyor. Gelmiş bana ehliyetten bahsediyorsun. Oğluna 9 10 yaşında araba sürmeyi öğretip kızına 20 yaşında bile öğretmemiş babalar olduğu için kadınlar araba kullanırken telaşlılar ama yinede senin gözü kara diye bahsettiğin erkekler yüzünden büyük kazalar oluyor. İnsanların karakteri yetiştirilme tarzına göre oturur. Bu toplumda erkekler erkek adam ağlamaz diye yetiştirilmeseydi kadınlardan daha duygusal olabilirlerdi yiğidin malı meydanda olur gibi sözlerle yetiştirilmeseydi tecavüzler tacizler olmazdı gelmiş bana hz adem döneminden peygamber döneminden bahsediyorsunuz peygamberimiz döneminde hayat kadınlar için zor olduğu için görevlerin bir çoğu erkeklere yüklenmiştir para kazanmak isteyen ya tarım işi yapacaktı ya da ticaret ticaret yapmak tehlikeliydi tehdit edilme yağmalama gibi işler oluyordu tarım işi de çok zordu herhangi bir alet edavet yoktu o dönemlerde kadınların doğum kontrol hapı gibi bir şeyi olmadığı için her sene doğurmak zorundaydı bu durumda da çalışmak bir o kadar zordu. Dinden yola çıkanlar o zaman şartlarından hiç bahsetmiyor. O zamanlar bir erkeğe gerek vardı ama şu an ki devirde kimsenin kimseye tam anlamıyla ihtiyacı yok. Herkes herkessiz yapabilir. Hatta kadınlar erkeksiz çok daha iyi yapabilir. Erkek olunca ya ölüyoruz ya da dövülüyoruz çünkü.
- +1 yıl
@Freddy1616 her bi b0ku s€kse bağlamanız cidden itici artık tiksiniyorum ya.
- +1 yıl
@melisaqm helal yemin ederim o kadar katılıyorum ki sana benim demek istediklerimi yazmışsın bravo👏🏻
- +1 yıl
@EslemDoğann neden?
Seks mi tiksindiriyor seni?
Jinekolog bir arkadasım demişti, vajina iç duvarına masaj yapılması kan dolaşımını artırır diye...
Tiksiniyorsan tedavi ol derim. Cinsellik hayatın bie gerçeği - +1 yıl
Neymiş erkekler katilmış kadınlar sütten çıkmış ak kaşık sanki hepsi.
+1 yılMilletin ağzına bakarsa ohoo. Yalnız yaşarsın "aranıyor kesin" derler, aileyle yaşarsın "hala ailesinin üstünde" derler, evlenirsin "zengin koca buldu" derler, evlenmezsin "evde kaldı bu da" derler, güzel olursun "estetik" derler, çirkin olursun "Allah yaratmış şimdi😕" derler, zayıf olursun "çocuk gibi, hasta herhalde" derler, kilolu olursun "şişkoya bak hehe" derler, çocuk yapmazsın "kısır kesin" derler, çocuk yaparsın "bakamıyor, sütü yok, emziremiyor, ne biçim anne" derler, okumazsın "zaten bunda kafa yok" derler, okursun "okudu da sanki ne oldu" derler, çalışırsın "maaşı kötü" derler, çalışmazsın "bi baltaya sap olamadı" derler, başarılı olursun "torpil" derler, başarısız olursun "zaten yapamazdı" derler.
Kısacası kimsenin ne dediğine göre değil kendi düşüncene göre yaşa ki pişman olma. Bu hayat sana verildi, bir başkasına değil. O yüzden her zaman kendi istediğini yap. 🌸4124 Yorumla- +1 yıl
Bu yazını paylaşabilir miyim daha güzel anlatılamazdı herhalde
- +1 yıl
en iyi görüş olmalı
- +1 yıl
@Büşra_riri paylaşabilirsiniz 😊
- +1 yıl
Hepinize teşekkür ederim, Eig için de ayrıca teşekkürler 🌸✨
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Bana da cok fazla şey deniyor ama takmamaya calisiyorum baska ne yapabiliriz ki? Takmamak gerekiyor istedigimiz sekilde yasayabilmek icin takmamayi ogrenmemiz lazim ben de farkli bir sey demedim ki goruse katiliyorum milletin ne dedigi umurunuzda olmasin kendi istediginizi yapin diyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Shazam6 sizin iş kolay :) Doğuda kadın doğmak erkek olmaktan kötü. Bütün bu sorular ve yorumlar zaten en çok kadınlara yönelik bir şey. Erkek ihanet ettiğinde 'erkek adam' kadın etse belli laf diyen toplumz. Bu yüzden kadınlarımız daha dikkatli olmak zorunda ve yıllar boyu görünmez prangalarla gezmekte. Sorunun sorun yapan kısmı da zaten bu.
- +1 yıl
@cicimod Dediklerinizde haklisiniz fakat her erkekte ayni degil ayni yetismiyor baski altinda yetisenler de var ama kadinlarin cok fazla kisitlanip sacma sapan cumlelere maruz kaldigi da bir gercek tabi, bir türlu duzelemedi şu eşitlik olayi insanlarin haklari cocuklarin haklari onlarinda bir birey oldugunu hala ogrenemediler maalesef kadin erkek vs. meselesi degil aileden aileye her sey degisiyor biraz ailelerin nasil olduguna bagli işte ama dogu da bu kisitlanmanin daha fazla oldugu da bir gercek maalesef, dedigim gibi ekonomik ozgurlugu olan kacabiliyorsa kacicak baska care kalmiyor çünkü bir şekilde kendi hayatimizi kurmak zorundayiz kimse bizi kurtarmayacak kimse kalici olmuyor bu hayatta en iyi arkadasim dedigin kisi bile seni bir gun birakiyor ailem dedigin kisi sana neler neler yapabiliyor o yuzden kendimizi kendimiz kurtaricaz bir şekilde
- +1 yıl
@Shazam6 çok mantıklı ve realist bakış açısı kesinlikle katılıyorum. Erkeklerin üzerinde belki kadınlar kadar olmasa da onların da baskıya maruz kaldığı şeyler var. Mesela çalışmak ve iyi para kazanmak ya da evlenirken eşyaların çoğunun onun alması beklenmesi gibi. Toplumumuzda erkek adam ağlamaz diye bile bir tabu varken kadın, erkek kıyaslaması yapmak da anlamsız. İki taraf da anlayışlı olmalı, olabilse keşke.
- +1 yıl
@Shazam6 ''dedigin kisi sana neler neler yapabiliyor ' diyorsunuz işte ekonomi özgürlük de kurtaramaz. Cinayete kadar gitmezdi öyle olsaydı. Bence ana sorun ancak kadına dayatılan bekarettedir. Toplumumuzu da idare eden şey budur. Bütün korkular ve gizli yaşananlar bunlardan kaynaklanıyor. Ya iki cins de bekaret talep olunmalı ya da kızlara da bu dayatılmamalı. Aileleri bu yüzden kızları eziyor çünkü laf çıkacağından korkuyorlar. Ve çünkü o laflar da çıkıyor. Her iki cins deya dini kaidelere uysun ya da dinimiz diye kadınlara baskı yapmasınlar. Din iki cins için var.
- +1 yıl
@Bizamaninmeleki Keşke olabilseler ama istee keşke olsalar diyince olmuyor maalesef 😅 keske insanlar baskalarina karismasa bu kadar cok baskalarini kendine dert edinmese onu yap bunu yap diye soylenmese veya sacma sapan erkek adam aglamaz sunu yapmaz bunu yapmaz gibi seyler soylemese ama duzelmesi bayaa bir zaman alcak gibi belki de hic duzelmicek bakalim 😔
- +1 yıl
@Bizamaninmeleki Aslinda baskıdan kastım birazdaha farkliydi ailelerin cocuklarinin hayatina mudahale etmesi hangi iste calisacagini soylemesi kimlerle goruscegini veya aksam disari cikmasina karismasi onu yap bunu yap turu seyler iste disari cikmaya izin vermemesi vs. gibi anlatilcak cok sey varda iste anlat anlat destan olur yani demek istedigim kizlar gibi kisitlanan erkeklerde var yok degil yani kiz erkek olayi degil bu ailelerin durumuna bagli bir şey "sizin iş kolay" gibi bir sey yok yani herkesin yasadigini bi kendisi biliyor benim isim hic kolay olmadi halada kolay gitmiyor duzeltmek icin ugrasiyorum maalesef özgurluk kolay olmuyor, ben bu yasima kadar bu hayati yasamadim (sacma sapan seyler yasadim guzel bir hayatim olmadi maalesef), yasadim diye saymiyorum yani dogmak icin cabaliyorum resmen gerci simdikte ulke durumu iyice kotulesti alim gucu vs simdide onlar sorun, cok iyi para kazanmadan ozgurlesilemiyor maalesef şuanda hepimizin isi zor yani umarim mutlu günlerimiz olur.
- +1 yıl
@cicimod Dediklerinde haklisin din sadece kadinlara var gibi davraniliyor ama bu degismiyor yani boyle devam ediyor garip, dine gore konusursak böyle olan çok şey var kredi çekip veya içki içip, loto oynayana o haram veya domuz eti yiyen birine bu haram denmesi gibi sanki kendi yaptigi helalmiş gibi karsidakina karisma olayi aslinda tüm mesele akillarinin baskalarinin yaptiklarinda olmasi oluyor size ne ki yani istemiyorsan kendine gore birini bulursun bunu baskalarina dayatmazsin kendin bakir degilsen karsidakinede bakire olcaksin diye dayatmazsin yani ama erkekler iste kendilerinin tecrubeli olmasi gerektigini dusunup karsidakininde daha once hic yapmamis olmasini istiyorlar kendisi bilgili olcak ya guya veya iste benden baskasi olmasin olayi vs. yedirememek o zaman sen de baskasiyla olma ama nerdeee daha ne sacmaliklar var bilsen cogunluk zaten aldatiyor cok kisiyle tanistim evliyken bile yapmadiklari kalmiyor insan kimseye guvenmemeye basliyor, sorun insanlara bir seyleri dayatmak mesela bosanma olayi da oyle bosanma ortada kalirsin vs iyi de birbirini artik sevmeyen mutsuz 2 insan neden bosanmasin yok cocuk var vs nolsun cocukta mi mutsuz olsun nedir bu bosanmama dayatmasi yok bosanirsan bu eve gelmeler vs. cok sey var konusulcak duzelmesi gereken de iste gunlerce konussakta konusmus oluyoruz bu toplumu duzeltmiyor bu kurulu sistem nasil duzelir hic bilmiyorum ben de duzelsin istiyorum kimse kimseye karismasin istiyorum ama işte napabiliriz ki?
- +1 yıl
@cicimod Evet dediginiz gibi bazı ailelerde iş cinayete kadar gidebiliyor ve ekonomik ozgurlukte yetmiyor nedeni dedigim gibi ailelerin cocuklarini bir esya gibi gormesi ve ben dogurdum diyip her seyi kendi istedikleri gibi olmasi istemesinden oluyor onlara ters gidincede kotu olaylar olabiliyor biz bunu nasil duzeltebiliriz onu dusunmeliyiz, ailesinin durumuna bagli öyle bir risk varsa tek care yurtdisina kacmak olur yani sehirler arasinda gidersem öldurulme riskim var diyorsa mumkunse yurtdisina gitmeye calissinlar mecbur yani zaten baska care kalmiyor ki 😔
- +1 yıl
@Shazam6 evet yurt dışı çıkış olabilir ama niye suçlu gibi çekip gitmeli o bir avuç toprakta niye o kıza yer bulunmamalı ayrıca hemen yolunu azmış damgası yer bir daha da geri dönemez. Ve de bunu yapmak için finansal daha iyi durumda olmalı bu her kes için mümkün değil. Toplum ise yeni kurulan ailelerin bakış açısı değişirse düzelir yavaş yavaş. burada görev genç annelere düşer. Dikkatli olup çocuk bakmak mamadan banyodan ibaret olmadığını anlamaları en küçük yaştan doğru şekilde terbiye etmeleri ve evlatlarını özgür hayata hazırlamaları lazım. Onca kadından duyuyoruz 'kendim için doğurdum' Bencillik hepsi. Bu yüzden 30 40 50 60 geliyoruz yine de evde çocuk muamelesi görüyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. İlk tepkiyi ailemizden alıyoruz. Bunun altında ''isim kirlenmesi'' korkusu yatıyor. Sonuçta ahlaksız olan ahlasızlığı babasının ya eşinin evinde de yapar. Bunu anlamıyorlar işte. Elalem de gerçekten bişeyler der. Doğu ülkeleri toplumları böyle. Erkekler evli ya bekar farkı olmadan bunu kadını kolay elde etme yolu gibi görür zaten her şey bundan başlıyor. Yalnız yaşamayı bırak normal işe girmek kadın için ne kadar zor? Birkaç gün önce burada bir kız iş görüşmesine annesini de götürmenin sorusunu sormuştu. Bunları sormaya bizim mecbur bırakan toplum ve en çok da toplumun erkekleri utansın.
50 Yorumla
+1 yılMerhaba, bir kadın elbette ki tek başına yaşayabilir, kendi sorunlulugunu alabilir, hayatına kendisi yön verebilir, illa birilerinin onunla aynı evi paylaşmasına gerek yoktur,,, hatta yalnızlığı seven biri için aşırı derecede idealdir tek yaşamak...
Yukarıdakiler normal ülkelerde normal şartlarda olabilecek şeylerdir,, konu bizim ülkemiz olduğunda, giydiği kiyafeti dahi "aranmak" olarak değerlendiren, evde yalnız yaşadığını öğrendiği anda bir sokak iyi gibi kapısından ayrılmayan, takip etmekten, kapısını gece gündüz calarak tacizi iliklerine kadar hissettiren, ya hadi herşeyi geçtim, sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuğa dahi s. ki kalkan o. rosbu c. cuklari olduğu sürece, ya tecavüze ugrarsin, ya da sadece tecavüze ugramakla kalmaz katledilirsin...32 Yorumla
Soran+1 yılPolise giderim ya da söylemem kimseye tek yasadigimi
- +1 yıl
Ben genelledim, sen hala bireyseldesin,, polise giden evli kadınların hallerini görüyoruz, ülkemizde yasalar zarar görmeden devreye girmiyor, ihtimal var diye kumse ceza almıyor,, sen taciz etti dersin, önce gözaltı sonrası gün serbest,, bu kez kapında daha da hisrlanmis seni s. kmeden gitmeyecek bir psikopat
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Gayette yaşarsın, hatta yaşamalısın da.
Hangi devirde yaşıyoruz , ne demek kadınlar tek yaşayamaz?
Bunu söyleyenleri bence hayatından çıkar, eğer söyleyen ailense de tamamen çıkamarazsın belki ama en azından mesafe koy, kendi evine çık.
İnsan yanlız kalmadan kendi kişiliğini bulamaz.
Ve yine insan yanlız kalmadan hayatla mücadele etmeyi, düzen kurmayı, hayatın içinde bir yer etmeyi de öğrenemez.
Bence herkes ev tutabilecek kadar para kazanabileceği bir mesleğe sahip olup kendi hayatını kurmalı, kadın erkek farketmez, aile ile bir yere kadar.
Kuşlar bile biraz büyüyünce yuvadan uçuyorlar.40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki yaşayabilirsin bu senin en doğal hakkın.. Yok tek yaşayan bir kadının başına her türlü şey gelir, yok dul gözüyle bakarlar, yok kadının evi ailesinin yanıdır vs. vs. bu tür düşüncelere sahip insanlar özgüvensiz insanlardır. Hayatta başarabilip kendileri ile gurur duydukları tek bir gayeleri bile yoktur.. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde hareket et.. Bir insanın mahkemesi kendi vicdanıdır.. Senin vicdanın rahatsa, daha fazlasını başarabileceğine inancın tamsa kimsenin seni tutmasına izin verme..
11 Yorumla- +1 yıl
Hay maşallah
+1 yılİhtiyaç duymayabilirsiniz ama seks bı ihtiyaçtır.
Çocuk sevmek bı ihtiyaçtır zamanla hissedersiniz.
Yalnızlık zordur erkeğin ve kadının yaratılış fitratlari ayrıdır birbirini tamamlarlar.
Şu an olan arkadaşlarınız evlendiğinde sizden uzaklaşır yaş ilerledikce akrabalar ilede aranızda mesafe kalır yapyalniz kalırsınız. Peygamber Hz. Adem bile dayanamamış yalnızlığa siz mi dayanacaksi iz ayol delirtmeyin beni.
Derdinizi dinleyecek size kol kanat gerecek yemeginize kahvenize eşlik edecek bir can bir nefes ararsınız.
Biyolojik bı engel yoksa evlenin diğer engeller asılır. Hemen evlenin demiyorum zamanla olur her şey...012 Yorumla- +1 yıl
Ulan kadın ben sonsuza kadar yanlız yaşicam demiyor birini bulur evlenir hemen sekse dine bağlamışsın.
- +1 yıl
Ulan diyen dilini z*kerim.
- +1 yıl
Sen kimsinde s*kicen lan terbiyesiz bide erkek olacak sizin erkekliğine tüküreyim önce gidin hiç tanımadığın başkasının kızına, kardeşine s*kerim diye küfür etmemeyi öğren.
- +1 yıl
@Matmazellz sende düzgün konuş ulan deme bir hanfendi olsaydın ulan demezdin !
- +1 yıl
Sende bir erkek olsaydın AYOL delirtmeyin beni demezdin hele s*kerim hiç demezdin senin durum benden daha vahim kendi derdine yan.
- +1 yıl
Seni avrad diye evine gelin edecek olanın aklına akıl ekleyeyim emi 😅😇
- +1 yıl
Ona avrad denmez avrat denir kendi suçunu görünce de bana laf atmaya çalışman son derece seviyesizliğini gösteriyor. Evinede denmez evinize denir çünkü o evi kuran sadece erkek değil kimse kimseyi de almıyor bunuda belirteyim sen kadınlar evlenince alınmış olarak görüyorsundur kesin. Herkeste senin kadar ap*al değil beni çok sevecek bir aile olacak ama seni sevenin de damat olarak görenin de ben aklına akıl ekleyeyim.
- +1 yıl
Pugahaga pugahaga 18 Lik ergen bana akıl veriyor... Büyüde gel ablacım.
- +1 yıl
Neyse cevap yazmayın gerginim.
- +1 yıl
Mesele yaş değil olgunluk istersen sen 70 yaşında ol ben 10 yaşında beynin gelişmediyse her türlü benden alt seviyede kalırsın.
- +1 yıl
Tamam canım haklısın. Bu düşman için yeterli mi acaba?
- +1 yıl
Yorum bilditimi var ama görünmüyor
Tabi ki tek yaşayabilirsin. Ancak şu açıdan düşünmek lazım. Ben bir erkek olarak söylüyorum. Biz biraz sevdiklerimize karşı kıskanç oluyoruz. Size değer veren insan sizi kıskanır yani bu böyle. Bunu söylememin sebebi mesela baban izin vermiyordur diyelim. Baban sana çok değer verdiği için seni çok sevdiği için sen başka bir yerde olduğun zaman aklı hep sende kalacağı için izin vermeyebilir. Normalde kızlar bunu saçma buluyor ancak sizi gerçekten seven birisi böyle düşünür.
Mesela benim kız çocuğum olsa bende izin vermek istemezdim ancak sonuç olarak hayat onun hayatı kararlarına saygı duyardım. Yani demek istediğim tek bir bakış açısından bakmamak lazım. Kadınlar güçsüzdür tek yapamaz diye bir şey yok yani bu şekilde de düşünmek yanlış diye düşünüyorum.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın? Erkekler yaşayabiliyorsa kadınlar da yaşar. Ataerkil bktan kafadan bir vazgecemediler. Erkekler bir isi yapabiliyorsa kadinlar misliyle daha iyisini yapar net. Bende tek yasiyorum ve cok guzel bir sey bu. Olene dek yaninda ailen olamaz. Ya da evlenmek istemeyebilirsin. Tek basina mucadele etmeyi ogrenmelisin. Yobaz cahil insanlara aldiris etme en yakinin bile olsa.
24 Yorumla
Soran+1 yılEv sahibi falan bişey yapmaya çalışmaz dimi
- +1 yıl
Hayir ama tabi kimseye guvenilmez sen yine de her sekilde onlemini al direkt mesela eve girdigin an kilidi degis. 3 ev sahibim oldu. Hicbirinden kotu bir sey gormedim. Şu an kaldigim yerde 1 yildir varim kilidi degistirmemistim sorun yok hicbir sekilde ama insandan insana fark var tabi.
Soran+1 yılKilidi kendim degistirebiliyor muyum
Tabi ki tek yaşaya bilir bir kadın. herkes özgürdür bu dünyada& eminim seni bu düşünceye sürükleyen sebeblerin vardır. Yaş, madi durum & çevre önemli. Bunların altın kalkabilirim diyorsan neden olmasın. Tavsiyem önceden kendini hazırla & bir plan yap.
Kadınlar isterse herşeyi başara bilir 😉30 Yorumla
+1 yılHer birey tek yaşayabilir. Ama birey olmanın en önemli göstergesi, kendi bireysel kararına kimseyi karıştırmamak ve dışarıdan onay beklememektir.
Siz tek yaşayamıyorsunuz, çünkü henüz bu benim kararım deyip, uygulayacak bireyseliğe ulaşmamışsınız henüz.02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi dinlemiyorum ki zaten, tepki aldığımı söyledim sadece.
- +1 yıl
Ben tepki alıyor olmayı, onlardan daha iyi yaşadığıma bir işaret olarak görüyorum. İnsanlar genelde destek olmak için değil, kendi seviyelerine çekmek için böyle konulara hadleri olmadığı halde karışırlar. Umursamadan devam etmek en iyisi
Bir yetişkin erkek veya kadın aileden bağımsız kendi parasını kendi kazanıyorsa istediği şekilde yalnız yaşayabilir kimseye laf düşmez
Toplumumuzda tek yaşayan bekar erkek ve kadınlara karşı ön yargılı bir bakış var. Hemen evlendirmeyi düşünürler mesela20 Yorumla
+1 yılMesleği sebebiyle bir çok kadın tek yaşıyor. Maddi imkanı elverişli olan bir çok kadın tek yaşıyor. Aileniz tutucu, baskıcı insanlar değilse eğer yalnız yaşayıp kendi ayaklarınız üzerinde durmayı, yalnızlığı yaşamayı herkes tatmalı benim fikrim bu yönde.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşamanın kadını erkeği olmaz...
Ancak yalnız yaşama, bireycilik dayatması emperyalizmin bir ürünüdür.
Yalnız olmak- Destek görmemek
Yalnız olmak- Her hane için ayrı eşya
Yalnız olmak - Her hane için ayrı enerji harcaması
Yalnız olmak - 40 m2 ev için 1800 TL kira vermeye razı olan insanlar
Yalnız olmak - İşverene boyun eğmek
Yalnız olmak - Çalışmaya muhtaç ama Özgür? İş gücü
UYANIN ARTIK!!!10 Yorumla Tabiki de yaşar ben kaç sene tek başıma yaşadım çokta huzurluydum hiç bir şeyi dert etme kadin işi erkek işi diye saçmalığa inanma kadin her şeyin üstesinden gelir ben vana bozulduğunda kendim tamir ediyordum emin ol bir kere alışınca tek yaşamaya kimseye ihtiyacın olmuyor 🧚♀️
72 Yorumla
Soran+1 yılŞu an da öyle kimseye ihtiyacım yok
+1 yılMerhaba.
İnsanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek doğru değil nihayetin de melek olsan kanat sesinden rahatsız olurlar, bu yüzden söylenenlere aldırış etmeden önünüze bakın önemli olan sizin iç huzurunuz sizden, daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aynısını erkekler de tek yaşayamaz olarak dile getirenler var. Evlen de evlen diye tutturanlar da var. Ben bekar olarak ayrı evde yaşadığım için ayıplayanlar olmuş mesela. Umrumda mı değil tabi ki. Sende umursama. Hayat senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Tek yaşam isteginin arkasinda umumiyetle özgürce aşk ve cinsellil yaşama arzusu vardir. Bundan dolayı sana tepki veriyor olabilirler. Derler ya kadın, kadının kurdu dur diye. Burada da olan bu. Senim namus bekciliginin peşindeler.
Karar senin tabi. Birşeyleri farkli yasamak istemek doğal halkın.10 YorumlaBir Bayanin türkiyede tek başına yaşamasının sosyo-politik sorunları var maalesef
Aile ler yetiştirme tarzı olarak yanlış uygulama içindeler ve maalesef bir bayanın tek başına yaşamasına sadece namus konusu olarak bakıyorlar
Bu konu sadece tek başına yaşamak yani ekonomik özgürlüğünü kazanmak değil
Türk aile yapısı örf âdet gelenek üçgenine sıkışmış durumda
Aileler gençler arasında hem jenerasyon
Hemde iletişim sorunu var12 Yorumla- +1 yıl
Bayan değil kadın
- +1 yıl
@Freddy1616 bay bayan erkek kadın
Her ikiside aynıdır!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkiler de öyle. Etraftan duyuyorum erkek yaşayanlar diyorum ki mesela kardeşi de kız yaşayabilir yok diyor olmaz erkek adam tek yaşar ama genç kız olmaz. Aklınca koruyorlar ama bu korumak değil bildiğin kızına özgüven eksikliği yüklemek. Çok korumaya meraklıysa oğlunu da kızını da güvenilir bir yerde oturur gene tek oturabilir. Bıktım bu ataerkil düzenden.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic benlik degil. Zaten Allah surali olum verirse, anan baban gidecek, yalniz kalacaksin. Evlenince ailenin evinden mecbur ayrilirsin o baska. Ailemle sevdiklerimle ne kadar cok zaman gecirirsem kendine kar sayarim. Zaten ailemem benim hic bir seyime karismaz. Yurt disina yasamaya giden ve ailesini kirk yilda bir gorenleri de hic anlamiyorum. Egitimini yurt dusinda gororsun o baska. Ama vatansever bir kisi yurtdisinda egitimi alir gelir vataninda calisir ve vatanina faydali bir birey olur.
10 Yorumla
+1 yılYalnız yaşamak gerçekten çok rahat ama bu topluma göre kadınsan hiçbir şeye hakkın yok. Eve giren çıkan olur bilmem ne de yalan yani büyük şehirde yaşasan her gün biri seni mi takip etcek millet de abartıyo bi şeyi.
23 Yorumla- +1 yıl
Eve giren çıkan da olabilir
Mesela ben makine mühendisliği okudum. 99 erkek bir kız. Finallerde kızın evine gidiyorduk. (Ancak halkımızın tabiri ile " Şehre üniversite geldi genelevler kalktı" ya ki bunu diyen tipler iş doğum vb bi konuya gelince " Kadın doktor" diyr tuttururlar)
Şimdi kızın evine girdik diye 99 kişi kızın üstünden mi geçti?
- +1 yıl
@Freddy1616 yani işte onu demeye çalıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalıştığım kurumda dışarıdan gelen pek çok bekar kadın memur var. Çoğu da genç... ve tek yaşıyorlar. Bir sorunları da yok. Aslında tek yaşamak erkekler için daha zor. Eşimi boşayınca küçük kızımı halasına gönderdim. O bakıyor. Ben tek yaşıyorum. Geçen ütü yaparken bel fıtığı oldum. Kadınlar bu ütü işini nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılTek değil ama en yakın arkadaşımla yaşıyorum 6 aydır bundan bir tık güzeli kocamla yaşamak olur herhalde 😂 aileyle yaşamak kadar daraltıcı bişey yok sıkmayan bir ailem oldugu halde en fazla 1 ay dayanabiliyorum
10 Yorumla
+1 yılyoo çokta güzel yaşar da işte. Kadındır güçsüz, başına bir şey gelirse, evde nasıl yalnız kalır mışız, namusumuza bir şey olur falan? Genç kız vurgusu çok duyduğum bir şey. Evlenmemiş genç kızı yalnız bırakmayalım başına bir şey gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
@Nur-ella28 kendinden emin olan biri için tek yasaması cokta zor değil hicbirseyde olmaz kulaklarınızı tıkayın öyle diyenlere
Bizim apartman tek yaşayan gençlerle dolu kiminde kedi kiminde höpek kiminde yan karakter tombiş kız arkadaş var
Mühim olan medeni nezih bir semptte yaşayacak potansiel maddiyat imkan var mı çünkü pahalı
Aksi taktirde haklılar10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa ve Amerika'da gayet yaşıyorlar ne var yani. Türkiye, daha medeniyet seviyesine ulaşamadığı için haliyle normal. Her taraf yobaz, cahil ve sapık dolu.
