Bir ateist olarak müslümanlarla tartışmak istemiyorum. Ne zaman ateist olduğumu söylesem biri benimle tartışmak istiyor. Tartışmak istemediğimi söylediğimde de buna saygı duyulmuyor.
Neden tartışmak istemediğimin sebepleri ise:
1. İlgimi çekmiyorsunuz ve sıkıcısınız.
Belki siz bu hayatta en fazla 100 ateist görmüşsünüzdür (ki bunun için de çok sosyal olmanız lazım ateistler azınlıktır) ama ben yüzlerce müslüman gördüm. Alnına inek b*ku süren bir hinduyla tartışmak daha çok ilgimi çeker.
2. Hepinizin düşünce sistemi aynı.
Sizinle tartışırken hiç soru sormuyorum çünkü ne düşündüğünüzü biliyorum. Tartışma sadece 100 kez cevap verdiğim sorulara, 101. kez cevap vermekle geçiyor.
3. Sizin iyiliğiniz için.
Kabul edelim bu konuda eşit değiliz. Ateizm bir inanç bile değilken, siz bir kutsala inanıyorsunuz. Doğal olarak da tartışırken sinirlenip geriliyorsunuz. Size bir argüman sunduğumda bu sizin kutsalınıza bir hakaret gibi algılanıyor.
4. Türkiye de zaten bir tartışma kültürü yok.
Tartışırken argüman sunmak, delil göstermek yerine safsatalara başvuruluyor.
Bu dediklerimden müslümanlar çok sığ, ateistler derin düşünür dediğimi çıkarmayın. Hatta derin düşünen ateist de bir kişi dışında hiç görmedim.(ki çok ateist gördüm) Sadece tartışmaktan sıkıldığımı ve tartışmak zorunda olmadığımı söylemek istiyorum.
Neden tartışmak istemediğimin sebepleri ise:
1. İlgimi çekmiyorsunuz ve sıkıcısınız.
Belki siz bu hayatta en fazla 100 ateist görmüşsünüzdür (ki bunun için de çok sosyal olmanız lazım ateistler azınlıktır) ama ben yüzlerce müslüman gördüm. Alnına inek b*ku süren bir hinduyla tartışmak daha çok ilgimi çeker.
2. Hepinizin düşünce sistemi aynı.
Sizinle tartışırken hiç soru sormuyorum çünkü ne düşündüğünüzü biliyorum. Tartışma sadece 100 kez cevap verdiğim sorulara, 101. kez cevap vermekle geçiyor.
3. Sizin iyiliğiniz için.
Kabul edelim bu konuda eşit değiliz. Ateizm bir inanç bile değilken, siz bir kutsala inanıyorsunuz. Doğal olarak da tartışırken sinirlenip geriliyorsunuz. Size bir argüman sunduğumda bu sizin kutsalınıza bir hakaret gibi algılanıyor.
4. Türkiye de zaten bir tartışma kültürü yok.
Tartışırken argüman sunmak, delil göstermek yerine safsatalara başvuruluyor.
Bu dediklerimden müslümanlar çok sığ, ateistler derin düşünür dediğimi çıkarmayın. Hatta derin düşünen ateist de bir kişi dışında hiç görmedim.(ki çok ateist gördüm) Sadece tartışmaktan sıkıldığımı ve tartışmak zorunda olmadığımı söylemek istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer