İçinizden hangisi daha yakın geliyorsa onu oylayın :/
Evet. Çektiğin acıların karşılığını alacaksın.
Hayır. Çileli bir hayatın olacak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
almassan ne olur? söyler misin?
sayım mı?
-Ömer Halisdemir 2 yıl muhasebe;
-Mersin Üniversitesi 2 yıl programcılık
-Atatürk Üniversitesi 2 yıl İSG
-Anadolu Üniversitesi İşletme 4 yıl
-Esogü Matematik Bilgisayar bilimleri 4 yıl
-Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim sistemleri 4 yıl
-Gazi Üniverstesi Bilişim sistemleri 2 yıl master tezli
bölümleri bitti. 17. kpss girdim. bir sürü ales, kpds, yds, yks, ayt,... vb.
daha da devam eden:
-AKU FBE master İSG Bölümü
-Esogü Matematik Bilgisayar Topoloji master tezli
-Esogü FEF Fizik
-Esogü Yaşlı Bakım 2 yıllık
-Atatürk Üniversitesi ÖGG
Bölümlerini de okuyorum
Yaşım 34 oldu. Aileden destek almam imkansız. Özel sektörde özel güvenlik olarak çalışıyorum asgari ücrete. Gece iş gündüz ders. Kimse bana veya ben kimseye karşılığını sormuyorum. emek veriyorum. Vermezlerse de adım kalır diyorum. utanç senin mi? ülkenin mi? onu soruyor musun? istersen git bilmem ne yap. kime ne? işte ben sormuyorum. Bunların hepsi geçek. 2004 yılından beri üniversite hayatım var. askerlikte 6 ay ara verdim.
Sence kaç kız arkadaşım oldu? kaç tane kadınla beraberlik yaşadım. Kaç kız bana elbisemi beğenmediği için aşağıladı ve o gözle baktı? annem ve kız kardeşim dıında hiç bir kadın bana neden sarılmadı? söyleyim daha önce hamallık yaptığım için sarılmadı. mersin de okurken ülkü diye bir kız vardı. patates koktuğum için teklifimi red etmişti. Sen inan bak paraya takılma işe hiç takılma. sağlık olsun. çalış gerisi geliyor. gelmesse de sen değil karşı taraf utansın.
Umarım her şey gönlünce olur. Güzel yazmışsın.
abi ben onları yaşayarak geldim. hala yaşıyorum. takılma. yalan yok dinden nefret ediyorum. bilime bu yüzden önem veriyorum. ister istemez duygularımı yıprattı ama asla yaşamadan pes etmedim. eyvallah
Cevap
0Cevap
Girer
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?