31 Yorumla- +1 yıl
👍
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAilemle yaşamak istiyorum dediğinde: ''Bu yaştaki biri aileyle yaşar mı?'' Diye de tepki alırsın. Herkesi mutlu edemezsin, çıkmak istiyorsan çık.
40 Yorumla Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Bu kadınların tek yaşayamamasından değil, erkeklerin onları rahat bırakmayacağından mütevellit bir düşüncedir aslında. Yoksa pekala bi kadın yalnız da yaşayabilir.
20 Yorumla
+1 yılBirey olma yolunda emin adımlarla ilerleyen hiçbir kadın seks ihtiyacı dışında erkeğe bağımlı yaşamaz. Kendine yetebilen klas kadınlara hep hayranlıkla bakmışımdır.
21 Yorumla- +1 yıl
Garip bir millet bu millet. Seks ihtiyacı dışında demişsiniz. Pardon da insan evladı her türlü or. azm olabilir. Yani pek aklı başında yorum yapıyor gibi görünüp o yazdiginizla batirmissiniz kendinizi.
eğer bunu arkadaşların felan söylüyorsa geri kafalılık resmen ya ama ailen söylüyorsa kızlarını korumak amaçlı söylüyorlardır ama bence gereksiz bi düşünce ya kim nerde nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Ekonomik özgurlugun varsa ve istiyorsan çık yaşa hayatini milletin sozune bakma onlar hep konuşucak.
Bu arada ne sacma bir görüş, süper görüş secilmiş, botta kadinlarin tek yasayamicagini dusunenlerden herhalde 😅00 Yorumla
+1 yılKadınlar gayet de tek yaşayabilir. Zaten bir kez yalnız yaşamayı tadınca bir daha çok zorlanıyorsun bence.
30 YorumlaO işi yapmadan yasayan görülmedi. Alkol madde şehvet bol kanka para lı hayat ttır bahsettikleri güçlü kadın ayakları ayaklarının üstünde durup yapma numaraları 😊
116 Yorumla- +1 yıl
Ne demissin bu kadar emmi, kafan mı güzel senin.
- +1 yıl
Sistem? Hangi sistem? Gerçekler kadınların tek yasarken başlarına gelecek garanti şeylerden mi bahsediyor.
- +1 yıl
Siz önce silah sevginizi bir kenara bırakın.
- +1 yıl
Ne diyon emmicik😄
- +1 yıl
Fazla uzun yazmışsın fakat boş yazmışsın. Silah sever hatun bulup ona yazmalısın. Zira yukarda bahsettiklerin bütün kadınlar için geçerli değil. Erkeklerin tipik özelliği: ulaşamadığı ete mundar demek. Yani, bütün kadınları bir tutmak, genellemek kaninizda var sizin.
- +1 yıl
Profilinde silah paylaşan insanı"sağlıklı" bulmama imkân yok.
- +1 yıl
Siyasetle işim olmaz. Daha yazılanı doğru okuyup anlayamiyorsun.
- +1 yıl
Bayağı yaşlısın galiba, anlamakta güçlük çekiyorsun yazılanları.
+1 yılKadınlar tabi ki tek başına yaşayabilir.
1. Ekonomik bağımsızlığın olacak
2. Ev işlerinden, yemekten, temizlikten az buçuk anlayacaksın
3. Güvenilir bir muhitte, sitede yaşayacaksın10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılhemen başına bir erkek peyda etmeli hayatı kaos olmalı bende bazen tek yaşayayım diyorum ama yalnızlık bana korkunç geliyor tek yaşamak istemeni olgu ile karşılıyorum tek yaşanır yeter ki şerefini ve hasiyetini kaybetme
00 Yorumla Sevgilinle ya da evlenip eşinle yaşadığında da bir cinayete kurban gitme olasılığın çok yüksek. Öldürülen kadınların çoğu eşi tarafından bazısı çocuklarının önünde öldürülmedi mi? Yalnızken tedbirini alırsın emin daha güvenli olur.
42 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi tedbir canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bunların kafalarına …… Sen niye ciddiye alıyorsun böyle lanet geri kafalıları? Siz bir şey bilmiyorsunuz 14. Yüzyılda kalmışsınız de, aşağıla onları. Aşağılıklar çünkü
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. tek yaşayamamak için hiç bir neden yok, sadece insanların algıları farklı. Ben de uzun zamandır tek yaşıyorum ve gayet iyi 👌Kafa dengi ev arkadas olursa onzman daha mükemmel olur.
