Annem kesinlikle hicbirimizin evlenmemizi istemiyor, hırçınlaşiyor. Ne yapmaliyim?

Annem babamla 32 sene evli kaldı babam vefat etti kalp krizinden. 3 oglan 1 kiz kardesiz. Erkek kardesimin birini bosattirmak icin herseyi yapti, cocugun senden degil bile dedi bosattiramadi, o kardesim sadece telefonla ariyor suanda asla evine sokmuyor karisina laf soylettirmiyor. Diger erkek kardeslerimden biri evlendi annem bosatti. Digerinin kafasina evlilik neymis diye yerlestiriyor. O evlenmeyi bile dusunmuyor. Beni de.8 aylik evliligimde bosatti. Diger erkek kardesimle hergun beni eziyorlar. Aksam diyorki bana, bu yastan sonra evlenmezsin, yasim 36 buarada, evlenecegim deyince hircinlasiyor. Ama parcalayacak gibi. Ben de anne sen 32 sene evli kalmissin niye cocullarina bunu yapmaya calisiyorsun yalnizliga itiyorsun dedigimde, erkek kard3sim geldi ve anneme diyorki " anne bunu insan yerine koyup konusma"... lafa bakar mısınız.. hep boyleler.. yasitlarim eglencesinim derdinde ben annemin kardesimin hakaretlerini dinleyip oturuyorum. tirnagimi uzatsam kardesim" vay or. pu bu anne bu durmaz " diyor... namaz kilip kendilerini mukemmel sanan insanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Cocugumun babaannesi 2 gun gormek istedi. Yazligi var suanda yazliginda yalniz. gelin buraya dedi. Ben de tamam dedim. Annem sabah sabah bas bas bagiriyor " koca mi istiyorsun sen" diye mahalle inledi. Ya ben bunlarla ne ya0acagim
Annem kesinlikle hicbirimizin evlenmemizi istemiyor, hırçınlaşiyor. Ne yapmaliyim?