sanki üç harfli deyince aman nasılsa benden bahsetmiyor diyecek sanki:P
Cevabın nedir?
+1 yılCin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin Cin
Hani ses yok? ^^13 Yorumla
Soran+1 yılmerak etme arkadaşlarını toplayıp akşama okey çevirmeye gelirler bu kadar seslenmeye :D:D
Yengeç+1 yılGeldikleri gibi giderler ^^
Soran+1 yılbu kadar çağırmaya bence yatıya kalırlar:)
En İyi Cevaplar
cinlere 3 harfli demek son derece yanlış. yok cin diyince geliyolarmış diye yanlış bir bilgilendirme var halkımızda insan diyince insanmı geliyo tabiki hayır. cinin ismiyle hitap edersen cin gelir. belki zarar verir belki vermez bir insanla bir işiniz varsa onla irtibata geçer ismiyle hitap edersiniz.
bir cine işiniz düşersede ismiyle hitap edin ben pek düşmesin derim.
açıklayıcı olmuştur umarım :)16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için gayet açıklayıcı..
Soran+1 yılemriniz olur :)
Soran+1 yılşaka yaptım tabi ki değerlendirmem de olacak yorumunuz:)
Aslında hiçbir farkı yok. Ha 3 harfli ha cin. Insanlar böyle alıştığı için. Bazen bende kullanırım. Uydurma.
00 Yorumla
Adamlar gorunmezliği bulmuş biz üç harfli desek anlamıcaklar mı? :Dd
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Cinlerin metafizik alemden şehadet yani görünen, fiziki aleme geçişinde çeşitli sebepler vardır. Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur, ya iki alem arasında bir menfez, koridor meydana gelir ya da medyum özelliğine sahip bir kişi, bilerek veya bilmeyerek bünyesi gereği buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutları dışına, kendi iradesiyle çıkamaz.
Not: Cinlere üç harfli denmesi tamamen hurafedir;)10 Yorumlaçok cin kelimesini kullanırsan sana musallat olur deniliyor bende cinler konusunda pek bilgim olmadıgı için tedbir için üç harli diyorum ama bazen onlarla alakalı şeyleri merak ediyorum hem merak hem korku birarada
00 YorumlaHurafelerin uydurmasi. yok efendim neymis bilmem cin gelirmiste. ben belki uc harfli diyince can, ela gibi arkadaslar zannediyorum. acikcasi
20 YorumlaMesela benim adim efe uc harfli bir sakatlik cikmasin
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cunku 3 harfli mesela askda 3 harfli o da tehlikeli
04 Yorumla
Soran+1 yılinsan da beş harfli insan yerine beş harfli diyelim:)
İkizler+1 yılBence kız neden kendi ismini telaffuz etmiyoruz diye soruyor senin düşündüğün gibi değil :)
Oğlak+1 yılHahha cinlerde insanlar icin soruyordur neden onlara 5 harfli diyoruz diye:) şaka bir yana cunku ismini cagirdiginda gelirmis buna inanilmakta ki olabilirligi yuksek o yuzden demeye korkar insan musallat olabiliyorlar o yuzden hic riske atmayalim 3 harfli diyelim gitsin mantigidir
Soran+1 yılhay sağolasın @Şekeroğlan :)
+1 yılBen cin derim. Sanki cin demek kötü bir şey. Sanki cin dediğin zaman çarpılacan. Kur'anda da üç harfli olarak geçmiyorki cin olarak geçiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yahu kitapta bile adıyla hitap ediyorlar sorun olsa orda da üç harfli yazardı..
bırı demıyor kı zik de uc harflı ama onu acıkca dıyorsunuz :SADSF:D
toplumumuzun sevıyesıe hayranım00 YorumlaCinler tuvaletteki insanları görebiliyomuş cidden bak hz jesus diyo.
00 Yorumla
+1 yılismini söyleyen kızları uyurken sıkıştırıyorlar da ondan :))
03 Yorumla
Soran+1 yılsanki erkekleri ellemiyorlar:P
Balık+1 yılgendlde kızlara geliyorlarmış :) birde evde yalnızsan eger...:)
Soran+1 yılevde yalnız değilim sıkıntı yok o zaman :)
Malca bisey iste neymis adini diyince gelirlermis, len ne alaka iste
03 Yorumla
Soran+1 yıladını duyan kapıya dayanacaksa ohoo her cin dediğimde cin ordusu evi yıkardı:P
Soran+1 yılçok görmüşsün heralde:P
+1 yılsanki anlamıyorlar :D onlar bize 5 harfli mi diyor sanki biz onlardan daha ciniz baksana şu insanoğluna...
00 Yorumla
+1 yıluydurma laflar direk cin diye bahsedin fakat BESMELE getirmek lazım
10 YorumlaCin kelimesi 3 harften oluşuyor. Ya olayın aslı insanlar tırsıyor belki gelir hesabından aslında yok öyle bişey :D
00 YorumlaÜç harfli deyince anlamıyorlar. Fazla zeki değiller
07 Yorumla
Soran+1 yıldoğru üç harfliyi duyunca yok kanks bizden bahsetmiyor deyip kendi alemine dönüyor..
