Arkadaşlar aslında amacım bir sorudan ziyade farkındalık oluşturmak ; lütfen bir ebeveyn olduğunuzda çocuklarınızla diğer çocukların da bir kalbi olduğunu üzülebileceğini onlara anlatın. Okul hayatımda Türkay adlı bir çocuğun sebepsiz yere uzun süre akran zorbalığına uğradım. Sebep sadece okula yeni gelen sessiz bir kız olmamdı. Ben cevap vermedikçe daha çok zorbaca davranıyor, ağza gelmeyecek sözler söylüyordu. O zamanlar burun yapım kemerliydi daha sonra tabi ameliyat ile düzelttim fakat arkamdan koridorlarda gargamel geliyor diye bağırıp diğer çocuklara da bu işe katıyordu. Sürekli bir çelme takma edasıyla yürüdüğüm yollardan hep sinsice beni bekliyordu. Tabi şu dönemde olsam ağzının payını verirdim ama o dönem sessiz bir çocuk olduğum için kimseye bu durumu söyleyemedim. Yakın bir zaman da o çocuğu yıllar sonra görüp o küçük kızı anımsadığım için yazmak istedim. Lütfen böyle şeylere çevrenizde asla müsemma göstermeyin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben direk ağız burun daldığım için sessiz görünsem de dokunulmaya korkulan biriydim. Pişman değilim. Az bile yaptım.
Sorma ben kız çocuğu olmama rağmen bir erkeğin bu denli yapması … hani yine kızlar birbiriyle daha çabuk didişir. Ama bir erkek çocuğun çok uzun süre böyle davranması akıl alır gibi değil. O canım menemetsiz yüzünü bugün gördüğüm için gerçi o beni görmedi o küçük kızı hatırladım.
Diyecek bir şey yok. Psikolojik olarak bozuk bir ülkeyiz. Bu gibi durumlar olabiliyor. O zamanları sen de onun açığını bulup ağzına etseydin iyi olurdu. Ancak geçmiş gitmiş geçmişin üstünde çok durmamak gerekir.
Tabi canım sadece bugün görünce dedim ki böyle davranan bir insanı bile durdursam yeter en azından geçmişte böyle davrandığı kişilerden özür dilesinler. Okul benim için o çocuk yüzünden bir kabusa dönmüştü
Özür dilemezler de bir kişiyi bile kurtarsan kardır.
Teşekkürler 🙏
Olurda bir gün geri gelir veya başkası öyle bir şey yaparsa ben buralardayım. Biraz stres atmış olurum 😁
Yok ya büyüdük artık :D ama ne bileyim bir erkek çocuğun bir kız çocuğuna bu kadar uzun süreli uygulaması bu durumu çok yazık. Kızlar yine birbiriyle didişir onu anlarım ama erkek yani :D
Kim bilir derdi neydi 🙃
İşte güç alıyordu benden. Cuma günü İstiklal. Marşı okunurdu o zaman bile gitmeden önce eve hakaret eder öyle giderdi :D
Çok garip sana karşı ayrı bir ilgisi varmış😅 insan üzerine gelen karşısında boyun eğerse ezilmeye, ezildikçe tükenmeye mahkum olur. Hayat her zamsn mücadele bekliyor. cuma günü çıkışlardaki istiktilal marşı okunan günleri özledim.😅
Malesefki
Bitti gitti. İyi geceler hanımefendi 🙂
Ne kadar kötü bir şey ya keşke annene söyleseydin bu durumu
maalesef annem üzülür diye söyleyememiştim. Şaka gibi bir dönemdi şu an ki aklım olsa ona lafımı esirgemezdim. Birde erkek çocuğu ya kız olsa yine anlarım. Her teneffüste gidiyor canım her teneffüsten geldiğimde geliyor canım diye alay ediyordu. O menemetsiz yüzünü sokakta görünce bugün o dönemlerimi hatırladım ne kadar da çok korkuyordum her sabah okula giderken diye …
bir şey söyleyemediğin için içinde kalmış işte hep korkmuştum bu durumdan başıma gelicek diye
Ya birde 3 sene kadar sürdü. İnsan bari bir zaman sonra bırakır değil mi… öğretmen mesela bana soru sorardı dersle ilgili hemen kaş göz yapardı sussana canım aptal manyak diye el kol işareti yapardı. Bu nasıl bir kin ben bilmiyorum ilginç yani.
Aslında sen yine hata yapmışsın onu gördüğünde yanına gidip bu olayı konuşman gerekiyordu eskide de olsa için de kalmasın
Bilirsin bu tür kişiler bir çocuğa göre bile fazla vicdansızdı belkide vicdansızlığı daha da büyüdü o yüzden hiç konuşmak istemedim.
Düşünsene konuştuğun da bide üste çıkmaya çalışıyor çocuklukta kaldı diye geçiştirirdi pislik ama sen konuşsaydın iyi olurdu
Birde bir kız olsa yine içim acımaz ama erkeksin yani bir kızdan ne istiyorsun ki bu kadar. Sırf okula yeni gelmiştim sessizdim diye Herşeyi hak gördü bana. Şaka gibi ya cuma günü İstiklal marşı okunurdu önümde falansa eve gitmeden dahi hakaret eder öyle giderdi :D
Öğretmenlerin görmüyor muydu sana yaptıklarını
Çok gizli yapıyordu alenen değil. Mesela dersteyiz diyelim sessiz şekilde bana bakıp canım aptal mal diyordu. Sadece sınıf görüyordu onlarda bişey demiyordu
Bence sen onunla konuş bu durumu
Böylelerinde o beyin yok ki kuzum. Sen böyle yaptın desen. Kalkar sana sende çok canım bir kızdın hadi daha yazma bana der engeller yazdığın yerden. Zaten telefon yok bişey yok söylediğimle kalırım yani. Hele birde manitası felan vardır belki neden yazıyorsun felan der aman ne hali varsa görsün
Aptal yazıcağıma canım yazıyorum:D direk otomatik mesaj olduğu için öyle yazmış
Çocuk olduğu için günah da yazılmıyor ilkokulda benimde üstüme gidilmişti ama ben babama söyledim okula geldi halloldu
15 yaşıma kadar sürdü 12 yaşımdan
Bence evet 12 küçük bir yaş ama 15 yaşına kadar sürmesi artık dinden ziyade kötülüğü barındırdığı belli içinde.