Bundan sonraki kurucağım hayat?

6 aylık bir ilişkim var ve neredeyse beraber yaşıyoruz erkek arkadaşım beni seviyor bende onu seviyorum son dönemlerde ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ama ailesi genel olarak tanışma yanlısı değil ve istemiyor derken günlerimiz böyle ilerliyordu aynı zamanda erkek arkadaşım çocukları çok seviyor ve hep kız çocuğum olsun istiyorum diyordu. Kasımda bedelliyi kaçırdı 6 aylık askere gitti gittikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Aldırmak istemesede şartların durumların imkansız olduğunu ailesine açıklayamayacağını söyleye söyleye kabul ettim. İstemeyerek aldırdım hayatımın ilk kürtajını oldum 1 hafta sonra kontrole gittim sorun yok dedi çıktım. Kanamalarım 20 gün sürmesiyle başka doktora gittim enfeksiyon vs olabilir işlem yapan doktoruna git baksın demesiyle ilk yapan doktora gittim içimde kalanların vücudun atıcağını söyledi doktor kanamaların filan normal olduğunu. Kürtajdan 1 ay sonra akıntı sıkıntısıyla yine başka doktora gittim, içimde parça kaldığını ve tekrar kürtaj olarak temizlenmesi gerektiğini ilk doktorun yapması gerektiğini söyledi. İlk doktora gittim ve tekrar kürtaj oldum. Psikolojim berbat bir halde bir daha çocuk sahibi olamama ihtimalim var 2 antibiyotik fitil vs sil baştan bir sürü şey kullanıyorum artık bana bunlar çok fazla geliyor erkek arkadaşım zaten sınırda günde 20 dk anca konuşuyorum telefonları toplanıyor ama bana bir değer verdiğini hissedemiyorum gibi dünyanın en yalnız insanıymışım gibi geliyor etrafımdaki kimseye anlatamıyorum. Aile kuramama ya da bir daha çocuk sahibi olamama düşüncelerinden kurtulamıyorum

Bundan sonraki kurucağım hayat?