Gülmemek için zor tutuyorum kendimi, neyse sakin olmak lazım :D
Kartepe'de Cinci Hoca'ya büyü bozdurmak için giden kadın, Hoca'nın kendisine büyünün ancak birlikte olduklarında bozulacağını söyleyip tecavüz ettiğini iddia etti.
Bu durumu eşine anlatan kadının kocası da ertesi gün aynı hocaya gitti. Cinci Hoca'nın bu kez de kadının kocasında da büyü olduğunu söyleyerek ona da tecavüz ettiği iddia edildi. Kaynak
Cinci hoca kendilerinde büyü olduğunu söyleyerek karı-kocaya tecavüz etti. Ne düşünüyorsunuz?
Hocanın suçu yok müminler ve mübarek din kardeşler s*ikilmeyi çok seviyorlar ailece hadi kendi g*ötlerini s*iktiriyirlar Yetmiyor karıların kızlarını götürüyorlar O da yetmiyor gurup yapıtlar hacı hocalar bacılar
Islam öncesi Turklerin döneme göre ileride oldugunumu iddia ediyorsun? Islamiyeti bu sapkin hocayla bir tutup maneviyata saldirman anlamsiz.. insanin bi Allaha tapmasi bi Resule inanmasi onu gerici yspmaz !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kariyeri zirvede bırakmalı bence.
Hayır yani durup bir noluyor dememislermi onlarında canı bunu arıyormuş bence
Hocanın suçu yok müminler ve mübarek din kardeşler s*ikilmeyi çok seviyorlar ailece hadi kendi g*ötlerini s*iktiriyirlar
Yetmiyor karıların kızlarını götürüyorlar
O da yetmiyor gurup yapıtlar hacı hocalar bacılar
haberi. gündüz okuduğumdan beri şaşkınım. bu iş nasıl oldu? hadi kadını kandırdı.. adama ne yaptı acaba? 😂
hadi kadın anlamadı kocası nasıl anlamadı.
boşuna hacı hoca tarikat vs gereksiz demiyoruz
Cini çıkarmak için içeri bişey sokmak gerekiyormuş demek ki. :)))
Gayet olağan. Büyüye inanırsan böyle çarparlar adama.
Didim deki CHP'li belediye başkanı da kendisinden iş isteyen kadına tecavüz etmişti bununda unutmayalim hepsi aynı bok
Bu yüzünden diyoruz İslam Arap kültürü hoca cinci bunlar hep ülkenin baş belası hala bize neden empoze ediyorlar bunlar tehlikeli sapkın değil mi
Yok devenin bale pabucu.😨
Ahahaaaa catliyom🤣🤣🤣🤣
Kendilerini yaptırmak istemişlerdir. Sorun yok.
İyi olmuş bir dahakine hoca değiştirmeli yaparlar
Bazen hoca olmak istersin😁😆😅🤣😂
Arı gibi geleni geçeni tuttuğuna iğneyi batırmış.
Herif yolunu bulmuş. Hiç acımıyorum ona gidenlere
İyi olmuş öcpxöxl büyü bozulmuş mu bari 😂
Müslümanlık Türk milletini o kadar geri götürdü ki
Mesela musluman olmayip ilerilere gitmis bi Turk milletinden örnek ver?
Hazarları araştır
İslam öncesi Türkleri bir araştır
Islam öncesi Turklerin döneme göre ileride oldugunumu iddia ediyorsun? Islamiyeti bu sapkin hocayla bir tutup maneviyata saldirman anlamsiz.. insanin bi Allaha tapmasi bi Resule inanmasi onu gerici yspmaz !
Heryerde sapık insanlar var tecavüz dünyada heryerde oluyor ben onu demiyor biz Türkleri İslamiyet geriye götürdü
Ki Türkler zorla müslüman oldular
Tamam 👍
Var hâlâ şöyle şeyler
Şaşıramadım bile.
Bence komik degil bu korkunc 😕
Adam işi biliyor tam bir hoca ama seks hocası
Haketmişler dicemde neyse😜
Herkes ekmeğinde
İyi olmuş