Arkadaşlar ben yeni üye oldum 1 buçuk yıldır evliyiz 5 aylık kızım var kocam beni sürekli dövüyor aşağılıyor bazen ortada hiçbişey yokken beni dövüyor önceden bana evlenmek için yalvarmıştı senin gibisini bulamam diyordu şimdi dövdüğü için bagirdigimda bana sen delisin keşke evlenmeseydim seninle diyor ama kendisi bana sanki düşman gibi hiç acimadan vuruyor dişimi kırdı saçlarımı kesti dudagimi patlattı gene gün de yanagima defalarca yumruk atip şişirmişti artık ondan nefret ediyorum ben böyle birisi olduğunu bilmiyordum kafama vura vura kafam şişti heryerim kan oldu defalarca tekme atıyor sanki ölecekmişim gibi oluyorum vurma kızım var benim diyorum sana hiçbişey olmaz diyor sürekli hergün alkol alıyor bana çirkin olduğumu söylüyor arkamdan sevmiyorum güzel değil diyormuş bana sürekli çocuğunu da al git başka kadın alicam ben diyor ben esyamiyim keyfine göre gel keyfine göre git hemşirelik okudum biran önce atanmak istiyorum atanınca bosanicam kurtulucam ama atamana kadar bana yapmadığını bırakmaz bana çok kötü davdaniyor Allah hicbir insan evladının başına böyle birisini vermesin sürekli bana dayağı yedin sus yoksa diğer yanağını da sisiririm şu les kanlarını etraftan temizle diyor boşanıp kurtulmak istiyodum ama birtürlü cesaret edemiyorum ne yapicam ben siz olsaydınız ne yapadınız hatta hamilelik şüphem bile var ama ona rağmen karnıma tekme attı saçımdan tutup sürüklüyor onun yüzünden sinir hastası oldum ondan tiksiniyorum çokta cahil bir insan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu adam ile ömür geçmez kızım, pikopat galiba?
Kurtar kendini.
Evet psikolojisi bozuk daha neler neler yapıyor bir bilseniz
Tahmin edebiliyorum kızım.
Ayrıca burada bana takip at yardımcı oluyum diyenlerede dikkat et. Yamurdan kaçarken doluya tutulma.
Fark ettim zaten merak etmeyin
Okurken sinirlerim bozuldu ya böyle aşağılık bi insan olamaz. Katlanmak zorunda olduğun hiçbir durum yok neden o adamla aynı evdesin hâlâ
Benim ailem adana da ben balıkesirde yaşıyorum şu an çıkıp gidicek hicbiyerim yok o beni dövdü üstümde hala kan var anlatacak kimsem bile yok burada o şu an oyun oynuyor mutfakta onun hep kafası rahattı zaten benim babam asgari ücretle bize bakıyor diye bile dalga geçiyor ailemi bile aşağılıyor ailem boşanmanı istiyor yanımıza gel diyorlar ama 5 aylık bir kızım var
Ya ablaa kıyamam ben sana 🥺 e git işte ailen de ne güzel anlayışlı. Kızını o kavga dövüş ortamında mı büyütmek istersin yoksa sakin bir hayatta mı? Kızının geleceği senin ellerinde şu an
ustunden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama son durum ne bosanabildiniz mi atanabildiniz mi
😞😞😞nefret ediyorum böyle erkeklerden
Bende artık ondan nefret ediyorum hadi ben neyse kızımın ne suçu var ben eşya miyim bu şekilde davranıyor ben ne yaptım sanki ona
Madem istemiyor sevmiyor mutlu huzurlu değilim de
Adam gibi anlaş resmiyeti bitir neden eziyet ki
Bi güzel evladın var eşin var neden şiddet neden o güzelim dille gönülle konuşup da çözüm aramak yok neden
Erkeksin ama adam değil bunlar mazluma illa şiddet hakaret
Eşya ne demek ya eşin bu kişi hayat yoldaşın çorap değil eskisin at kalbi var duygusa var vicdanı olmayan kim olursa olsun uzak Durucan Allah bana yeter diyeceksin
Çok haklısın sürekli kendini benden üstün görüyor dışarı çıkmamı bile istemiyor ama kendi hep motorla geziyor pubg oyun oynuyor alkol alıyor okadar çok yaptığı kötülükler var ki bana hem kendisi hem ailesi
Atanmayı bekleyeyim derken daha çok zulüm göreceksin ama sile evinde olsan toparlanırsın hem sağlığın düzelir HD’mde doğru karar verir işin için de sağlıklı adım atarsın anne baba şefkati merhameti bu durumdan daha önemli
Dua edin de atanayım kızımı da kendimi de kurtarırım inşallah
Sende başka insanlarda mutluluğu bul
Nasıl bulucam 5 aylık kızım var hadi başka eğlendiğim birisi ona kötü davranırsa ya da evlenmeden mı mutluluğu bulmalıyım
Sana yardımcı olmamı ister misin
Nasıl
Her konuda istek atayım mı nsana
Yuh artık sana bir şey sormak istiyorum
Sor
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
boşan bence
Boşandığımda aile evine gitmek zorundayım sürekli baskı yaparlar ah bi atansam kızımı da kendimi de kurtarıcam ondan
iş bul para biriktir ayrı eve cik
Artık öyle yapmayı düşünüyorum kızım 5 aylık ona annem bakmasını soylicem ben calısıcam
işe gir çalışma hayatını biri için zindan etme değmez zten yanlış evlilikler yanlış seyler
Haklisin tek boşanacak ben değilim sonuçta
skntili ilişkiler iki tarafa da zarar verir
Nerden buldun bunu evlendin
Kendisi peşimde koştu başlarda böyle değildi evlenmeden önce şimdi annesi ailesi herkes üstüme geliyor bi işte bile çalışmıyor sürekli motorla geziyor alkol alıyor çocuğuma bez bile alamıyor annesi alıyor busefer de annesi sürekli bana seni ben doyuruyorum diyor
Aman ailen ne diyor bu duruma özele gelsene
Polisi ara kaçççççç
Daha önce dovdugu zamanlarda aramıştım polisi
Boşan kurtul.
Boşandigimda annemlerin evine gitmek zorunda kalırım hep bir baskı çocuğuma rahatca bile bakamam keşke hemen atansam boşanırım
Atanma şansın varsa aç davayı baba evinde bekle.
Atanma şansım var diye düşünüyorum ama ailem sürekli baskı yapar çocuğuma bile rahat bakamam orada
Ozaman uzaklaştırma aldır, aç davanı süreci bekle.
Ben adanalıyım ama bakilesirdeyim onun ailesi çevresi hep burada iyice baskı yaparlar
Adanaya dön topram şu an en mantıklısı bu gibi.
Boşan gitsin
Dua edin lütfen atanayım