Kimler onlar?

Bu durumu şöyle açıklamak istiyorum. Hayatta kimi sevmezsek ona benzer kişilikler illaki karşımıza çıkıyor. Sonra düşünüyoruz neden hep aynı türde insanlar karşımıza çıkıyor diye bunların hepsi bilinçaltı sayesinde. Duygu yüklediğimiz (nefret, kin, sevgi, öfke) hangi insan tipine bu duyguları yüklersek o kişiyi hayatımıza çekeriz.
Mesela deriz neden hep çirkef veya nankör insanlarla uğraşıyorum diye çünkü biz onlara anlam duygu yüklüyoruz. O insanlarda iyi (sevgi) veya kötü (nefret, öfke) duygularla hayatımıza çekiliyor. O yüzden kimlere duygu yüklediğimizi anlarsak bu durumu değiştirebiliriz.
İlginç bir sekilde bencil insan topluluğu. Şöyle bir kendimle karşılaştırıyor um da 26 yaşındayım tek bir kere bile arkadaşıma sesim yukselmedi. Kötü olan her şeyden uzak duruyorum. O kadar ürkek yetiştim ki kendimle kavgam bitmiyor. Böyle kal zorunda değilsin; daha güçlü daha kavgacı olabilirdin, diyorum. Ama nafile. Üstüme yapıdan naiflik ve incelik bir türlü duzelmiyor. İnsanları kırmak incitmek istiyorum ama olmuyor.
Cevap
15Cevap
Türkiye’de mesela eleştirici, şikayetçi ve memnun olmayan, aynı zamanda da bundan hoşnut olan insanlar çok olduğunu düşünüyorum.
genel olarak memnuniyetsiz herşeye karşı dolu tıpler bir de sürekli elstirenler herkesin hayatıyla ilgili yorumları olan ama kendi kokuşmuş hayaarini görmezden gelen ahlak bekcileri
haksızken daha çok bağıranlar
bıktım bunlardan.
evet arkadaşım haksızsın
bağırmak seni haklı yapmayacak...
Toksikler çok. Onları çıldırtmak delirtmek daha eğlenceli.
Böyle tiplerle uğraşmak çok güldürüyor beni.
Her türden insan var.
Sadece şu tipler diyemem. O kadar sabit değilim.
herşeyi ben bilirimciler
bir halt bildikleri de yoktur ama bilirler
köküne kibrit suyu
Kendini beğenmiş, empati duygusu gelişmemiş șımarık insalar kaynıyor etrafta,
Çok bilmiş ukala ve kendini çok akıllı sanıp karşı tarafı saf yerine koymaya çalışan tipler.
Bu aralar sürekli babası müteahhit kendisi *it olan tiplerle karşılaşıyorum boş gezenin boş kalmaları yani
Ne istediğini bilmeyen ve menfaati bitince gidenler çok var etrafta bunlardan artık dışarı çıkma fobisi yaratıyorlar insana
-kendini farklı göstermeye çalışıp öyle olmayan insan
-Herşeyi yaparım ederim diyip hiç bişi yapmayan
çok var yazmaya üşendim :d
Sinsi ve kıskanç tipler
Menfaatçi insanlar hep var
Israrcı tipler hiç sevmem inat ederim daha fazla.
Narsistler, kibirliler ve menfaatçiler.
K*ı*ro*lar ve a**şüfteler
Çok boş konuşan insanlar kesinlikle
Ne kadar laubali tip varsa bana denk geliyo
Benciller ve nankörler
Allah beni hep egoistlerle imtihan ediyor
kendini beğenen insalar
Nerde arıza cins var beni bulur
Oportunist insanlar diyebiliriz.
Beynini kullanamayan insan.
her şey hakkında fikri olup bilgisi olmayan tipler
Sürekli birilerinin dedikosunu yapan tipler 🤢
ülkemizde sürekli enerjisi düşük insanlar..
kurnaz insan tipi.
Iki yüzlüler
Yalancı tipler🤗
Egoist kişiler..
memnuniyetsiz olanlar hep karsima cikar
Yıpratanlar
Bencil
Lamerler
Her türlü insan girdi hayatıma sayamıyorum :d
Yalaka
Her türlü pislik bulunur çeşitleri çok
Ben demiştim ciler