Kızın hakkında da söylenenler var eğer gerçekse tabi onlar semihin ailesinin şeriatçı olması önemli değil hele bu zaman da hem annesi konuşmuş gerekeni yapmış şimdki çocuklar söz mü dinliyor çocuk satanistmiş ailesi sahip çıkamamış ama bu bütün yeni yetmelerde var şimdiki kızlara söz hiç geçmiyor zaten annene babana karşı gelmeden tamam anne tamam baba diyor musun diyorsan helal olsun demiyorsan sen de onlardansın o zaman şimdi tiktokta kızlar şekil şukul yapıyor annem babm beni kısıtlıyordu ben onları dinlemedim meğerse onlar doğruyu yapıyormuş diye bir paylaşımlar yapıyorlar türk kızlar değiller mi bir olay oldu meydana çıkıp göseriş yapacaklar illa ee toplum kendisi bu hale getirdi toplum istedi oldu ağlamalar zırlamalar boşa en küçük yalnşa bie doğru dediler o yanlışlar büyüdü büyüdü bu zamana geldi anne baba eş olmasını bilemedi eş olmasını bilemeyince anne baba olmasını bilemedi tamamı değil ama iyi olan aileler bunlara göz yumdu sessiz kaldı bizim şimdiye kadar helak olmamız lazımdı bizim yaptığımızı yapan kavimler helak oldu içlerinde suçsuz olanlar vardı o suçsuz olanlar ses çıkarmadılar sessiz kaldılar o yüzden onlarda helak oldu işte o kadar kavim helak oldu ki özellikle Allah savaş açıp karşı gelenler şu anda biz de onu yapıyoruz Allaha karşı geliyoruz savaş açıyoruz ve bu yaptığımız yanımıza kalacak zannediyoruz ne burada ne ahirette yanımıza kalmayacak zaten bu felaketlerin olan şeylerin sebei de bu zaten Allaha karşı gelip savaş açmak Allah kullarını yarattıysa başı boş bırakmadı Allah bizi yarattıysa bize karışamaz biz istediğimizi yaparız ederiz diye diye bu millet bu hale geldi günahların haramların içinde yaşarsan eğer başına bn türlü şeyler gelir sonradan ağlaman zırlaman bir işe yaramaz ve bu bütün topluma yansır neden yapmayan yapana ses çıkarmadığı saygı duyduğu için bu ülkenin en büyük sebebi LAİKLİK tir laiklik Allaha savaş açmaktır zaten ben laikçiyim ama müslümanım diyemezsin ben müslümanım ama şeriatı kabul etmiyorum diyemezsin ben laikçiyim şeriatı islamı kabul etmyorum dersen bunları yapmak Allaha savaş açmak karşı gelmektir ve o asla ama asla ne burada ne ahirette yanına bırakır içki içmiyorum yapılan yanlışlar günahlar haramlar zamanı geldiğinde tek tek bulur Allahın gazabı büyüktür diğer yandan kimse kimseyi öldüremez canını alamaz asla canı veren de alan da Allahtır birileri ölüyor öldürüyor öldürülüyor diye bir şey yoktur
Hayır hayır bunu görmek dahi istemiyorum geceleri uyuyamadım bunların yüzünden! Gençler sakın bunlara özenip böyle kötü şeylere bulaşmayın arkadaşlarınızı iyi tanıyın.
Zaten ailesi seriatci kisiler cocuklari satanist deist ateist oluyorlar Kendi kpeklerine sahip cikmamislar kizin ailesine suc bulmalari kadar degisik bir sey yok
Çelik'in annesi; "Ben pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim."
"Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" dedi.
Ben kendi acımı yaşayamıyorum. Kimse beni anlamıyor, ben kötü değilim ben çabaladım uğraştım ama evladımı kurtaramadım. Keşke sadece kendini yaksaydı da o gencecik kızlara bir zarar vermeseydi " dedi.
Seriat iranda uygulanan sistem iste erkeklerin 4 kadini olabilir kadinlar carsaf giymeden disari cikamaz kadinlar muz yiyemez vs vs Hap uyusturucu ailesi kullanmiyor cocugun kendisi baskidan dolayi kendini oyle ortamlarda buluyor Cocugun ailesi bu kadar din baskisi yapmasaydi o cocuk satanist olmazdi cocuk dinden sogumus
Çelik'in annesi; "Ben pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim."
"Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" dedi.
Ya varya keşke ailesini kesseymiş ailesi o kadar çok midemi bulandırdı ki. Ruh hastası oğlu için millet hizaya girecek sanki. Zihinler iğrenç. Öyle aileninde anca böyle olur
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Katil semih celik ailesi Şeriatcı çıktı ne düşünüyorsunuz? Suçun kendilerinde değil kızın ailesinde olduğunu söylediler?