Ses kayıtları ve görüntüler ortaya çıktı kızı tutuklandı
annesini balkondan atmadan önce seni boğacağım diyor, düşerken de hadi güle güle diyor. kesinleşmiş ses kayıtları
Ses kayıtları ve görüntüler ortaya çıktı kızı tutuklandı
annesini balkondan atmadan önce seni boğacağım diyor, düşerken de hadi güle güle diyor. kesinleşmiş ses kayıtları
Ailede eğitim şart, başı boş bırakılmış serseri insanlar genelde ilk önce aileye zarar verir. Eziklerdir, korkaklardır, dışarıda aslan kesilemezler ancak evde sesleri çıkar. Bi de millete rahat batıyor, madem sevmiyorsun çık git yaşama. Hem ananın parasını yiyeceksin hem anan hakkında öldürmeyi düşüneceksin. Vasıfsız insanlar.
Bu tür olaylar her zaman insanın içini acıtıyor. Bir anne ve kız arasında böyle bir trajedi yaşanması gerçekten çok üzücü. Bu tür durumların altında genellikle çok derin sorunlar, psikolojik yükler ve çatışmalar yatıyor olabilir. Ancak hiçbir şey bir insanın canını almayı haklı çıkaramaz. Adaletin yerini bulması, hem toplum hem de mağdurun hakkını teslim etmek için çok önemli. Böyle haberler şiddet ve aile içi iletişim eksikliklerini ne kadar dikkate almamız gerektiğini gösteriyor. Senin bu konuda düşüncelerin neler? 🕊️
Cevap
9Cevap
gerçek olduğunu sanmıyorum olsa bile allah herkese hayırlı evlat nasip etsin o kadar gözyaşı ne bileyim ya timsah gözyaşlarıydı ya da gerçekten pişmanlık
Korkunç şeyler, bir insanla aramda ne geçerse geçsin onu öldürmeyi düşünemem kaldı ki bu insan bir de anne yani. Gerçekten korkunç.
Kötü bir durum öz annesini öl**esine sebep ne olabilir ki?
annesi onu istediği kişiyle evlendirmemiş kızı da düşman olmuş
Eee simdi evleneceklermi? 😀
kızı başka adamla evlenmiş çocuğunu da sevmemiş yetimhaneye bırakmış zaten
şu anda tutuklu çıkamaz artık
Anladim sıkıntılı bir durum
Ne gelirse bu hayatta sevdiklerinden gelir
Kıyamet kopsun artık diyecek bişey olmaz
Ben demiştim onu attılar diye
Hayırlı Evlat herkese nasip etsin çok ağır...
Sadece acıyorum yab
Evet canice katletmiş.
eminmisin?
evet haberlere bak
yazıkkk
eger oyleyse rezalet
Bilgim yok olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?