2 yıllık evliyim balayına gidemedik eşimin ailesi düğünde takılan parayı aldığı için onunla balayına gidecektik asla helal etmiyorum rızam dışında alındı. Düğünden 5 gün sonra eşim covid oldu. Sonra babaannesi vefat etti bir ay arayla dedesi vefat etti ve sonra ben hamile kaldım tatile falan gidemedik. 2 yıl içinde bir kere hamileyken arkadaşımla buluştum o zaman da eşim çalışıyordu yarım saat te bir aradı durdu. Bir kere de başka arkadaşım eve geldi oturmaya onda da eşim yine evdeydi. 2 yılda bunun dışında asla bir yere gitmedik. Bankacıyız home ofis çalışıyoruz ne arkadaş yüzü gördüğümüz var ne bişe. Herkes tatilde diyorum eşime özenme millete diyor. Sıkılıyorum artık bir şey yapalım diyorum teklifi avm gezmek. Ona kalsa evden dışarı çıkmayalım kızımızla en fazla gittiğimiz BİM şok A101 i gezmek. Elinde telefon oyun oynuyor. Sigara içip tv başında yatıyor. Evlenmeden önce asla böyle bir hayatım yoktu. Hafta sonu gezerdim akşam dışarı çıkardım Cafe barlar benden sorulurdu. Arkadaş ortamı vardı. Doğum günü falan kutlardık şimdi kimse bir yere de çağırmıyor gitmiyorum diye. Gerçekten evlenip evde kaldım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyin dememizin nedeni buydu. Bok varmış gibi evlenmişsiniz. Afferrrin 👏👏👏 Üstüne çocuk... boşanamazsın da... BİM, a101 fırsatlarını kovalarsın artık ufaklıkla beraber. Sanki iyi bokmuş gibi çocuk yapmak bir de övülüyor devlet tarafından. Beleşten vergi mükellefi kazanıcaklar ya...
Beleşe elde edilen vatandaşın da değeri olmaz mesela amerikan vatandaşı 18 yaşında ki kızına çarpsa full felç bıraksa adam haklı çıkar gezer ortada👌👌👌 böyle bir ülkede çocuk yapana bu hayat standartı fazla bile.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Tam olarak öyle olmuş. Üzüldüm senin adına. Eşinin karakteri böyle demek ki, değişeceğini sanmam. Bu adamla devam edeceksen baka türlü bir hayatın olmasını bekleme. Belli ki sen tek başına, arkadaşlarına vs gezmene de karışacak, kendi de gezmek istemiyor. Ya bu hayata devam edeceksin ya boşanacaksın ki o da çocuktan sonra çok zor tahmin ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe evlenmeyi ne sanıyorsun filmlerdeki gibi değil öyle evlenip hemen çocuk yapmayın diyorlar ayrıca ama marifet gibi hemen yapıyorsunuz çocuk önce bi beraber zaman geçirin en az 2 yıl çocuk yapmayın diyorlar. Sonun böyle olacağı belliydi artık yapacak bir şey yok ömrün böyle devam eder.
00 Yorumla
+1 yılSen evlenmeden esin senin sosyal ortamin oldugunu bilerek almis, gezmek en dogal hakkin, o bunu biliyordu ve su an seni kısıtlaması da çok yanlış. Zaten çocuk küçükse dışarı çıkmak zor, en azından arada kendine iyi gelen şeyler yapmalısın. Böyle hayat bitmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşte evlenmek için sevgi yetmiyor. O yüzden iyi düşünün, taşının tüm detayları değerlendirin. Evlilikte kendi ailelerinizi de birleştiriyorsunuz. Sadece kötü günde yanınızda duranı değil, mutluluğunuzu da paylaşacağız kişiler olsun hayatınızda. Beraber gülüp eğlenemedikten sonra ne yaparsan yap boş ve sıkıcı geliyor. Bir de çocuğunuz olmuş al bir sorumluluk daha. Bence sözlerini daha fazla diretmelisin.
