Bu aksam cok kötü seyler yasadım sanırım artk yolun sonuna geldik esım olacak adam tartısma sırasında benı itti tüm gücüyle 4 yasındaki kızımın gozlerı önunde ve ben masaya basımı carptdgm gibi yere düstm aslında canımı acıtan yüreğimdeki acıydı ya orada bisey olsaydı bana kızımın gözü önunde oyle zoruma gıttı kı sonra bır kahraman geldı o kalabalgn icinden ve esıme vurdu nasıl kadın a bunu yaparsın diye o delikanlı kimdi bılmıyorum ama Allah razı olsun ki yüreğimin acısını duymus gibi geldı korudu benı keske kadınlar hıc siddet görmese anlamiyorum su ölümlü dünyada neden...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. affetmeyin... bunu bir kere yapan , tekrar yapacaktır.. tek bir şey istisna kabul edebilirim... gerçekten aykırı bir şey yapıldıysa evliliğe uymayan ve yakışmayan abes bir şey yani , ve uyarmasına rağmen laftan anlamadığı için "hafifçe" bir tokat attıysa.. hadi bir nebze.. hani kendine getirmek için diyelim...( Kuran ı Kerim de bu tip çok esktrem bir durumda , eşini kendine getirmek için hafifçe bir tokat atmaya icazet verilmiştir.. günümüzde bu ayetler çok yanlış şekilde aksettirilse de insanlara , vay efendim kadını dövmek nasıl serbest olur , öyle değil o işte... çok esktrem ve evliliğe aykırı bir durumda laftan anlamayan bir eşi kendine getirmek adına icazet verilmiştir.. neyse konumuz şu an bu değil.. ) ... ve bunu alışkanlık haline getirmediyse.. bu anlaşılabilir, affedilebilir.. ki zaten böyle bir durumda da sonrasında bir şekilde gönlünü alacaktır o insan.. ve şiddete devam etmeyecektir zaten.. . ama böyle çok ekstrem bir istisna hariç, yok kızdı da şiddet uyguladı... affetmeyin asla.. o an bitirin.. kadın cinayeti işleyen adamlar da genelde geçmişlerinde eşlerine düzenli öyle veya böyle şiddet uygulayan adamlardır..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Affetmek bir yana yüzüne bakmaya bile tahammül edilmez. Bence onun acizliğini, karaktersizliğini daha fazla çekmek zorunda değilsin, bir zamanlar sevip aynı yastığa baş koymak için belkide çırpınan birinin elde ettikten sonra nasıl davrandığını yani gerçek yüzünü görmüşsün bence o kişiden hayır bekleme..
00 Yorumla
+1 yılTepkinizi kesin ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Her insan 2. Şansı haketmez. Eğer hakettiğini düşünüyorsanız 1 kereye mahsus mağfiret göserebilir, temkinli bir biçimde izlemelisiniz eşini. Yeniden aynı şeyleri yaşayacağınız izlenimi aldıysanız çantanızı alıp gitmelisiniz.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBen affetmemistim ki affetmemde. Herkes adam olsun seviyorum askindan öluyorum geberiyorum deyip sinirini cikarirken vurandan hayir gelmez. Pisman olacaginiz isler yapmayin once itme olur sonra tokat olur sonra daha kotusu olur. Nasil olsa gitmiyor beni birakamaz deyip siddeti artiyorlar genelde. Musaade etmeyin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
31Cevap
Bende darp aldim 2. Evliligimdi cok sevmistik sonra adam 360 drece dondu hamileyken bile tokatini yedim kac kez afettim simdi ise kizim onda alamiyorum boyle berbt bir kanun var darp atsa bile es devletimiz ufak capli ceza veriyor yureginin ne kadar acidigini en iyi ben bilirim boş ver cocugn icin yasa bende oyle yapiorum hic okmazsa cocugun yaninda benim cocugumda yanimda değil
02 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyur ya hem darp ediyor hem cocugun onda bu nasl sey
+1 yılÇok zor bir durum. Vereceğin karar sadece senin değil kızının da hayatını etkileyecek. İkinizin için en doğrusu neyse onu yap. Hayat sizin hayatınız kararı da kendin ver
02 Yorumla- +1 yıl
Cok caresızm
- +1 yıl
çaresiz değilsin. Zaman zaman herkes çaresiz olduğunu düşünür. Her kadın güçlüdür. Sadece zor kararlar vermek zorunda kalması gerekebilir.
- Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılAffedersen birdahki sefere vurmaz picak sokar öfke kontrolü sorunu var
12 Yorumla- +1 yıl
Haklsn.
- +1 yıl
Eğer bir erkek kadına el kaldıriyorsa ve kadın affediyosa bu kadin bnden gidemez diyor ve siddeti artiriyor
Bazı durumların affı olabilir. Bu, onlardan birisi değil ama.
20 Yorumla
+1 yılNe affetmesi mümkün olduğunca uzak dur kendinden güçsüz insana el kaldıran acizdir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor .
nafaka alabılırsın cocuk ıcın , partası var ıse dava ac bı kısmını alma ımkanın var.00 Yorumla
+1 yılHayatta affetmeyeceğim iki şey vardır birisi ihanet, diğeri şiddet. Kimsenin kimseye bir fiske dahi vurmaya hakkı yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Affedersen şiddetin dozu artarak devam edecektir..
Düşündüğün şey çocuğunsa eğer gerçekten onu böyle bir çirkinliğin içinde büyütme..00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun.. işte biraz kader, biraz yanlış seçim diyebiliriz. ama artık ailelerinizle konuşup ayrılmak dahil ne gerekiyorsa yapmalısınız..
00 YorumlaGünaydın zor bi durum
kötü olmuş
umarım hatasını anlar dicem ama daha öncede oldumu02 Yorumla- +1 yıl
Oldu
Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Böyle bi varlığı affetme bugün bunu yapan yarın daha beterini yapar
10 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin, böyle sürmeyecek belli ki. Boşanma sürecinde rahat bırakır umarım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetin hertürlüsüne karşıyım.
Kim olursa olsun Silerim
Özürü olmaz00 Yorumla Çok güzel bir konu açmışsın.
Çok ta haklısın ki kadınlar şiddet görmesin.00 Yorumla
+1 yılIğrenç ya bi insan sevdiğine nasil dokunmaya kıyar ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla delimisin ya sirf cpcuguna bakamicaksin nasıl bir başıma yapicam bosanamam kafasında gezip bir iki gün sonra senin psikolojimi de mahveder sana fiziksel olarak da zarar verir git boşan ne kadınlar var çocuğuna tek başına bakan lütfen boşan sana öyle zarar bir pislikten
00 Yorumla
+1 yılDurduk yere mi itekledi bunu yapacak bir sebep yokken yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla affetmem. Ayril gitsin, dunyada ayrilan tek kisi sen degilsin ve sen olmayacaksin. Kizin babasinin siddeti ile buyuyecegine onsuz buyusun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılelleri kırılsın kadın güçsüz tabiki. yumruğu yiyince anlamıştır acizliği. korkmayın bu şiddete alışmış size zarar verir yine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıldın, şiddet gördün, hor görüldün... Daha ne kadar sürdüreceksin evliliğini?
02 Yorumla- +1 yıl
Haklsn
Cevap sahibi+1 yılHaklı olduğumu biliyorum zaten. Sana tüm bu yaşattıklarindan sonra sen daha ne yüreğinin acisindan bahsediyorsun onu anlamadım ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiddeti sadece cinsel fantezilerde kabul edebilirim. Onun dışında izin vermem.
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun. Direkt bosanma davasını açın o caniye.. Bir daha böyle bir şey yasamamanizi diliyorum kizinizla.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu basladıysa bıtmez tekraraı gelir ya katlanacksın ya da ayrılacaksın
00 YorumlaDarp raporu al, bosanma davasi ac, siddet oldugu icin cocugu da sana verirler. Annesine ihtiyacı var zaten. Kurtul o pislikten.
00 Yorumla
+1 yılanlamadigim evde oldu olay diyorsun, bir adam evinize nasil girip seni koruyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Kalabalık olustu kapının önunde ve kadınlar la birlikte o abıde geldi
- +1 yıl
cok uzuldum... Allah yardimcin olsun.. o adami o noktaya getiren ne oldu? yani esinde begenmedigin neler var.. icki mi iciyor? capkin mi? nedir yani?
+1 yılşikayetçi ol + kendini savun. kadınsın diye baştan kendini kurban olarak görmeyi bırak, cidden. Yık o kanser fikri beyninden.
00 YorumlaBugün onu affetmen yarın yapacaklarina cesaret verir..
119 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Bir erkek kadını elindeki parmak ucuyla bile dokunamaz elini bile süremez, boşanmalı o erkek den.
- +1 yıl
o kadar çok haklısın ki maalesef öyle şiddet uygulayan erkekler çok var güçleri ancak kadınlara ve çocuklara yetiyor
- +1 yıl
Ben bir erkeği hiç de bir erkeği dövünce görmedim öyleleri korkak zaten, güçleri ancak kadınlara yetiyor kendilerini bir şey sanıyorlar ama Allah büyüktür elbette o erkeği dövecek yüzlerce binlerce kişi vardır... Güçleri kadınlara çocuklara yetiyor niye bir erkek gidip bir erkeği dövmüyor. Hepsi korkaklık zaten
- +1 yıl
Sana bir şey diyeceğim, benim abim beni eskiden beri dövüyordu çok ağır şekilde konuşuyordu evden dışarı çıkma seni çok kötü döverim diyordu. Bu sene kavga olmuştu evimize mahkeme kağıdı geldi mahkemeye gideceğim hakim bana tutanak tutmuş abim çünkü bana şiddet uyguluyor çok ağır hakaret içerikli konuşuyor. İşte öyle erkeklerin gücü ancak kadına yetiyor niye gidip bir erkeği dövmüyor... Birde diyor kızdır diye bir şey yapamıyorum falan yapsaydı birde karaktersize bak... Beni darp etti ama bende onu darp etmiştim birde diyor bir kız abisini döver mi falan... Bana şiddet uyguluyor sürekli evimize mahkeme kağıdı geldi mahkemeye gidip ifade vereceğiz
- +1 yıl
Öyle erkekler çok var güçleri ancak kadınlara yetiyor
- +1 yıl
Abim beni darp etti bende ona vurdum bende onu dövdüm evimize mahkeme kağıdı geldi mahkemeye gidip ifade vereceğiz
- +1 yıl
Aynen öyle, birde sessiz diyorlar içinde canavar yaşıyor içinde gavur yaşıyor
- +1 yıl
Ne gelse sessiz insanlar dan gelir öyle erkekler çok var aslında çok sessiz çok efendi durur ama bir kızı da çok kötü döver ağır şekilde hakaret eder tehdit eder.
- +1 yıl
Ne gelse sessiz insanlar dan gelir, kimse bir erkeğe çok efendi çok sessiz demesin özellikle tanımadan. O erkek ne kadar çok sessiz görünse de çok kötü birisi olabilir
- +1 yıl
Bak sana bir şey diyeceğim belkide bazı insanlar da bu yaptığım yorumları görebilir, görür
Benim abim bebeklik den beri bana şiddet uyguluyor beni dövüyor, geçen senede kavga çıktı bana yumruk vurdu annem tuttu onu yoksa yumruk yüzüme gelecek di duvara yumruk vurdu eli birazcık kanadı bana dedi ki aynısını suratında istemiyorsan sus o zaman sende. Dışarıdan çok sessiz çok efendi duruyor herkes ile çok sakin konuşuyor ama bana da bağırıyor şiddet uyguluyor. Bu sene de kavga çıktı beni darp etti bende ona vurdum onu dövdüm kollarını tırnağımla çizdim kan yaptım oda beni darp etti.. sonrada polisi aradı beni şikayet etti. Hastaneye getirdiler bizi ben kıyafetlerimi çıkardım sırtımı ve kollarımı bacaklarımı gösterdim beni kadese getirdiler uzaklaştırma kararı çıktı sonrada ifademi verdim uzaklaştırma cezası çıkınca annem geldi benimle konuştu şimdi onu affet o eve gelemez dedi beni ikna etti. Polis erkek de bana dedi ki bir daha sana karışırsa gel bana seninle konuşalım tekrar uzaklaştırma cezası veririz ona dedi eve gelemez abin dedi
Abim eskiden internet kafede bana yumruk vurmuştu gözüme yumruk vurdu...
