Kadın erkek fark etmez açıkçası tüm teşhircilerden nefret ediyorum. Ahlaksızlık olarak görüyorum. Şimdi buraya çok açık saçık veya çıplak gibi dolananları sevmiyorum yazsak bazıları kadın düşmanlığı olarak algılıyor. Neden öyle algılıyorlarki?
Teşhircileri sevmemek neden kadın düşmanlığı olarak algılanıyor?
Tesettür sadece kadın için geçerli değildir. Erkek içinde geçerlidir. Bol giyinmeli. Hoş ve çekici, cazibeli görünmemeli. Vücut hatları belli olmamalı. Kadınların ziyneti olduğu gibi erkeklerinde ziyneti vardır. Erkekte ooo kaslara bak denmeyecek halde olmalı mesela daha varda var. Herkese saygı moda diyenlere sesleniyorumm. O zaman tamamen çıplak gezen insana da erkek veya kadın farketmez. "SAPIK" diyemeyiz. Neden mi? Belki giyinmek istemiyordur! Bunun gibi giyimin de bir usulü vardır ki bunu da Kuran-ı kerim ve sünnet erkeğede kadınada nasıl giyinmesi gerektiğini söylüyor zaten.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazıda belirttim mahrem bölgelerini gözümüze kadın da olsa erkek de olsa nefret ediyorum
Tm benim yorumum da her iki tarafta okusun diyeydi. Şahsınıza ait konuşmadım. Sorunuza cevapsa belki hep ahlak edep vs gibi kavramlar daha çok kadın üzerinden konuşulduğu için kadın düşmanlığı olarak algılanabilir olabilir.
Erkekler biz bakalım biz tadalım derse kusura bakmayın o zaman kadınlara da laf edemessiniz. Siz de nefis varsa bizde de var. Peki sizin hiç flörtünüz oldu mu?
Bir kadın olarak benim de hoşuma gitmiyor. Açık giyinmeye vs karşı değilim bende açığım zaten ailemde karışmaz. Ama yine de aşırı açık bi kere güzel durmuyor bile. Karışmak kimseye dusmez ama fikir olarak sana katılıyorum. Yani bunda anormal bişy yok. Soruna gelirsek de, kadınlar i bu hale maalesef toplum getirdi cunku artik kadınlar bu konulardan bıktı. Erkeğe laf söylenmiyor biz kadınlara söyleniyor o yüzden psikolojimizi bozan toplum ve istemesek de üstümüze alınıp hırcinlasiyruz bnce.
İlgiye muhtaç insanlar genelde böyle giyerek beğenilmek takdir edilmek isder ancak bu sapıklarin dahada sapiklasmasina neden olmakta. Başka bir şey kazandırmaz
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana katılan 2. kişisin beklemiyordum seni teşekkürler
Erkekler için sorun yok böyle basitler sayesinde gözleri bayram ediyor ama bu hoş bisey değil bence nu kadar rahatlık toplumu yoldan çıkarır cikariyorda
Ya bakıyorsun adap denen bisey kalmamış, göğüs popo bilmem neler hersey ortada, çıplak gez daha iyi yanı. Toplumun böyle bozulması avrupa özentisi olması üzücü.
Ahlak sistemine bş yanım isyan ediyo bi yanımda yerine göre davran diyo ya biz anadolu ailelerin çocuklarıyız tamam artık çok özgürce giyinmeye başladık bu çok güzel benm şçinde öyle istedğm kadr açık giyinyrm ama bunu ailemin yanında akarabalrmn yanında yapmıyorum çünki buna alışık değller buna rağmen onların yanında istedğm gibi açık giyinrsem onlara zulüm olur bu oyzdn “ yerine göre giyin” diyorum ben en azından ben öyleym
@venom4499 senin korumana ihtiyacım olduğunu nereye yazmışım git başka yerde boş yap yarın bir gün bacını anneni taciz ettiklerinde hakim derse gider sosyal medyada ağlarsın
Üstte yorumlarda crop giymeyi normal görmeye bile zihniyet bozukluğu demissin. Abicim bence sen direkt ben sapığım her şeye azıyorum ulaşamayınca da düşman kesiliyorum o kişileri ahlaksız ilan ediyorum de geç. He bu arada ciplak bir erkekle de tayt giyen kızı kiyaslaman ayrı bir ironi
Çünkü insanların giyim tarzı kimseyi ilgilendirmez ve açık giyinen her kişi teşhirci değildir. Hoşuna gitmek zorunda değil ama eleştiremezsin, yargılayamazsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"Teşhircilik Suçu ve Cezası (TCK 225) Teşhircilik suçu, bir kimsenin cinsel organını veya vücudun diğer cinsel bölgelerini belirli bir kişiye yönelik olmaksızın teşhir edilmesi (gösterilmesi) ile oluşur."
yasada tanımı yapılmış. bunun haricinde giyinmek teşhircilik teşkil etmez. nasıl bir kadının kara çarşaf giymesi özgürlükse, teşhirciliğe kaçmayacak şekilde açık giyinmek de özgürlüktür, net.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimseyi ilgilendirmez elalem ne der baskısı yüzğnden oluyo hep bunlar