50 YorumlaBoşan falan yazmışlar ama Bi laf var bekara karı boşamak kolaymış.
Bende 2 yıldır benzer durumdayım. Daha önceden eve girmezdim kendime has zevklerim vardı, şimdi ise bunları kısmam beklendi, çalışıyorum ve şu an da hamileyim. Geçen bu duruma kafa yordum neden böyle oluyor kimseyle görüşemiyoruz diye düşündüm ve buraya sorduğumda bana da boşan yazmışlar. Saçmalıktan başka bişey değil.
Ben kendi adıma bu işe yeni yeni görüşmediğim arkadaşlarıma ev aldılar diye doğum yaptılar diye ve Bayadır görüşemedik bahaneleriyle gidip gelmeye başladım. Onlar da bana gelir oldu. Hatta birkaç yaşıtımla gün yapmaya karar verdik ve başladık. Yaşlı teyze günleri gibi değil tabiki, şen şakrak Bi ortam oluştu. Kısacası insanlara mesaj atıp evlerine kahveye gitmekle ya da çağırmakla başlayabilirsin. Bana iyi geldi30 YorumlaSoru çok güzel cidden 4 5 defa okudum ancak kafe barlar benden sorulurdu kısmında koptum.
Durumunuza çözüm değildir nu yazacaklarım okumakta fayda olur diye düşünüyorum ölümlerle başlayan çoçukla devam eden evde kalma sorunu olmuş ancak şu an isteseniz de dışarı çıkamayacağını düşünüyorım çoçuk 1 ya da 2 yaşında muhtemelen sosyal çevrenizi tekrar kurun yani en azından buna zemin hazırlayın avm BİM kötü fikir değil ancak sizden sorulan yerler kafe bar ise zamanında bununla tatmin olmazsınız eşinizle oturup düzgünce konuşun derim ki evliliğinize zarar gelmesin he bide bir teklifim var home ofis şekli çalışmıştım 2 sene boyunca aynı mekana gidip 30-40 arası bütçe ile 6 eve dönüşüm vardı çoçuk olsa da masraf artması sorun olmayacaksa haftada 1 ya da 2 defa denenir.00 Yorumla
+1 yılEğer eşin seninle bir şeyler yapmıyorsa o zaman sende annenlerle tatil planı yap. Hatta eşinin yanında yap bu planları. Ondan sonra topla eşyalarını ve kızınıda al gidin tatile. Hiç umursama onu. Ve tepkisine bak derim. Eğer kavga çıkartırsa sende çatır çatır söylersin yüzüne neylerden hoşlanmadığını ve bunlar değişmezse ne olabileceklerini. Böyle hayat geçmez sonunda sen yıpranırsın ve heveslendiğin şeyleri yapamazsan zamanla hiç bir şeye hevesin kalmaz. Annemden biliyorum, tecrübe üzerine konuşuyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geçmişi sorgulamak istemiyorum. Olan olmuş artık önüne bakman lazım. Bu konuyu otur eşinle enine boyuna konuş. Yoksa kendi kendine iyice sıkıntıya girmiş olacaksın. Ayrıca eşinin birisinin yanındayken araması da sanki sana güveni yokmuş gibi geldi.
Dediğim gibi mutlaka bu sıkıntını onunla konuş ama sakin sakin, öyle celallenmeden.21 Yorumla
+1 yılDüğün yapmak yerine balayına gitseydin hem rahat rahat tatil yapardın hem o düğüne harcadığınız parayla borçsuz bi evliliğe adım atmış olurdunuz ne olurdu yani gelinlik yerine beyaz güzel bir elbise giyseydin 100 120 kişiyi nikah salonuna çağırtsaydın 1 saat içinde hem takı ve para toplanırdı hem strese girmezdin hem rahat rahat balayına giderdin
12 Yorumla- +1 yıl
Yani aynen öyle gelinliğe hiç kimse bir şey diyemez çünkü her kızın bir gelinlik hayali vardır hakkıdır giyer giyecekte ama düğün gereksiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaparken O yüzden iyi düşünün, taşının tüm detayları değerlendirin. Evlilikte kendi ailelerinizi de birleştiriyorsunuz. Sadece kötü günde yanınızda duranı değil, mutluluğunuzu da paylaşacağız kişiler olsun hayatınızda. Beraber gülüp eğlenemedikten sonra ne yaparsan yap boş ve sıkıcı geliyor. Bir de çocuğunuz olmuş al bir sorumluluk daha. Bence sözlerini daha fazla diretmelisin. ne diyim Allah yardımcınız olsun🖐️
00 Yorumla
+1 yılKızım cidden kötü bir durum. Ama bankaciymissin sanırım kendine vakit yarat. Bence sosyal olmak arkadaşın olması demek değil. Öğle arası git nor cafeye kahveni için doya doya
Dışari kendin çık kendin takıl , bir çekirdek al git otur ye. Cinemaya git. Arkadaşlarını eve sen çağır? Kitap oku , müzik dinle , spor yap.
Bunlar neden olmuyor?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılOyle sey olur mu yaa bu nasil hayat boyle. Komsularinizla tanisin onlar size gelsin siz onlara gidin. Arada sirada muze gezmeleri yapin, kahvaltiyi haftada bir defa disarda yapin, birlikte parkta yuruyus yapin. Evlilik boyle surekli evde duralim asosyalleselim gibi bir sey olamaz bence. Esini ikna etmelisin. Kalk artik ben kafayi yicem demelisin boyle giderse psikolojik sorunlar yasamandan korktum ben.
00 Yorumla
+1 yılMemnun olmadığın evlilikte çocuk yaoanlara akıl sır erdiremiyorum. İstemediğiniz şeyi lütfen dile getirin. Geçer diye düşünmeyin. İlişkiyi bozmayayım derken hayatınızı mahvediyorsunuz. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarına özenme ne ya töbe töbe. Çık kızını al kendin tatile git. Peşinden gelmezse adam değil. Al biletini ayarla otelini. ❤️ Kendin ye iç kendin harca bebeğim kimseye ihtiyacın yok o da evde otursun telefonla oynasın.
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. Yani burada covid faktörü de çok büyük, inan bilinçli olan insanlar pek dışarı çıkmıyorlar ama yine de sosyalleşmenin yolları bulunuyor ufak gruplar olarak toplanarak ama eşinin tarzının covidle alakası yok gibi, baya baya seni eve kapamış, hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBence yapmak istediğin şeyi planla ve ona yapalım mı diye değil de bu defa şu gün şunu yapacağız bilet aldım, yer ayırttım vs gibisinden cümleler kurarak daha teşvik etmiş olursun gelmek isteyip istemediğini kibarca da sor gelmezse kendin gideceğinden bahset tıpış tıpış gelir bence
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış kişiyle birliktesin. Tamam insan evlendiği kişiyi yaşayınca tanıyor ama ben evleneli 11 ay oldu. Eşimle nerdeyse uzlaşamadığımız konu olmadı. İllaki tartışma vs oluyor heleki aileler konusunda ama. Eşinin bu konudaki tutumu çok önemli. Her ne olursa olsun yanında olmalıydı. Bunu etraflıca konuşmasılısınız. Biriniz ateşken diğeri su olmalı..
10 YorumlaEvlilierin çoğu ilk zamanlar daha sosyal oluyor sanki. Ama tabi bu erkeğin ise ve karakteristik yapısına göre değişebilir. Aslında bu zamanlarda gezilmesi gerekmez mi
10 Yorumla
+1 yılEsin gezmiyorsa sen gez madem çalışıyorsun ekonomik ozgurlugun de var bırak kocanı al kızını çık dışarı arkadaşlarınla buluş hafta sonu buluşmalar yapın evlerde cafeler de gün yapın git ye iç gez su hayata bir kere geliyoruz esin öyle istiyor diye sen kendini eve koyamazsin hayat ev iş ve çocuk değil
10 YorumlaEn büyük korkum bu ben de nişanlıyım. Böyle dışarı çıkamazsam çıldırırım zaten evden nefret ediyorum. Evlenen kişileri bekleyeceksin mecbur ortamını bulmak için. O zaman 4'lü takılırsınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAltınların alınmasına müsade etmişsin, balayısan vazgeçmişsin, çok erken hamile kalmışsın. Eşinin bu kadar müdahale etmesine izin vermişsin. Sence de artık kontrolü ele almanın vakti gelmedi mi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Ulan bu gecede buna yakalım bee... Geçmiş olsun reis.
Evlenmeyi bende düşünmüyorum sanırım iyi ki düşünmüyorum.
Gerçi evlendiğin kişiyi iyi seçmek lazım.00 Yorumla
+1 yılBir şey merak ettim, eşin ile tanıdık vasıtasıyla mı tanıştınız yoksa severek mi evlendiniz? Ne kadar sevgili kaldınız?
10 Yorumlaodunlara asik olup biz cicek gbi erkekleri uzdunuz kizlar..
insallah bir gun duzelir durumunuz..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok büyük hata yapmıssın onun yüzünden kendini sosyal çevrenden kısıtlayarak. O gelmesin sende kendi arkadaşlarınla takıl, ararsa da arasın bu ne böyle hapis hayatı yaşatmaya ne hakkı var sana. Valla bu düzene alışıp kabullenirsen ömür boyu böyle hayattan soyutlanır, asosyal birisi olur çıkarsın
20 YorumlaAsosyal kalan kadın görülmedi daha çok müşteri ye çıkıyorlar hergün 20 müşteri ilişkisi yaşıyor evli kadın lar
00 YorumlaEvlene ne kadar erkez kendini tam tersi tanitiyor sonra gercek yuzunu ortaya cikariyor iste ya hayati
00 Yorumla
+1 yılBu yuzden ayrilmaya niyetlenecek gibisin bence erkegini yeterince taniyamamissin herkesin yaşantısı farklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen çık kızınla gez eşine bağlı kalma nişanlıykende mi farketmedin böyle olacağını ömür boyu devam etmez bu şekilde
04 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle okuduktan sonra çok etkilendim
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahah bunu okuyunca aklıma ne geldi biliyor musun hatta aklıma değil de şöyle söylemek istiyorum güldüğüme bakma sakın artık alıştım ondan bende de kadın versiyonu var bunun :) saldım artık ya ne yapmayı düşünüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin çok bencil. Evliliğiniz için terapiye gidin bence eşin senin bunaldığını ve ilgi gösteremediğini kabul edemiyor. Kendisiyle ve evliliğin ne demek olduğunu hatırlaması gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce hiç mi bir arada olmadınız, hiç mi zaman geçirmediniz?
Evlenmeden önce kocan farklı düşünce içerisindeydi de şimdi mi değişti?
Biraz plan program yapsaydiniz ya10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılbebeğin doğduktan sonra onla uraşırsın zaten gezmeye vaktin olmayacak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kusura bakma ama eşin odunmuş… insan hayat arkadaşını eve tıkar mı?
10 Yorumla
+1 yılAşko zaten evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar💃
10 Yorumla
+1 yılBunada yuva diyorlar sonra yıkma yuvanı diyorlar pehhh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Evlenenince öyle oluyor demekki siz gezmeyi tozmayı istiyosunuz eşiniz ise evde yatmayı galiba ters düşüyorsunuz bu konu da :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yok aynı düşünüyolar kadın o yüzden bi dolu şeyi buraya yazdı mdjdjf
+1 yılEvlenmek güzel aama heyecanlı olmalı hep alışta kalmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmişsin ve çocuğun küçük otur oturduğun yerde bol bol kocanla çüküş gezip tozup korona olursanız sonra çüküşemezsiniz. Kızın biraz büyüsün istediğin gibi gezersiniz kızınla ;)
