beden gücümü de kullanamıyorum. canım yanıyor. hayallerim olmuyor. olmaması için sürekli psikolojik sorunalr yaşıyorum. bundan ötürü ders çalışamıyorum.
canım acıyor. 2. kez girdim olmadı. Allah'a yalvarıyorum yardım da etmiyor. bir başımayim ailem zaten eğitim olmadı diye en kötü halimi istiyor..
canım yanıyor yoruldum 19 yaşındayım saçlarım önden beyazladı.
tek benim hayalim vardı cok iyir bir beyin cerrahı olmak. 2. hakkımı da kaybettim. cunku ondan da önce psikolojimi bozan bir şey yaşadım.
20 yaşında tıpa başlasam ne eder. yaşıtlarım 2 yıl daha erken uzamn olacak aile kuracak.
doktor kuzenim var o zamanında oldu diye herkes gurur duyuyor onunla.
ben başaramadığım potansiyelimin altında kalıyorum sürekli sınanıyorum. her defasında psikolojimi bozacak şeyler neden yaşıyorum.. canım acıyorrr. Allahım beni niye görmüyorsun.
ben ne yapacağım zaten fakir geldim başka çarem yoktu. harama bulaşmayalım helal şeyler istedik diye mi oluyor bunlar.
Allah'ım canım acıyor Allah'ım duy sesimi😔😔😔
canım acıyor. 2. kez girdim olmadı. Allah'a yalvarıyorum yardım da etmiyor. bir başımayim ailem zaten eğitim olmadı diye en kötü halimi istiyor..
canım yanıyor yoruldum 19 yaşındayım saçlarım önden beyazladı.
tek benim hayalim vardı cok iyir bir beyin cerrahı olmak. 2. hakkımı da kaybettim. cunku ondan da önce psikolojimi bozan bir şey yaşadım.
20 yaşında tıpa başlasam ne eder. yaşıtlarım 2 yıl daha erken uzamn olacak aile kuracak.
doktor kuzenim var o zamanında oldu diye herkes gurur duyuyor onunla.
ben başaramadığım potansiyelimin altında kalıyorum sürekli sınanıyorum. her defasında psikolojimi bozacak şeyler neden yaşıyorum.. canım acıyorrr. Allahım beni niye görmüyorsun.
ben ne yapacağım zaten fakir geldim başka çarem yoktu. harama bulaşmayalım helal şeyler istedik diye mi oluyor bunlar.
Allah'ım canım acıyor Allah'ım duy sesimi😔😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer