Arkadaslar 3 gun once kocamla babam tartistilar bugun kocamla evin onunde otururken abim aradi actim nerdesiniz evin onundeyiz dedim bekle size cehhenemi yasaticam diyip kapatti ne oldugunu anlamadin abim 38 yasinda ve 21 yasinda erkek kardesim var bi baktim abimle kardesim geldiler abim şişman ve sert biri bi yumruguyla kocami bayiltti sonra tekmeledi falan abim hayvan gibi engel olamadim sonra tufegi arabadan cikardi yerde baygin esime dogrulttu ve defalarca ates etti kocama bisey olmadi ses fisegimi ne kullanmis ates ettiginde gercek sandim resmen kendimi kaybettim deli gibi oldum olay bugun oldu bu sabah ama hala kendime gelemiyorum akil hastasi oldum galiba gercekten oldurdu sandim resmen delirdim ve hala kalbim sakinlesmedi hala küt küt atiyor yardimci olun trol degil
Not yanlis bisey yazdiysam kusura bakmayin sanki ruyadayim kendime gelemiyorum
Not yanlis bisey yazdiysam kusura bakmayin sanki ruyadayim kendime gelemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece nasim uyuyacam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sabahta yazmadin mı sen?
sabahtan beri abin kocanimi dovuyo
Nee?
sabah bu soruyu sormadın mi
Yok ama sormusta olabilirim cünku kendimde degilim şoktayim akil hastasi oldum cok korkuyorum ve cok soguk
mevzu ne kardeş
Soru detayinda yazili abim kocama ses fisegi mi ne sıktı öldurdu sandim simdi nasil aksam oldu onuda bilmiyorum yeni fark ettim cok kusmuşum ama hatirlamiyorum
tamam okudum
bizden nasıl bı yardım istiyosun
Kocami darpta etti
Sadece akilim nasil basima gelir delirdim resmen o konuda yardimci olun sanki ruyadayim cok korkuyorum ve cok soğuk
esin nerde
Yanimda yatmis basim donuyor diyor
Kafasi falan yarilmis
geçmiş olsun
Sagolun
sen niye usuyon
Nee
niye usuyosun diyorum
Bilmem niye usuyorum bi sogukluk var ama normalde cok sicak ama ben soguk hisediyorum
Cok korktugum icin olabilir mi
bilmem olabilir patteniye sarıl miss
battaniye
Bunu nasil atlatacam
zamanla
Yapacağın şey aralarını düzeltmek.
Şu an akil hastasi gibiyim afedersiniz sabahtan beri tuvaletim var mi yok mu bile farkinda degilim sabahtan beri odamdayim nasil aksam oldu bile hatirlamiyorum şoktayim asil sorun bu
Sakinleştirici alabilirsin. Düşük mg atarax gibi.
Her zaman gittigim bi eczane var ama deli gibi oldum o eczane nerde unuttum
O kadar da değildir yav :)
Tek hatirladigim abimin kahkaha atmasiydi ve kocam yerdeydi kocami darp etmisti
Güzel hikaye hangi kanalda
Elinizi ayaginizi opiyim dalga gecmeyin cok zor durumdayim
Şikayetçi oldunmu
Inanin nasil sikayetci olacam bilmiyorum şoktayim kocami cok seviyorum öldürdü sandim abim sana cehenemi yasatacam dedi ve yasattida
Lutfen yardimci olun bisey diyin su an yeni farkettim yerde cok kusmam var kusmusum ama hatirlamiyorum
Eşin nerde şu an
Yanimda yatiyor basim donuyor diyor
Doktora gidip darp raporu almadınızmı
Sabahtan beri ne doktora gittik nede polise kafam durdu soktayim ve nedense cok soguk hemde cok ve korkuyorumda
Galiba epilepsi gecirmisim
Lutfen siz yardimci olun luften lutfen lutfen
Biz ne yapalım
Özür dilerim sizi zorladim biraz
Elimizden ne gelir
Kendimde degilim idil
Uyu dinlen
Pardon kuzenim watsaptan yazdi ona yazacagima size yazdim
Önemli değil
Biz ne yapalım Allah Allah trol
Elinizi ayaginizi opiyim trol demeyin kendimde degilim yardimci olun
Neye yardımcı olum Allah Allah neye yardım edim otur sakinles
Suriye sınırın da misin
Yok gaziantep
Suburcu mu
Yok
Üzücü olmuş ama
Su an farkina vardim sabahtan beri ne tuvalete gittim nede su falan icim su an afedersiniz tuvaletim var mi yok mu susadim mi bile bilmiyorum cok zor durumdayim soktayim resmen akil hastanesindeki hastalar gibi oldum tek hatirladigim abimin kahkaha atip kacmasiydi
Bi tek abim olacak o kopegin yuzunu hatirliyorum ates ettiginde ben öldüm sandim
Lutfen yardimci olun bisey diyin su an yeni farkettim yerde cok kusmam var kusmusum ama hatirlamiyorum
Ayıp etmişler
Soru detayini okudunuz mu
Geçmiş olsun öncelikle, soruyu ve açıklamayı okudum sakinleştirici varsa iç yoksa acile gidip bir iğne yaptır mışıl mışıl uyu gerçekten çok kötü bir durum
Mutfaga bile gidemiyorum korkuyorum cok kotuyum hastaneye nasil gidecem bilmiyorum
Ambulans çağır durumum kötü de gelirler
Kocamda kendinde degil simdi farkina vardimda sabahtan beri tuvalete bile gitmemisim bugun nasil gecti bilmiyorum şoktayim
Sadece abimin kah kaha atip kacmasini hatirliyorum
İyi senaryo 👏🏻
Elinizi ayaginizi opuyorum dalga gecmeyin akil hastasi oldum resmen sabatan beri kusuyorum