“Lot Tsoar’dan çıktı ve iki kızıyla birlikte dağa yerleşti; çünkü Tsoar’da kalmaktan korkmuştu. O ve iki kızı bir mağarada yaşadılar. Büyük kız, gencine “Babamız yaşlanıyor ve dünyada bizimle normal bir şekilde evlenecek kimse de kalmadı” dedi.“Gel babamızı şarapla sarhoş edelim ve onunla yatalım. Böylece babamız yoluyla soyumuzu yaşatırız”. O gece babalarını şarapla sarhoş ettiler ve büyük kız gelip babasıyla yattı.[Lot kızının] Yatışını fark etmedi; ve kalkışını. Ertesi gün büyük kız gencine “Dün gece babamla ben yattım” dedi.“Onu bu gece de şarapla sarhoş edelim ve [bu kez] sen gel ve onunla yat. Böylece babamız yoluyla soyumuzu yaşatırız”. Babalarını o gece de şarapla sarhoş ettiler. Genç olan kız kalktı ve onunla yattı.[Lot, kızının] Yatışını fark etmedi; ve kalkışını. Lot’un iki kızı, babalarından hamile kaldılar. Büyük kız bir oğul doğurdu ve adını Moav koydu.[Bu çocuk,] Bugüne kadar [var olan] Moav’ın [Moav ulusunun] atasıdır. Genç olan kız da bir oğul doğurdu ve adını Ben-Ami koydu.[O da] Bugüne kadar [var olan] Amon oğullarının atasıdır.” (Tora, Bereşit 19:30-38)
Gerçek olabilir.
Gerçek olduğunu sanmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat