Aile & Toplum Bana soru sorabilir misiniz? noproblem6 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hadi ablalarının güleri böcekleri Güncellemeler+1 yıl Allahın za kavuşmak istemiyorsanız boş yapmayın Bana soru sorabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
jackass Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Harfli veya isimli kolyeler tasma gibi durmuyor mu? (Allah'ıma kavuşmak istemiyorum, benim zaten tasmam var ahfkfjk) 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sana tek sözüm Allah'ından bulasın 1 1 Yorumla noproblem6 +1 yıl Noldu yiaaa:/ Yorumla
DePiew Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Hamam böcekleri diye okudum galiba uyumama gerek sjsjsjsj 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kardeşim burada ne işin var 1 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl Yola çıkmış arıyorum kaybettim aşkımı Yorumla Ksproff +1 yıl Harcarlar seni burada. yamyam style bunlar Yorumla
XXBlackkXX Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu kadar guzel bir abla olmak. zorundamıydın? 1 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl Teşekkür ederim be Yorumla XXBlackkXX +1 yıl Rica ederim.,...Gecen nasıl. gidiyor. bu arada keyifler nasıl Yorumla
evrndrmzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl şu an eski sevgilim napıyor 1 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl Yenisi ni bulmuş Yorumla evrndrmzzz +1 yıl bildin tebrik ederim Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Ne soralım? 1 4 Yorumla noproblem6 +1 yıl Bilmem Yorumla veciz +1 yıl Sordum bile Yorumla noproblem6 +1 yıl Üzdün Yorumla veciz +1 yıl Neden? Yorumla
willov Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl taylor swift sever misin? 1 1 Yorumla noproblem6 +1 yıl Nevettt Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Hayat nasıl gidiyor 1 3 Yorumla noproblem6 +1 yıl Hangi hayat Yorumla signorprincipee +1 yıl Senin hayatın başka hangi hayat olacak pardon da Yorumla noproblem6 +1 yıl Hayatım yok abisii Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Beni ne zaman Allahima kavusturursun ablam? 0 0 Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl sana ablammmmmmm diye hitap edebilir miyim? :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne konuda sorayım 1 18 Yorumla noproblem6 +1 yıl Ne istersen aşk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂ben gizliyim bak emin misin 😝😝 Yorumla XXBlackkXX +1 yıl Ay nolcak. ki. ya;) Yorumla noproblem6 +1 yıl De haydi gülüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin kız 😝😝 Yorumla noproblem6 +1 yıl Özel hayatımı konuşmayı sevmiyorum gülüm benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istersen sor dediğin için sordum 🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizdirdim sanırım. Kusura bakma. Görüşürüz ✋✋ Yorumla noproblem6 +1 yıl Bay aşkım erkek sanıyor mallar djjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O normal ya, burada erkek olduğundan şüphe ediyor herkes 😂😂😂 Yorumla noproblem6 +1 yıl Umurmda değiler bebiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de, salla canım ya. Herkes kendi şeyine baksın 😝😝😝 Yorumla noproblem6 +1 yıl Biride fake diyor canım hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂salla ya Yorumla noproblem6 +1 yıl Bunuda fakenin biri söylüyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten onu anlamıyorum hiç. Profilde ünlü birinin fotosu, gelmiş sana bana fake diyor. Kişi kendinden bilir işi derler ya 😂😂 Yorumla noproblem6 +1 yıl Millete saydiriyor bide neyse iyi geceler knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler canım görüşürüz 😌😌 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi misin 1 1 Yorumla noproblem6 +1 yıl İyi gibi görünüyor yz Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nerden 1 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl Agrı ✌ Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Peki Yorumla
Furkan_Efee Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Mesaj kutun neden kapalı? 0 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl Kafam almıyor Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Vedanı unutamadım sevdanı diye devam etti Sezai. Neyi almıyor Yorumla
doktorbey14 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Napiosun nasilsin 1 2 Yorumla noproblem6 +1 yıl İyiyim şükür Yorumla doktorbey14 +1 yıl Sohbete ne dersin olur mu Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Engel mi mesafeler aşk yoluna? 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Soru 😆😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Köleniz olmalı mı olmamalı mı 0 3 Yorumla noproblem6 +1 yıl Niye oluyon ben Hürrem miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hürrem’den bile daha güzel ve özelsin Yorumla Dr_Santiago +1 yıl hızınız 180 yavaş aw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Harfli veya isimli kolyeler tasma gibi durmuyor mu? (Allah'ıma kavuşmak istemiyorum, benim zaten tasmam var ahfkfjk)
Sana tek sözüm Allah'ından bulasın
Noldu yiaaa:/
Hamam böcekleri diye okudum galiba uyumama gerek sjsjsjsj
Kardeşim burada ne işin var
Yola çıkmış arıyorum kaybettim aşkımı
Harcarlar seni burada. yamyam style bunlar
Bu kadar guzel bir abla olmak. zorundamıydın?
Teşekkür ederim be
Rica ederim.,...
Gecen nasıl. gidiyor. bu arada keyifler nasıl
şu an eski sevgilim napıyor
Yenisi ni bulmuş
bildin tebrik ederim
Ne soralım?
Bilmem
Sordum bile
Üzdün
Neden?
taylor swift sever misin?
Nevettt
Hayat nasıl gidiyor
Hangi hayat
Senin hayatın başka hangi hayat olacak pardon da
Hayatım yok abisii
Beni ne zaman Allahima kavusturursun ablam?
sana ablammmmmmm diye hitap edebilir miyim? :d
Sana şu ana kadar kaç kişi yavşamıştır?
Ne konuda sorayım
Ne istersen aşk
😂😂ben gizliyim bak emin misin 😝😝
Ay nolcak. ki. ya;)
De haydi gülüm
Bakire misin kız 😝😝
Özel hayatımı konuşmayı sevmiyorum gülüm benim
Ne istersen sor dediğin için sordum 🙈🙈
Kizdirdim sanırım. Kusura bakma. Görüşürüz ✋✋
Bay aşkım erkek sanıyor mallar djjdjd
O normal ya, burada erkek olduğundan şüphe ediyor herkes 😂😂😂
Umurmda değiler bebiş
Bence de, salla canım ya. Herkes kendi şeyine baksın 😝😝😝
Biride fake diyor canım hahaha
😂😂salla ya
Bunuda fakenin biri söylüyor 😂
Zaten onu anlamıyorum hiç. Profilde ünlü birinin fotosu, gelmiş sana bana fake diyor. Kişi kendinden bilir işi derler ya 😂😂
Millete saydiriyor bide neyse iyi geceler knk
Teşekkürler canım görüşürüz 😌😌
İyi misin
İyi gibi görünüyor yz
Tamam abla
Peki
Güzelliğini kimden aldıınn
Mesaj kutun neden kapalı?
Kafam almıyor
Vedanı unutamadım sevdanı diye devam etti Sezai. Neyi almıyor
Napiosun nasilsin
İyiyim şükür