AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Evlenerekte evlenmiyerekte farketmez ama evlenme taraftarıyım sonucta bir bağ oluyor aile oluyorsun :)
Evlilikten yanayim. Evlenmeden olmaz diyenlerdenim. Ve diger goruslere saygim var ama ben buyum
Dini boyutunu karıştırmayın diye not düşmemişsin hahaha :) Tabiki evlilik.
İstesekte istemesekte hem Allahın hemde Yargının karşısında evlenmeliyiz
Bana rksi veren kız arkadaşa söylüyorum sen evlenme *
avrupa hic degilse adam yaptiginin arkdasinda bizimkiler yalanci ve guven olmaz. o yuzden bu toplumda bu isler ters
Eğer çocuk yapılıcaksa şart. Onun dışında evliliği çok da gerekli görmüyorum
neden? ne fark edecek
Evlilik sorumluluktur herkes bu sorumluluğu almak istemeyebilir. Ben mesela belli bir yaşa kadar evliliğin o sorumluluğunu üzerime almak istemem çocuk istersem o zaman olabilir ama
ne yani, ben seni bırakacak aldatacak olsam evliyken de yaparım bekarken de.. hem ben ocuğumu nüfusuma almayacak kadar şerefsiz bir adam mıyım? madem öyle düşüyorsun güvenmiyorsun ne diye beraber yaşıyorum? diye sormazlar mı. :).
Güvenmemekle alakası yok sen farklı bakıyosun olaya :) Mesela evlenince eşine karşı evine karşı sorumlulukların olucak bunları illa ki alıcaksın ama ne kadar geç olursa o kadar iyi hatta ortada bir çocuk olana kadar evlenmem mesela ben en rahatı
ben de diyorum ki hyatım kaç senedir zaten böyleyiz böyle devam edek ne gerek var :) hem zaten sorumluluklar hep vardı
Yani bilemicem daha evliliğe çok zamanım var o zaman gelince düşünürüm :) :)
islam dinince gereklidir. yasal olarak birsürü hakka da sahip oluyosn madur olmamak açısından da güzel bence olmalı
Ben +1imi alayım.. evlilik iyidir candır
virdim
Saolasın (:
Valla evlilkkten korkar oldum. Düşünmüyorum. Ama yazlıysa kaderimde engel olamam.
Türk milleti avrupalaşmaz kardeşim:)
-1 vermiş bir bayan üye :), sebebinide yazsa şaşarım ver -1'i kaç kendine yakışanı yapmış diyelim..
Başörtünüz çok hoşmuş nereden aldınız =D
@_alice_
Teşekkür ederim hediye geldi:)
ama oluyor be görüyoruz..
Yok küçük bir kısmı onlar
Olmasına daha cok var
Yasak evlilikerden haramzade çocuklar çıkar yoksa sende bir haramzademisin :)
yok bu bir soru sadece :)
Soru ama cok mantiksiz
neden? evlilik öncesi hayatı ve beraberliği normal karşılayan bir toplum, neden nikahı gerekli görür bunu sordum.. mesela avrupada zinada ook yaygın nikahsız yaşamakta.. bizim insanımız (bir grup) ise birine çok normal derken birine ille de olacak diyor :)
Evlilik olmadan sevistigin kisi bir ömür boyu sadik kalacakmi baskalarina bakmadigini nasil anlayacaksin evlilik iyi gunde kötü gunde yaninda olmaya söz vermektir hasta olunca sevgili bakacakmi
sevgiliyken bakmayan evlenince neden baksın :) alt tarafı resmi imza.. hayır yok bana güvenmiyorsun madem ne diye benle berabersin değil mi? soruyu aslında birçok şeyi yaşayan kişiler için sordum
Evlilik ailelerin evliliği, sen atıyorsun imzayı onlar evleniyor arkadaş! Çok gereksiz bir imza için değmez...
dost hayatı iyidr dostum işi kagıda dökmeye gerek yok bnce boş işler bunlar kim ne derse desin hayat benım hayatım secimim böle fzla kasmaya gerk yok evlilk boş iş..
ülkemizde olmalı zaten bayanlar çok eziliyorlar bide o yönden ezilmesinler
Evliliğin hakkını vermedikten sonra, bir çift arasında ki o imzanın hiç bir değeri yoktur.
diyelim ki allah korusun bir kaza oldu sevgilin hastanede sen onun kağıt üzerinde hiçbişeyin olmadığın için yanına gidemiyorsun yeterli değil mi
Evlilik kutsaldır şart olmasa Allah bunu uygun görmezdi bize
Tüm ilişkiler seks tabanlıdır. Diğer malzemeler onun üstüne konulur.
valla evli olmadan da yaşarım ben ama eşimin gelinlik hayallerini de düşünürüm=) her kızın hayali derler
babası izin vermezz zaten vurur bizi :D
Koskocaman bir hayattan tek beklentisi bir koca veya bir kadın olan aciz, sıradan insanların işi.
kızını düşün adamın teki sürekli onla birlikte oluyor ve evli değiller önüne gelen çakıyor kızına ondan sonra düşün evlilik anlamlı bişeymi diye
bazısı bunu normal karşılıyor onu sordum işte
Evlilik sart degil ama güzel bir sey
Ama klozetin kapagına işeyince her sey değişir
tutturamıyon demi :)
sülalede tek erkek olduğum için evleneceğim tek amacım erkek çocuk yapmak ve neslimi devam ettirmek yoksa evliliğin önemi yok benim için
he ya bende iki erkekten biriyim ille damızlık olacam :)
Sisteme inat evliliğe hayır...
şahsen ben düşünmüyorum
Tabikide olmali sart yoksa zina artar
Örneklemen güzel, fakat daha bir çok hikmeti , faydası ve gerekliliği söz konusu 2 cins içinde :) +1.
@realsanalvefa git evlensene o zaman burada butun kizlarin altina yorum yapacagina. Yas 30-35 diyor evliligi destekliyor gelmis buradan kiz kaldirmaya calisiyo kart zampara
@realsanalvefa haklisin @pomocu3 sakin ol canm ya neden kizdin ki ;)
@Pomocu3 ya ben anladim ya bu adam ger tarafa ayni seyi yazip durmus Allah akil fikir versin ne diyim sagol bu arda canim <3
@realsanalvefa findik ye diyorlar findik. Yaslaninca kafayi yiyecegine gencliginde findik ye ;) istisnasiz butun kizlarin cevaplarina yorum atmissin abaza gibi. Konu evlilik. 30-35 yasinda hala sitelerden abaza gibi kiz dusurmeye calisiyosun sen de hic mi utanma arlanma yok la
Tesekkur ederim, on yargili yaklasimin vede yorumunun icerigi ve anlami icin :) kart zampara :) muneccin olmalimissin.. zaten, evlilik niyetiyle tavsiye uzerine 1 bayanla onumuzdeki hafta gorusucem.. ondan harici tavsiye edenlerde var sagolsunlar :) zina etmedim.. iddan iftira ve ahirette hakkimi odeyeceksin :) beni takip etmende garip.. yorumumun icerigi dogru ve manevi anlam tasiyor.. senden baskada tepkisi ve iddasi olan bay ve bayan uye yok :) neyse , kisi kendinden bilirmis.. her bayan yorumuna cevab yazmadim.. yazdiklariminda hepsi ayni seyler degil iyi oku.. cevabliyan bayan , sizde Pomocu3'le ayni dusuncedeseniz o. dilerim beni yanlis anliyacak insanlarin var oldugunu belirtmedikleri surece bilemem. h. geceler.
o gelinlik giyilecekk ! :D
inşallah
Hayatı paylaşmak gerek:)
Evlilik bana şu an çooooook uzak.
Evlnesekte sevişecez evlenmesekte ne fark edecek
mantık evliliği çoğu !
gerek yok
Evlilik taraftarıyım evlilik çok güzel bir şey
Evlilik geremez. sacma bisey
Gelinlik giyip gelin olmak her kızın hayalidir.
Evlilik fikri saçma geliyor gerek yok
Tabi evlenmek şart öyle yaşanmaz ;)
İnançlı biri için evlilik şart
Bence kesinlikle şart
Sorun Çok
Güzel
B
Allah razı olsun :)
Sendende :D
Günümüz çok değişti be bilemicem
ailelerde bizim gib düşünüyor olsa gerek yok.
Evlenmek sünnettir :-)
Evlilik gerekli :) mal mülk çocuk din açısından :D
Evlilik dinimizin emri tabiki de gerekli.
A dedim gerekli olduğunu düşünüyorum
okumadim ama evlilik guzel bisey bence aile falan
bir oku be anam :) sana zahmet
okudum kanka biri benim olcaksa komple olca nikah sart
zaten sana ait nikah olsa ne olur ki?
güzel bişey evli olmak. şart bence
peki evlilik öncesi beraber yaşamayı nasıl karşılıyorsun? soruyu ona göre sormuştum
uygun değil
anladım hak veriyorum
şart
hayır
mantıksız sadece
Şaaaarrttt
evlilik şart.
Anlamı var..
yok---
Gerek yok.
evet evlilik şart
şart..