00 YorumlaSenin sıkıntın çok büyükmüş ya bi anda eve kapanmışsın baya zor olmalı durumun ve çoçuk oldu mu peki
00 YorumlaAllah yardımcın olsun eşinde biraz baskın olsun pasif davranmasın
00 YorumlaKötüymüş, eşin ve ailesi biraz kapalı kişilikler sanırım. Onu ikna edemezsen giderilmez.
00 Yorumla
+1 yılKocanızla bir aktiviteniz olsun mesa gece yürüyüşe çıkabilirsiniz evde oturmak sürekli bunaltabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen tatilini planla. Geliyorsan gel gelmiyorsan gidiyorum de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılZor eşinle birlikte çözersin bunu ancak ya arkadaşlarınla görüş eski
00 Yorumla
+1 yılFlört ederken de mi gezmeyi sevmezdi eger öyleyse kendin bile bile lades demişsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEnerjinizi çalan biri ile evlenmişsiniz ve büyük bir hata ile eve mahkum olmuşsunuz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılYuvanı kurtarmak için eşini ikna etmenin bir yolunu bulabilirsin. Bu kadar emekten sonra pes etmeyin
00 Yorumla
+1 yılzorla dışarı çıkart ya da kendin çık gez o da otursun evde
00 Yorumlaİyiki köleyim. Bu yazıları okuduktan sonra her zaman iyi ki kadınların kölesiyim diyorum!!! Nokta
00 YorumlaBu tamamen karmik bi evliliğe benziyor. Daha önce birinin ahını aldın mı?
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet almış olabilirim
Soran+1 yılOnu da söyledim ablam polis İstanbul da villa ayarladı halam da gelecek sadece kadınlar ve çocuklar olarak gidecektik ama ona da engel oldu kızımız küçük dedi ben ne yapayım tek dedi izin vermedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani mesleklerde var..
E maddi gelir de var..
Şaka gibi ama trajikomik10 Yorumla
+1 yılHelal etmiyorum diyorsun ya o altınları takanlar sizin için mi taktı yoksa eşinin ailesi için mi eşin mi gitti taktı dügünlere çeyrek
11 Yorumla
+1 yılYahu a101, BİM varken nereye gidiceksin?
Hele bide yazın şok a sırf serinlemek için giriyoruz ya öf mis gibi sdjjxjs neyse şaka bi yana keyfi meyfi sktr et kızına odakln20 Yorumla
+1 yılyanlış insanla evlendiniz..
farklı yaşamışsınız bu hayatı..10 Yorumla
+1 yılZor bir durum eşinle konuş ve çöz sakin hir şekilde sürekli evde olmak hiç iyi değil belleği zaman sonra depresyon a girme dikkat et kendine lütfen annesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm senin açından gerçekten belki bi piskoloğa ya da yaşam koçuna görünseniz iyi olur gerçekten çok kötü ve üzücü
00 Yorumla
+1 yılİnanirmisin Şu an ev hanimi olmam dışında soyledigin hersey harfi harfine bende yaşıyorum ve 8 yıldır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyine güvenerek evlendin sendeki ozguven bende olsa varya offf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahhaa vallahi senin erkek versiyonun olarak ben varım yanlız değilsin 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama evlilikte fedakarlık ister artık eski akşamlar cafeler barlar olması zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProblem her dönem var , ben evde kaldim çünkü evlenmedim. Ailem beni yedi bitirdi. Artık bir adım atacak mecalim kalmadı. Diplomam elimde kaldı iş bulsam laf ediyolar verem olcam stresten... Ben de evlensem hayatım kolaylaşacak diorum 😏😏😏😏😏
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlendim evde kaldım, evlendikten sonra oluşan asosyallik nasıl giderilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler