Okulda rezil oldum yardım edin lütfen Allah rızası için?

liseye gidiyorum müdür geldi saçımı havaya kaldırdı (erkeğim) saçın mormu diye dalga geçti onca kişinin içinde havaya kaldırınca gözlerim doldu ağlar gibi rezil oldum okulda yeniyim bir şeyde diyemedim okuldan atar diye psikolojim bozuldu. Lütfen yazdıklarıma cevap. Verin 1. Ben her şeyi takıyorum takmamam için taktik bu müdürü olayini bugün yaşadım ve 1 sene unutmam eminim. 2. İsmim Osman kamil. Kamil ismi ile dalga geçen ler var herkes e Osman diye tanıtıyorum kamili duyunca senin adın kamilmiydi haha Osman kamil diyinxe kizariyorum üzülüyorum ismi değişmek istiyorum ama dava ve para istiyormuş kamili sildirmek için davasiz olmazmi sade Osman kalicak 3. Sınıfta rahat değilim kizlar herşeye burun atıyor (gören kizlara lafımn yok yorumu) ve sinir oluyorum kız diye bişey diyemiyorum çünkü bilmiyorum haklı cikiyorlar bı şekilde ve hergun okulda olanı akşam kafaya takıyorum ders bile çalışamıyorum aklıma geliyor 2 gün sonra English speak sınav var ben ismimi söyleyemiyorum bu yorumu çok üzgün her şeyi takan ne yapacağını bilmeyen biri olarak yazıyorum lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yazmadı ölmeye ve düşünmeye devam. (*
Okulda rezil oldum yardım edin lütfen Allah rızası için?