Güzellik & Bakım Sizce benim neyim var yaşayacak mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle bişiler çıkıyo kollarımda bacaklarımda daha çok var. aşırı kaşıntılı ve biraz kaşıyınca direkt kanıyo alerjik mi kigöz zevkinizi bozduğum için kb dostlarım bu arada sinek ısırığı değil Sizce benim neyim var yaşayacak mıyım? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
00Hsn00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alerji olabilirrr. Stresten de olabiliyor yalnız o diyeyim:D Yani öyle ahım şahım birşey yok. Öyle göz zevkini bozacak da bir durum yok takılma 2 1 Yorumla Soran +1 yıl tamamdır sağol Yorumla
kültürlücahil Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Doktora görün hemen geçmiş olsun inşallah geçer sağlığın çirkini güzeli olmaz önemlidir aksatmaya gelmez 1 0 Yorumla
rüzgar72 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 87% +1 yıl Uyuz olmuşsun erkek kardeşim de bu şekilde olmuştu hastaneye gitti dr. İlaç ve iğne verdi durumu iyi şimdi 0 0 Yorumla
metinganmete Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl alerji olmuşun havadan olabilir. ya da yediğin yiyecklerdende olabilir. bişeyin yok rahat ol. kolundakilerde sivri ıssırığı zararsız. sağlıklı günler. 0 0 Yorumla
imaginativee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Alerjik olabilir, yediğin bir şey dokunmuş olabilir. Doktora git 1 0 Yorumla
libodom34 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Derdim var dünyadan büyük der gibisin... Şükrünü bil şükrünü :) 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. pire gibi sanki yeni yavrulayan bir kedin var mı ya da yavru kedi cevrende 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl YaşayacaksınYa sinek ısırmış ya da alerji olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Egzama olabilir eczaneden krem alabilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ağlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ağlıyosun şimdi Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Alerji bu korkulacak bişey yok. 1 0 Yorumla
mikocevaplıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Doktora git bence sağlığın şakası olmaz alerjik olabilir 0 0 Yorumla
hepcevapveriyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl kapalı bölgelerinizde de var mı koltuk altı kasıklar gibi 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Bitkiye sürtünmüşsün kolonya sür geçer 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Bunlar sicaktan olabilir yasarsin merak etme 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Egzamaya benziyor go to cildiye. 0 0 Yorumla
Herhangibiresra Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allerjik gozukuyor immünolojiye git test yaptır 0 0 Yorumla
BdsmFelsefesi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl DDermatoloğa git 1 1 Yorumla Soran +1 yıl gidicem de hastaneye de gitmek istemiyorum bu ara Yorumla
Davsann35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alerji 1 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl @davsann35 dm GT Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Alerji sanırım 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşarsın. 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. Alerji olmuştur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alerji msn 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genitalde ve kol eklemimde de cikio mu Yorumla Soran +1 yıl yok hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalcada vs.. Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumurta sarisi ve abur cubur yeme terle ve bol su ic Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. mite var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Alerji olabilirrr. Stresten de olabiliyor yalnız o diyeyim:D Yani öyle ahım şahım birşey yok. Öyle göz zevkini bozacak da bir durum yok takılma
tamamdır sağol
Doktora görün hemen geçmiş olsun inşallah geçer sağlığın çirkini güzeli olmaz önemlidir aksatmaya gelmez
Uyuz olmuşsun erkek kardeşim de bu şekilde olmuştu hastaneye gitti dr. İlaç ve iğne verdi durumu iyi şimdi
alerji olmuşun havadan olabilir. ya da yediğin yiyecklerdende olabilir. bişeyin yok rahat ol. kolundakilerde sivri ıssırığı zararsız. sağlıklı günler.
Alerjik olabilir, yediğin bir şey dokunmuş olabilir. Doktora git
Derdim var dünyadan büyük der gibisin... Şükrünü bil şükrünü :)
pire gibi sanki yeni yavrulayan bir kedin var mı ya da yavru kedi cevrende
Yaşayacaksın
Ya sinek ısırmış ya da alerji olmuş
hava sıcaklığı nem nedeniyle alerjik reaksiyon bence
Egzama olabilir eczaneden krem alabilirsin
ağlarım
Niye ağlıyosun şimdi
Yarasamı yedin naptın
Alerji bu korkulacak bişey yok.
Doktora git bence sağlığın şakası olmaz alerjik olabilir
kapalı bölgelerinizde de var mı koltuk altı kasıklar gibi
Egzama gibi