KOCAM SÜREKLİ BENİ DOVÜYOR VE AŞAĞILIYOR. BOŞANMAK İSTİYORUM?

Arkadaşlar ben yeni üye oldum 1 buçuk yıldır evliyiz 5 aylık kızım var kocam beni sürekli dövüyor aşağılıyor bazen ortada hiçbişey yokken beni dövüyor önceden bana evlenmek için yalvarmıştı senin gibisini bulamam diyordu şimdi dövdüğü için bagirdigimda bana sen delisin keşke evlenmeseydim seninle diyor ama kendisi bana sanki düşman gibi hiç acimadan vuruyor dişimi kırdı saçlarımı kesti dudagimi patlattı gene gün de yanagima defalarca yumruk atip şişirmişti artık ondan nefret ediyorum ben böyle birisi olduğunu bilmiyordum kafama vura vura kafam şişti heryerim kan oldu defalarca tekme atıyor sanki ölecekmişim gibi oluyorum vurma kızım var benim diyorum sana hiçbişey olmaz diyor sürekli hergün alkol alıyor bana çirkin olduğumu söylüyor arkamdan sevmiyorum güzel değil diyormuş bana sürekli çocuğunu da al git başka kadın alicam ben diyor ben esyamiyim keyfine göre gel keyfine göre git hemşirelik okudum biran önce atanmak istiyorum atanınca bosanicam kurtulucam ama atamana kadar bana yapmadığını bırakmaz bana çok kötü davdaniyor Allah hicbir insan evladının başına böyle birisini vermesin sürekli bana dayağı yedin sus yoksa diğer yanağını da sisiririm şu les kanlarını etraftan temizle diyor boşanıp kurtulmak istiyodum ama birtürlü cesaret edemiyorum ne yapicam ben siz olsaydınız ne yapadınız hatta hamilelik şüphem bile var ama ona rağmen karnıma tekme attı saçımdan tutup sürüklüyor onun yüzünden sinir hastası oldum ondan tiksiniyorum çokta cahil bir insan
KOCAM SÜREKLİ BENİ DOVÜYOR VE AŞAĞILIYOR. BOŞANMAK İSTİYORUM?