3 harfliler neden musallat olurlar insana?

Abim 15 sene önce bir vadide gezerken akşam üstü cin rüzgarına değmiş. Cin abime aşık olmuş olaylar orada başlıyor.

Abim 2 yıl kimseye dememiş artık cin baskı yapıyormuş her gece hocaya gitmiş tuz ve muska vermiş bir nebze fayda etmiş ama arada yine görünüyormuş ama Abim aldırış etmemiş alismis duruma.

Abim 17 yaşlarında şimdiki yengemle sevgili olmuşlar sonra abimde tansiyon çıktı ritmi bozukluğu çıktı yığılıp kalıyor her hastalanmasına 3 günde anca toparlıyor. Bunları musallat olan varlık yapıyormuş sonra hoca gelip omuza bir muska yaptı doktorların düzeltemediğini bir anda düzeltti.

Ardindan Yengeme de görünmeye başlamışlar Sonra bir hocaya gitmişler hemen evlen dini nikah yap o zaman vaz gecer demiş 19 yaşında Abim evlendi. Evlendiği gece hoca dini nikah kıyarken cin hocayı boğmaya çalışmış mizahı kıyıp hoca cine sure okuyup, yakıp cin mezarına yani bir güveç gibi birşeye koymuş. Hoca alıp götürmüş cini

Aradan 3 sene geçti Abim yine kalp sorunu gecirneye başladı bu sefer hoca geciremedi hastaneye gidiyor ritim bozukluğu diyip ilaç veriyorlar 3 gün sonra yine aynı başka bir hoca bulmuş Abim cin ölmemiş bedenine girmiş yaralı ve iyileşmeye çalışıyor demiş cini çıkarmış öldürmüş cini.

Sonra evine belirli bir tılsımlar aldılar aynı kabileden digerleri eve girmemesi diye önlem aldılar aradan zaman geçti üst katta garip olaylar dönüyormus. Abimin içine doğmuş cin vakası diye hoca çağırmış üst kattaki adama bakmış adamdan çini çıkarırken adam Mustafa’ya (abime) söyleyin ….’nin selamı var o ölmedi yaşıyor karini öldurecek seni de bizim aleme kaciracak diye bagirmis.

15 sene geçti ve biz hala bu sorunlarla karşı karsiyayiz ne yapacağız bilmiyorum. Bu durumda olupta kurtulan var mı aranızda?

Güncellemeler
11 ay
Az önce annemler konusurken duydum üst kattaki komşunun içindeki cin çıkmamış. Ama etki etmesin diye adamın koluna muska takmış. Hoca abime sakın o komşunun gözlerine 1 saniye bile olsun bakma bu cin çok güçlü gözlerine bakarsan seni ele geçirir bu sefer seni ben değil bana bu işi öğretenler toplansa seni kurtaramaz dedi abimler ev bakıyormuş.