Sorun ya çekinmeyin
Ama mümkünse yaratıcı bir şeyler olsun

Sorun ya çekinmeyin
Ama mümkünse yaratıcı bir şeyler olsun

Hayatını ömür boyu etkileyecek bir seçim yapmak zorunda olacak olsan ya ömürün boyunca tek başına yaşayıp çok mutlu olacaksın ya da ölene kadar evli çocuklu ama çokta mutlu olmayacağın bir ilişkin olacak hangisini seçerdin cevap beli de neyse yine de sorayım
Tek başıma mutlu olacaksam zaten neden başkasına ihtiyaç duyayım ki ne manası kalıyor evlenmenin üstüne birde toksik evlilik diyorsun :D
Ya en azından çocuğun olacak onun için bunu seçerdim ben ya 😅
Tercihim evcil hayvan beslemekten yana, çocuk beslemenin pek bana göre olduğunu sanmıyorum :D
Ahahaha bunu diyince şunu hayal ettim kucağında bir bebek bebek ağlıyor sende Allah'ım sen yardım et ne yapacam ben bu bebeği niye ağlıyor acaba annesi yerine ben mi emsirsem ne yapayım ne yapayım diyorsun 🤣🤣🤣
Tabiki de benim de tercihim evcil hayvan beslemek olur du da neyse sjjsjs
Yok demem öyle ben alla inanmıyom ndjxhhx
Sjsjjs
İstesende sana zarar vermesine rağmen kendinde değiştiremediğin bir özelliğin nedir ?
Sanırım sabırsızlığım
✅
He birde hızlı yemek. Aslında bir çok durumda işe yarar bir özellik ancak yemeğin zevkini yeterince alamıyormuş gibi hissediyorum.
Senin ne peki
Hızlı yemekte mantıklı bir cevap oldu.
Benim fazla düşünmek olabilir.
O çok kötü cidden ya
Öyle maalesefff
Evren nereye doğru genişliyor ben anlayamadım hâlâ 😅
Bir şeye doğru genişlemesi şart mı :D
Herhangi bir yöne doğru olmadan nasıl genişleyebilir 🙄
Boşluğa
Boşluk dediğimiz evren değil mi zaten
Onun parçası sjdjd
O bir benzetme gibi bir şey aslında, evren boş değil.
Yani evrenin dışında boş bir alan mı olduğunu söylüyorsun o zaman
Bilemeyiz
Evrenin dışına gitmedim sonuçta:D
Ama genişliyor diyoruz, o zaman neyin içinde genişliyor sjdhs mesela bir balonu şişirdiğinde odanın içinde genişliyor. İkinci bir mekan gerekiyor gibi geliyor düşününce ve evren dışında bir şey olmalı bu
Biliyorum 😅 ne düşündüğünü merak ettim
Muhtemelen bu bizim aklımızın alabileceğinin ötesinde bir konu, zaten balonla evreni aynı mantıkla düşünemezsin çok kafa yorma bence keyfine bak :D
Seninkini yorayım dedim uğurlu sayını falan sormak yerine sjdjsj balon sadece benzetme 👀
Biliyorum ama mantık benzer olacak diye bir şey yok belki çok farklı işliyordur jfjxhd
O da olabilir jsdjs
He yani sen ille de diyorsun ki...
Sarılalım 😺🐣🥺 mdjxhxhx
Öyle demedim 👀 ağlayacak mısın sjdxhs
Evet ya sarılırız ya ağlarım seçim senin 😒😑 mdjxhxhj
Ama böyle olmaz ki 👉 👈 sürekli manipülasyon skdjds
Ama böyle yapınca çok tamtlı oluyorumdur ☺️🐥👼🥺👉👈 mdjxhxhxh
Ya olmuyorsan sjdjdhs 👻😁
Oluyorum hadi gel sarılalım 🔫😡 msjdhxhx
😱💀🫣
İyi sarılmiyorum git biraz ağlicam ben 😔
Mutlu musun şimdi 😔
Ama o zaman...
Tamam bırak ya bırak istemiyorum artık bırak tamam öyle olsun madem 😒😔
Ben de ağlarım diyecektim 🥺
Yaa neyse hadi gel burayaa 🤗
Niye bu kadar sevgi dolusun bu sıralar sjhxsjs 🤗
Bilmem şu sıalar mutluyum, hem herkese karşı değil bu bunu kişisel algıla :D mdnxjxs
Tamam öyle yapıyorum 😄 sevindim mutlu olmana
:)
Teşekkürler 😄
Ricalar :D
Sana da teşekkürler bi bot
Görüşün süper görüş diyorum inanmıyorsun bak bi botta aynısını söylüyor mcnxjxh
İkna oldum şimdi skdjsx
Heh aferm mxjxjx
insan sürekli sevdiği kadını düşünür mü neden sevdiğimiz erkeğin gittiğini görünce ağlıyoruz neden ağlarız neden güleriz sence bunların bir açıklaması olabilir mi kaç yaşında olursak olalım hep üzülür müyüz ağlar mıyız
Cevap
2Cevap
Diyelim gözlerini kaybettin. Karsindaki insanın güzelliği mi merhameti mi? Senin için önemli bir etken olur
Reis, göremiyorum zaten güzel olsa nolacak ne faydası olacak bunun bana? Ayrıca güzeliği merhametin önüne koymamak için kör olmaya gerek yok.
Düşünebilen bir kimse için bu son derece basit bir soru oldu :)
Güzelligim dillere destan mi? ↗
Şikayet eder misiniz birisi benim fotoğrafıma shop yapmis
...
Bu bir soru değil. Aslında teknik olarak, soru tamam ancak konu ile alakası yok.
Adın ne
Gumball senin?
Darwin
Yalan söyleme
Tamam
Kimsinnn
Uncle Grandpa'nın kırmızı bel çantası
Nasılsın
İyi
İyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?