İşte bu senede kavga çıktı beni darp etti kollarımı sıktı bende onun kollarını tırnağımla çizdim kan yaptım yüzüne yumruk vurdum burnu hafiften kan oldu boğazı tırnak izi oldu çenesini kırdım... Uzaklaştırma cezası aldı bir daha bana laf atarsa polise gidip ifade vereceğim abime ceza verecekler zaten mahkeme kağıdı geldi mahkemeye gidip ifademi vereceğim aile içi şiddet konusu. Belkide insanlar bu yorumumu görür de bana hak verir... - +1 yıl
çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu sıkıntı dan kurtulurum, annem ve babam ile aram çok iyi ve çok iyi anlaşıyorum. Sadece bir tek abim bana şiddet uyguluyor annem babam bana hiç karışmıyor
- +1 yıl
İnşallah tüm herkes mutlu olur inşallah herkesin kısmeti iyi olur tüm kızlar tüm kadınlar
Allah mecbur birakmasin ama maddi manevi imkanlarım varsa siddetti affetmem
01 Yorumlaİnsan aşık olunca görmüyor bence ama etmemek lazım ben etmezdim
00 Yorumlasizde çok şey bitmiş zaten aslında erkek adam kadınına el kaldırmamalı hele ki toplumun içinde.
00 Yorumla
+1 yılNe affetmesi ya git sikayetci ol ve direk bosan
21 Yorumla- +1 yıl
Atatürk gibisin iki dakikada gönlüme cumhuriyet kurdun 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvinin içinde tanımadığın bir adam mı yardım etti sana?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kadınlarda vardı
Cevap sahibi+1 yılKapıyı 4 yasındaki çocuğun açmamıştır umarım. Genelde böyle durumlarda komşular evin içine kadar girmeden polisi arar, caddede görse sadece izler. Şanslıymışsınız, geçmiş olsun
- +1 yıl
Olay cok uzun buraya yazamıyorum
+1 yılBir kadına asla ve asla el kaldırmam.
00 Yorumla
+1 yılSoruyu okurken içim ciz etti
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılher şey affedilir ihanet dışında
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddete hayır kadına uzanan eller kırılsın
00 Yorumla Anında bırakırım ya ne affetmesi.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKimse affetmez kötü bir hayat tercih.
00 Yorumla
+1 yılasla şiddet affedilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarda mı oldu bu olay
09 Yorumla- +1 yıl
Evde
Cevap sahibi+1 yılKim korudu seni helal olsun ona
- +1 yıl
Bılmıyorum bır abi geldi vurdu ona hemde cok kötü vurdu böyle duruma gelmek istemezdm ama cok kötüydü hersey
Cevap sahibi+1 yılKomşuların duymuştur kavgayı
- +1 yıl
Tabıkı
Cevap sahibi+1 yılBosansan kendine ve çocuğuna bakabilir misin? Yani aslında affedilmeyecek durum
- +1 yıl
İste o cok zor kızım daha 4 yasında kime güvenımki
Cevap sahibi+1 yılNe diyim Allah sana güç kuvvet versin
- +1 yıl
Amin 😔
Geçmiş olsun çok üzüldüm durumun nasil
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama affetmem
30 Yorumla
+1 yılKocam mı diyorsun ona hala
20 Yorumla
+1 yılŞimdi nasılsın neredesin