her gün ağlıyorum kötü şeyler beni buluyor dış görünüşümden tiksiniyorum ölmek istiyorum
kimsenin beni sevdiği yok
neden tanrı canımı almıyor?
kimsenin beni sevdiği yok
neden tanrı canımı almıyor?
Sen kendini sevmezsen kendine değer vermezsen en önemlisi kendine saygı duymazsan kimse de sana saygı duyar. Kişi kendisi değerlidir önce bunun farkında olmalı. Kötü şeyler beni buluyor diyorsun, o zaman kendine değer ver ve o kötü ortamlarda bulunma. Görüntünden tiksindiğini söylüyorsun mesela, o zaman kendine daha çok özen daha bakımlı ol. Çirkinliğin çözümü yoktur ama bakımsızlığın vardır. Kendini değersiz görmendeki asıl sebep zaten bu kendine bakmıyorsun ruhunu besleyici şeyler yapmıyorsun demek kişi.
Yahu bu KS neden görüşlerimi bu şekilde değiştiriyor shshs çoğu yerde asıl söylemek istediklerim farklıydı kelimeleri değiştirmiş shs
Neyse çoğunluk buna yakın şeylerdi zaten
psikolojik sorunlarım ve travmam var
kendime nasıl değer vereceğim böyle?
ve dış görünüşüm yüzünden hep zorbalığa uğradım
Benim de var sorunlarım. Normalde depresif bir kişiliğim var. Mutsuzum. Ama kendimi oyalacak şeyler bulmaya çalışıyorum zihnimi meşgul etmeye çalışıyorum. Kendine bak saçı boya mesela değişiklik olsun, uzunsa kısalt, kısaysa uzat, ojenin rengini değiştir, yeni bir kıyafet al ve giy ne bilm kendin için bişey yap. Fitness salonuna üye ol mesela yeni bir ortamın olur. Çirkinliğe çözüm yok ama mesela bazı insanlar var her konuda öyle donanımlı öyle özgüvenliler ki aslında yüzü çirkin ama zekası, konuşması, üslubu, iletişim dili filan herkesin önüne geçiriyor. Güzellik tek başına çözüm değil ki. Senin sorunun çirkin olmak ta değil. Özgüvenini yükselt ve ruhunu besleyici hobiler edin bence. Senin bir başkasından eksik bir yanın yok, sen kendini ne görüyorsan aslında osun
Cevap
2Cevap
Ya herkes bunalımda mı böyle 10 tane soru var yoksa bu soruları soran aynı kişi mi
10 yıldır bunalımdayım
Hımmm niye
psikolojik sorunlarım var
Tamam inşallah geçer
Senide seven çıkar
sevmekle bir şey düzelmez
sevdiğim kisiler beni sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?