Dayımla kaynanamı bastım?

dayım evli 2 çocuklu kaynanam ise evli 3 çocuklu bende 3 yıldır evliyim severek evlendik ailelerimizin araları da çok iyi eşimin küçük kardeşi var ve çok seviyorum kendisini kardeşim gibi ailelerimiz iyi anlaştığı için anahtarlarımız birbirimizde var 6 yaşında kardeşini okuldan almak için oula gittim aldım normalde bize gidicektik ama o bizde kalmak istediğini söyledi evden birşeyler istedi bende anahtar yanımda değil diye kaynanamı aradım ve evde olup olmadığını sordum hayır dedi bende bişi demeden kapattım ama sonra kardeşi çok ısrar edince eve gidip anahtarı aldık ve eve gittik (evlerimiz çok değil ama yakın) gittiğimizde evde biri olduğunu anladım kardeşini eve sokmadım ben girdim sesler geliyodu fısıldama sesleri odaya gittiğimde kaynanam ve dayım giyinmeye çalışıyordu korkunç ve iğrenç bir görüntüydü oturup konuştuğumuzda biri uzun zamandır diğeri kısa süredir birlikte olduklarını söyledi aralarında baya yaş farkı var kaynanam dayımdan büyük ve ben artık eşimin küçük kardeşinin dayımdan olma ihtimalinden şüpheleniyotum napıcağımı bilmiyorum eşime söyleyemedim dilim varmıyor ama saklamakta içime sinmiyor bu çocuk ondan mı nasıl anlayacağım yardımcı olur musunuz

Dayımla kaynanamı bastım?