Aile & Toplum Arkadaşlarınızın dış görünüşüne önem verir misiniz? UglyGirl Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim için hiç önemi yok ama bu yeni z kuşağı takıntılı sanırım. :) Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlarınızın dış görünüşüne önem verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. apaçi tarzı olmadığı ve temiz pak olduğu sürece problem etmem. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Benim hiç arkadaşım yok hep dışlandım çünkü çok zayıfım demekki hem sevgili olmak için hemde arkadaş olmak için yetersizim dış görünüş olarak 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır asla vermem dış görünüşe göre arkadaş seçen benim arkadaşım olamaz 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl herkesin dış görünüşü önemlidir ancak arkadaşlarımda daha çok karakterlerine önem veririm 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl bir özelliği yok ama giyimine dikkat etmeli..markadan değil temizliğinden bahsediyorum burada.. 0 0 Yorumla
Roseçiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl yooo grubumuzda kimse güzel ya da yakışıklı değil ama idare eder😂 0 0 Yorumla
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl yoq. Temiz olsun yeter 1 1 Yorumla J0seph +1 yıl Z kuşağı genellemesi yapmayalım lütfen Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Dış görünüşü ilgilendirmez beğenmezsem söylerim... 0 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Bneşm için de hiçbir önemi yok. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Veririm paspal bir şekilde giyiniyorsa yakın olmam 0 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Vermiyorum da hepsi benden iyi😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dış görünüşe sadece çirkin *r*spu evlatları önem vermez. Kusura bakmayın ama gerçek bu. 0 0 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl yok bea bakmam ddiğiniz gibi z kusagı cok önemli 0 0 Yorumla
Anıyaşaa01 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım ise onu bu şekilde kabul etmişimdir 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. vermem. 0 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
apaçi tarzı olmadığı ve temiz pak olduğu sürece problem etmem.
Benim hiç arkadaşım yok hep dışlandım çünkü çok zayıfım demekki hem sevgili olmak için hemde arkadaş olmak için yetersizim dış görünüş olarak
Hayır asla vermem dış görünüşe göre arkadaş seçen benim arkadaşım olamaz
herkesin dış görünüşü önemlidir ancak arkadaşlarımda daha çok karakterlerine önem veririm
bir özelliği yok ama giyimine dikkat etmeli..
markadan değil temizliğinden bahsediyorum burada..
yooo grubumuzda kimse güzel ya da yakışıklı değil ama idare eder😂
yoq. Temiz olsun yeter
Z kuşağı genellemesi yapmayalım lütfen
Dış görünüşü ilgilendirmez beğenmezsem söylerim...
Bneşm için de hiçbir önemi yok.
Veririm paspal bir şekilde giyiniyorsa yakın olmam
İnsanlığa bakarım en çok.
Vermiyorum da hepsi benden iyi😂
Hayır, hepsi de yakışıklı tipler
Dış görünüşe sadece çirkin *r*spu evlatları önem vermez. Kusura bakmayın ama gerçek bu.
yok bea bakmam ddiğiniz gibi z kusagı cok önemli
Arkadaşım ise onu bu şekilde kabul etmişimdir
vermem.
içinin güzelliği dışa vurmalı
İyi insan olsun yeter
Sorun etmedim ki arkdsim oldu tabiki etmem
veririm
Hayır takılmam.
Hayır bana ne
Arkadaşım yok
Hayır
Önemli olan insanlık