Evlendim evde kaldım, evlendikten sonra oluşan asosyallik nasıl giderilir?

2 yıllık evliyim balayına gidemedik eşimin ailesi düğünde takılan parayı aldığı için onunla balayına gidecektik asla helal etmiyorum rızam dışında alındı. Düğünden 5 gün sonra eşim covid oldu. Sonra babaannesi vefat etti bir ay arayla dedesi vefat etti ve sonra ben hamile kaldım tatile falan gidemedik. 2 yıl içinde bir kere hamileyken arkadaşımla buluştum o zaman da eşim çalışıyordu yarım saat te bir aradı durdu. Bir kere de başka arkadaşım eve geldi oturmaya onda da eşim yine evdeydi. 2 yılda bunun dışında asla bir yere gitmedik. Bankacıyız home ofis çalışıyoruz ne arkadaş yüzü gördüğümüz var ne bişe. Herkes tatilde diyorum eşime özenme millete diyor. Sıkılıyorum artık bir şey yapalım diyorum teklifi avm gezmek. Ona kalsa evden dışarı çıkmayalım kızımızla en fazla gittiğimiz BİM şok A101 i gezmek. Elinde telefon oyun oynuyor. Sigara içip tv başında yatıyor. Evlenmeden önce asla böyle bir hayatım yoktu. Hafta sonu gezerdim akşam dışarı çıkardım Cafe barlar benden sorulurdu. Arkadaş ortamı vardı. Doğum günü falan kutlardık şimdi kimse bir yere de çağırmıyor gitmiyorum diye. Gerçekten evlenip evde kaldım?
Evlendim evde kaldım, evlendikten sonra oluşan asosyallik nasıl giderilir?