00 YorumlaYalnız yaşayamayacağımız için değil, tabii ki yaşarız ama ortalık p iç it kopuk kaynıyor. Yalnız yaşadığın için hallenecek it dolu ortalık keşke dünyadan defolup gitseler.
00 Yorumla
+1 yılkendine yetebiliyorsan yani ayakları üstünde durabilen güçlü biriysen yaşayabilirsin bunu garipseyen haddini aşıp laf etmeye çalışanlara haddini bildirmelisin
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel yanlız yaşamak kaç yıldır yaşıyorum oh mis gibi ilaki biri olması gerek değil biri yazmış canın sıkılır falan diye alakası bile yok kendini mutlu huzurlu hissetmesini bilirsen canın sıkılmaz
50 YorumlaYaşar yaşamasına da biraz riskli olur taciz tecavüz şiddet olayları oluyor
Erkek bile tek yaşarsa sıkıntı olabilir ağır bir rahatsızlık geçirir yardım edecek kimsesi olmaz vs00 YorumlaErkek egemenliğinin altında yaşamaktansa herşeyine erkeğin laf etmesindense tek gezmesi daha iyi bu erkekler için de aynı kadın dırdırı kaprisleri cekmektense sap gezmesi daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
all bi cahil daha erkekleri bu sözle üstün tutman ve kadınları kendince ezmen yok mu:d erkekte yapıyor pampa
- +1 yıl
yazdığın şeyden nerden olabilir bunu sormandan anlamalıyım zaten sana laf anlatılamaz
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Niye söylüyorsun? Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Herkes namus bekçisi olmuş ama yemedikleri halt yok. Eleştirecek yer arıyorlar. Zaten yalnız yaşıyorum deme tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan yasamalisin çünkü içinde bu niyet varken kimseye hayır huzur gelmez senden kızma ama bu böyle bence bence ger insan tek yaşayıp tek ölmeli
10 Yorumla
+1 yılBenimde en büyük hayallerimden biri. Ailem çok iyi ancak ben belli bir yaştan sonra herkesin bir hayatının olması gerektiğini düşünüyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin kadınlara her zaman ihtiyacı vardır ama kadınların erkeklere ihtiyacı yoktur. Kıskanılmamız da bu yüzden zaten. 👍🏻
60 Yorumla
+1 yılYaşarsın ama oturcağın yeri iyi seçmelisin
Yoksa başına bela alırsın12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sahipsiz görürler
Ev sahibi
Mahalledeki ayan abiler
Ya da sevgilin
Dadanır başına
Muhitin iyi olmasi gerektiği gibi
Bina da güvenli olmalı
Site benzeri konutları öneriyorum
ben de tek yaşamak istediğim zaman kaderim gtüyle gülüyor "sanki başka şansın vardı :D " diyerek. istediğin gibi yaşa tek hayatın var kimseye boyun eğme
00 Yorumla
+1 yılNeden yaşayamasın? Aklı başındaysa , kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa tabi ki de yaşayabilir.
10 Yorumla
+1 yılBok var çünkü ayrı evde herkes seni bekliyor tecavüz etmek gasp etmek öldürmek için. Çok saçma aw
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak
+1 yılBana da bu koduda çok katı davranıyorlar ailemle aynı şehirde yaşıyorum ve ayrı eve çıkmak istediğimi söylediğimde tüm tepkileri alıyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşarsın tabi ekonomik olarak özgürsen sana karışan eden yoksa ama bi yerden sonra yalnızlık da zor gelicek
00 Yorumla
+1 yılBende yalnız eve çıkmak istedim ama geri kafalı yobaz ailem buna engel oldular yok kandırırlarmış kötü yola düşermişim bilmemne olurmuşum..
00 Yorumla
+1 yılYaşayabilir. Hatta idareten kirayı çıkarabilseydim bende yalnız yaşamayı düşünüyordum. Ekonomik sorunlardan dolayı çıkmadım sadece.
00 Yorumla
+1 yılBen bile tek yaşamak istediğimi söylediğimde saçma sapan şeyler sayıyorlar bana. Eski kafalı zihniyet başka bişey değil
00 YorumlaBen zorunluluktan tek yaşıyorum pek güzel bişey değil ileride illa yolları ayırcaksın çok takma bence
00 Yorumlamaalesef bende yaşamak istiyorum çevre ve aile faktörü izin vermiyor buna.. coğrafya kaderdir orta doğuda yaşayan kızların çilekeş dünyası…
00 Yorumla
+1 yılÇevrendeki insanlar biraz bağnaz sanırım. Ben de tek yaşayacağım 6 ay kadar sonra, kimse de bunu söylemedi. Yaşamamak için hiçbir neden yok bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılYaşayabilir neden olmasın hele kendine ait bir evi, arabası ve de gittiği bir işi de varsa deme keyfine
00 Yorumla Dışarısı güvenilmez diye yalnız kalınmaz diye düşünüyorlar doğal olarak
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat