AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Direk rahatsız oluyorum yapma de
iste o an diyemedim
Ben küfür ediyorum yüzüne
hmm onu yapamam ya ben
Bir kere yaptıklarında sert tepkini göstermezsen devam ederler
evt haklısın ettiler ama bende içeme atanlardanım iste direk söylemiyorum korkudan mi hayır kimseyi kırmak istemedigimden
Ben de sen gibiydim baktım içime ata ata ben üzülüyorum. Tepki verince olaylar benim istediğim gibi oldu. Tepki vermeye başladım
haklısın bende verebilirim zamanla umarım
İşin dozunu kaçırmamak lazım boz gitsin
bilmiyorum kıskançlıktan mi neyden böyle yapıyorlar bilmiyorum çok sıkıldım ama
Olayı anlat bı örnekle daha iyi anlayalim
ben minyon 161 boyunda biriyim bir arkadaşım ne kadar tatlısın ellerin çok güzel ince ve uzun çok kibarsin dedi diğer arkadaşta ne öyle elleri parmakları yamuk incecik dedi hiç güzel değil her yeri küçük dedi bana o ana kal geldi sinir oldum bu yani olay
Seni çekemeyen bı arkasinmis o amacı alay falan değil saldırı onun uzak tut böyle tipleri hayatından ve boz boylelerini
iste bende kimseyi kıramıyorum
Birilerini kiramaman çok güzel naif bı kişiliğin olduğunu gosterir bu güzel bişey kaybetme yalnız dengesjnide kaçırma bazı kendini bilmezleri Kirman gerektiginde kirmalisin yoksa üzerine fazla gelirler
tesekur edrim güzel düşüncen için 😊
Kaybetme naifligini bol sans
tamam etmem her şeyin en güzeli seninle olsun
teşekkür ederim ne güzel dua etti. Gece gece umarım mutlu olursun
umarım olurum. sende çok mutlu ol kimsin bilmiyorum ama baya pozitifsin
Yeterince negatif insan var bu kadar kısa bı hayatta can sıkacak bişey yok aslında o yüzden sende canını sıkma canını sikmalarina izin verme doya doya yasa hayatını
evt bencede hayat çok kısa üzülmeye deymez ama nedense en ufak şeye takilan duygu yüklü bir insanım
Nedir bu üzüntülerine sebeb
insanlar çok kötü dedikoducu zalim
Peki hiç dusundunmu bu insanlara kim izin veriyor
tabi ben veriyorum
Ne güzel çoğu kişi bu cevabı vermez egosuna hitap eden kaçamak cevaplar verir kutlarim seni peki neden yapiyosun bunu altında yatan neden nedir dusundunmu
iste bende bilmiyorum gerçekten sadce kimseyi kırmak bozmak istemiyorum
Bunu mahrumiyet sendromu ve kaybetme korkusu tetikler ama hayat sadece kazanmak değildir bazen kaybetmeyide göze almak gerekir bu yüzden çekinme gereken kişiyi kırmaktan tabi bundan zevk almak için değil gerektiği için yap çünkü insanlar kendilerinden nefretin acısıni onlara fırsat veren insanlardan çıkar. aya çalışır sürekli bununla yüzleşen iyi niyetli naif kişiler sosyal hayattan ürküp kabuğuna çekilmeye başlar bu duruma düşmemek gerekir
iste ben düştüm defalarca kollarımı kestim
Aşırı duygusal bı tepki vermişsin muhtemelen karsindakilere zarar veremedigin için kendine zarar vermeyi secmissin bu konuda yardım aldinmi uzmandan
kendimi hep sıktım sabahlara kadar ağladım toplum içinde beğenilen bir kişi olduğumu söyleyen insan da çok ben hiç bir zaman kendimi kimseden üstün görmedim kendimide asla fazla beğenmişlik yapmadım ama içime attım yemeden içmeden kesildim hayat bana tat vermiyor bilmiyorum
yok almadım
ama ben çok aşırı acı çektim
yinede ayaktayım yilmicamda gün gün toparlicam
Bu doğrudur bu tür olayları yaşayanların açıları yüzeysel değildir derinde hissederler ve hayatla ilgili düşünceleri depresiflesir intihara kadar sürükleyebilir bı süreç peki ne hissediyosun bunları yaşarken ilk hissttigin duygu nedir
sadece kendim kendime kalicam ama basaricam varsın kimse olmasın allah olsun sadce yanımda başkada bir şey istemiyorum
İnsan kendi başına yaşamak isteyebilir ama mecburiyetten bu yalnızlık denen girdaba kendini mahkum edersen bunun yıkıcı etkileri olur bunun yerine sorunlarını aşmaya çalışmalısın bu çok daha kolay ve etkili bı yoldur
haklısın gün gün yeni bir insan olma yolunda ilerliyorum bakalım
ama eski benden eser kalmicak çünkü o benlik bana bir sey katmadi acı ve karanlıktan baska
Tbr ler pes etmek yok bu hayatta tek bi hayatimiz var onu en güzel şekilde yaşamak bize verilen bı nimettir vazgeçmek yok o yüzden nasıl ilerlemeyi dusunuyosun bu yeni yolda
ben zaten artık kendimede zarar vermiyorum kolumda çok kötü bir iz kaldı aşırı kötü bende durdum ve kendime bunu yapmamam lazım dedim asla kendime zarar vermem artık asla
Peki eski sende neyi silip yeni hayatında için ne ne koymayı planliyosun
üniversite sınavına hazırlanıyorum kazanmak istiyorum kazanınca yeni bir hayatla başlayarak ve kötü insanları geride bırakarak 😊
Hayat iyisi kötüsüyle yaşanır tamamen hayatından silemezsin onları ama onlarla baş etmeyi ogrenebilirsin öncelikle kaçıp saklanmakta vazgecmelisin bunu düşünme bile üniversite güzel bı hedef olabilir azmetmen basarman zorlukları asma azmi kazandırır sana ama duygusal yönünü ihmal etme onlar seni hayatta güçlü yapan özelliklerin ve insanlara hayatın güzelliklerine kendinj kapatma
eski bende fedakarlık diz boyu alttan alma haksızlığa boyun eyme hepsi geride kaldi yeni bende güç kendime en güzel şekilde bakmak ve kendimi ezdirmemek
Bunları hayatından sildigin zaman senden geriye ne kali ak peki
haklısınız sizin değerli tatlış zamanınızı aldım ve çok tesekur edrim adınızı bilmiyorum ama çok olumlusunuz beni gerçekten dinlediniz çok tesekur edrim
kalmasın ben çok korkunç şeyler yaşadım eski ben acı verdi kalbime o yüzden kimseye güvenemiyorum artık
artık mutlu olmak istiyorum annem sevdiklerim yanında olsun yeter gerisi gelsin bakalım karşıma
iyi geceler tekrar teşekkürler kendinize iyi bakın 😊
Bu gitmeyi düşündüğün yol iyi bı varış noktasına götürmeyecektir seni dikkatli ol umarım ben yanilirim daha sağlıklı bı yoldan daha doğru bı yoldan gitmeyi dusunmelisin unutmaki yanlış yoldan doğru neticeye ulasamazsin sorunlarına altta yatan nedenlerine odaklan ve onları çözerek daha sağlıklı mutlu bı hayat kur kendine
Umarım faydası olmuştur sohbetimizin iyi geceler
cok faydalı oldu
sonsuz kere teşekkürler
ama benim kotu bir niyetim yok ki ben sadece beni üzenleri üzerim dedim bu
ayrıca iyi ki soru paylaştım iyi ki sen cevap verdin iyi ki böyle anlayışlı bir güzel bir sohbet ettim seninle❤
Tokatlayacaksın, bak bir daha yapıyor mu..
Uzaklaşmalıyız