Soran+1 yılyanlış adres hesabı:P
Soran+1 yılbu iki bacaklı beş harfliler yine saçmalıyor diye kale almıyorlardır
Soran+1 yılne yapsınlar bizim gibi gereksizlere bulaşıp kendi halimize bırakıp izliyorlar işte..
gelir gibi korku içinde olanlar söylüyor bunları :D
00 YorumlaSadece çocuklar korkmasın diye uydurulmuş bir şey cin demekten zarar gelmez.
00 Yorumla
+1 yılismini anmamak için :) kelimedeki harf sayısını söyleriz
01 Yorumla
Soran+1 yılyav bu onların ismi değil tür ismi cins ismi ne dersen.. insanlara da insan diye mi sesleniyoruz hepimizin özel adı var onu duyunca geliyoruz eee o zaman?
+1 yılismini söylemek bile onları cagırıyomus öyle duydum ama hocalar hep cin derler
07 Yorumla
Soran+1 yılyahu bunların hepsi mi aynı adı kullanıyor.. bir kere cin dedim mi hepsi mi toplanıp geliyor nasıl ayırt ediyorlar adlarını? yoksa sırası gelen mi gidiyor çağırıldığı yere?
Koç+1 yılyakınında kim varsadır sen insan diye bagırdında kim gelir :D
Soran+1 yılişte o insanları birbirinden ayıran bir isimleri var o zaman cinlerin de özel ismi olmalı.. misal cin ali:P
Koç+1 yıltanımıyosan eğer?
Soran+1 yılcinler içimizdeymiş işte:P
Koç+1 yılöyle yanında bile olabilir
- Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAdını anınca geliyormuş gibi bir söylem var ama dinen doğrumu bakmak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok Kur'an da direk cin olarak geçiyor üç harfli falan değil..
İkizler+1 yılBatıl inanç ta olabilir tam bilgim yok
Soran+1 yılbatıl zaten eskilerin hurafeleri..
çok sacma ha cin ha 3 harf gerçek ismi ie hitap etmek gerej
00 YorumlaBabaanneler ögretiyo hep :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbir de cin deyince gözlerini belertip azarlardı beni:P
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarını okurken bir anda elektirik gitti ve kapı sertçe kapandı rüzgardan dolayı ne yani geldiler mi simdi?
08 Yorumla
Soran+1 yılçok andıysan eğer:P
Cevap sahibi+1 yılBulunduğum yerde boyle biyer
https://www.hizliresimyukle.com/image/PpnU
Cam ağaçları bir goruyomusun orası mezarlık :/
Soran+1 yılhala yok mu elektrik? ben şimdiye var ya yorganın altına girmiş felak nas okuyordum..
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar gorunmediler bana sen bunlardan değil gorunenlerden korun yani insanlardan çünkü onlar kendi menfaat i için herşeyi yaparlar
Soran+1 yılbak bu laf doğru asıl zarar beş harfliden gelir..
Cevap sahibi+1 yılHayvanlar bile zararsız kalıyo onların yaninda
Soran+1 yılkesinlikle dört bacaklıdan korkma iki bacaklı varken diye boşuna demiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :)
+1 yılGeçmişten kalıntı hürafeler (: bir kere evrenlerimiz farklı hem zaten zarar veremezler.
00 YorumlaBen hep cin derim vee yorumlar komikmiş :D
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılacaba onlarda bize beş harfli mi diyor dsjhgfj:D
12 Yorumla
Soran+1 yılhe ya iki bacaklı beş harfliler :P
Çünkü 3 harfden oluşuyorlar :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılaydınlattığın için sağol.. bende soruyorum o zaman insan da beş harfli onu napıcaz?
İçki olan cinle karıştırmayın diye :))
04 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta ikisi de çarpıyor onu napıcaz:P
Soran+1 yılşekilleri farklı ama işlevleri aynı :)
dimi :) onlar bize beş harfliler diyomudur:D
10 Yorumla
+1 yılC-i-n üç tane harf olduğu için :P
01 Yorumla
Soran+1 yılvay be sen neymişsin be abi:D
Isimlerini soylemek iyi degil
03 Yorumla
Soran+1 yılisimlerini söylemiyorum ki cin diyorum.. nasıl insanlara seslenirken insan deyince bakmadıkları için özel adlarını kullanıyorsak onlarında adlarını söylersek bakarlar heralde...
Soran+1 yılben dalga geçmiyorum ki sadece olması gerekeni söylüyorum.. cin deyince gelmez yok böyle bir şey ben bunu söyleyince onlarla irtibata geçmiyorum ya da oturup saatlerce cin demiyorum.. elbet görsem yusuf yusuf olurum ki Allah kimseye görmeyi nasip etmez umarım ki zaten ya çok korkana ya da hiç korkmayana görünürlermiş.. ben dengeyi kurduğumu düşünüyorum:)
+1 yılchin diyorum sorun olmuyor kardiş.
10 YorumlaÇünkü 4 harfleri yok :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbir tane ödünç verseydin ya yazık..:)
+1 yılCin deyince geldikleri için
04 Yorumla
Soran+1 yılgeldi mi:P
Başak+1 yılBir işaret yok valla :D
Soran+1 yılaman olmasında :)
Başak+1 yılBencede :D
sadece batıl bir korku
00 Yorumla
+1 yılEski kafa şeyler işte.
00 Yorumla
+1 yılcinlerde bize 5 harfli diyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yıliki bacaklı beş harfliler:P
Çünkü CIN üç harften oluşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılwuhuuuu :) sağol ayrıntı için:)
Üç harften oluştuğu için olabilir mi :DHsjfkj
00 Yorumla
+1 yılHahahaha :D onlarda kim?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz erkeklerin şeysine de üç harfli diyoruz :D
00 Yorumla
+1 yılCin demeye korktuğumuz için :D
00 Yorumla
+1 yıltamam bundan sonra 5 harfli diyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece cin desen:)
Adlarının anıldığı yerde bulunurlar
00 Yorumla
+1 yılKorkullarini boylece ortuyorlar
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 482 cevap paylaştı. cahil milletimiz o kadar korkakki
00 Yorumla3 harften oluştuğu içindir belki :P
014 Yorumla
Soran+1 yılayyyy insan da beş harfli onu ne yapalım:)
Soran+1 yılinsan olarak anılıyor ama.. ayakla olsaydı bu iş cinlerin kaç ayağı var kim bilir :)
Soran+1 yılsorun 3 te yani illa o olacak orda:P
Soran+1 yılne oldu be işi kadın erkek durumuna çevirdin anında:P
Soran+1 yılne? 3 bacağı sen dedin ben demedim..
Soran+1 yılhayır ne demek istediğini anlamadım 3. bacak mevzusunda orda takıldım sen dedin sonuçta ben de 3 harfli mevzusuna atıfta bulunarak sorun 3 te dedim..
Soran+1 yılbelli belli olmuş yanlış anlaşılma..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kizlarada uc harfli demek lasim
020 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Cevap sahibi+1 yılCin gibisiniz
Soran+1 yılsizde az değilsiniz:) hatırlatırım çocukken cin ali vardı cin ayşe değil:P
Cevap sahibi+1 yılBelki cin ali bizdik ama butun cinlikler sizin akliniza gelirdi doktorculuk felan :)
Soran+1 yılayyy tabi ya emin ol öyle en masum evcilik oyununu o yaştaki abazalıklarıyla değiştiren zaten kızlardı..
Cevap sahibi+1 yılHala daha erkekleri yoldan cikaran sizlersiniz
Soran+1 yılbence genelleme yapma! senin hemcinslerinde azıcık beyinleriyle hareket ederlerse o cin fikirli dediğin kadınların oyununa gelmezler..
Cevap sahibi+1 yılSen soyledin iste oyunlariniz baya cok
Soran+1 yılarkadaşım hala genelleme yapıyorsun bak yapma.. ben sana sütten çıkmış ak kaşık her kadın demedim ki her erkekte saf değil bana erkek masum kadın şeytan ağzı yapma şimdi..
Cevap sahibi+1 yılİlk genelleme yapan ben degilim canım
Soran+1 yılbence sen iyi oku bak bakalım kim önce siz demeye başlamış..
Cevap sahibi+1 yılBenmişim :)
Soran+1 yılne güzel geç de olsa fark ettin:)
Cevap sahibi+1 yılHaksiz oldugumu anladigim anda hatami anlarim istersen özür dileyebilirim :) Şimdi soruna gelelim geecekten neden dendigini bilmiyomusun
Soran+1 yılözür dilemeni istemiyorum sadece bu duruma her kadını bulaştırma.. neyin dendiğini?
Cevap sahibi+1 yılUç harfli dendigini
Soran+1 yılbiliyorum tabi :)
Cevap sahibi+1 yılEe baska ovrennek istedigin bise var mı :))
Soran+1 yılteşekkür ederim olursa sorarım..
Cevap sahibi+1 yılDesene ne biliyosunki ne ogrericeksin
Astroloji & Burçlar konusunda 11,7b cevap paylaştı. Moda...
00 Yorumlaçünkü c i n
01 Yorumla
Soran+1 yılvay be
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkaklar öyle söyler.
00 Yorumlauydurmaca :d
00 Yorumlaiş olsun diye
00 YorumlaÇünkü eşşeğin...
00 YorumlaKim görmüş olduğunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem
01 Yorumla
Soran+1 yılbilme de boşver :P
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı