Diğer Bana soru sorabilirsinizz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılıyo Güncellemeler1 yıl Bu KS halki iyice bozdu Güncellemeler1 yıl Sacma sorular sorcaksaniz sormayın Bana soru sorabilirsinizz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Alaturkacı mısınız yoksa Alafranga yani klozet mi efendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir kadına nasıl güvenebilirim doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor nasıl anlayabilirim? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Davranislarindan belli eder yalan soyledigini senin yaninda gerginse gozlerinin icine baktiginda gozlerini kacirir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki geçmişi ile ilgili doğru mu yalan mı nasıl anlarım Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. En son hangi soruyu sordun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu soruyu Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ayip sooru olarak? 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sormadım Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Aa hicmi. Ee merak etmiyormusun ki Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. en büyük hatan nedir? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Hayatta en büyük amacın nedir? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Koca bulmak Yorumla Soran 1 yıl Şaka Yorumla bereloji7 1 yıl Anlıyorum Yorumla Soran 1 yıl Valla şaka yaptim Yorumla bereloji7 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Okuyor musun çalışıyor musun? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu sene bitti okul calisiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Kuaforde calisiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne mezunusun Yorumla Soran 1 yıl Elektrik elektronik Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sorabilirmiyiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sorabilirsiniz Cevap sahibi 1 yıl tamam
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Konya'da Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kavgayı sever misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hakedenle Yorumla Poinelifes 1 yıl Sevdim seni Yorumla Soran 1 yıl Eksik olma Yorumla Poinelifes 1 yıl Sen de fazla ol her zaman Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sana soru sordum mu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sordun Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sen sorumu cevapladın mı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sorumu okurken düşündün mü Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Mаl olmadığını düşünüyorum, haksız mıyım? Yorumla Soran 1 yıl Haklisin bence Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Onun yeirne olan soruları cevaplamaya ne dersin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Degisiklik olsun dedim Yorumla Doruk_kk 1 yıl Ben seni düşünüyorum sorulan sorular pek de iç açıcı değil😆😆 Yorumla Soran 1 yıl Böyle olacagini dusunmemistim Yorumla Doruk_kk 1 yıl Çok bozdu çokkk dhxbxj Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hamdolsun kardesim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misin 😄 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En sevdiğin tatlı ne 😊 Yorumla Soran 1 yıl Cikolatali olan hersey Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boyun kaç? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 168 Yorumla majeste34 1 yıl Tatlı olarak ne seversin Yorumla Soran 1 yıl Cikolatali herseyi Yorumla majeste34 1 yıl Başka ne seversin fitnes ve ya da yüzme Yorumla Soran 1 yıl Sporla aram yok Yorumla majeste34 1 yıl El parmakların kisami uzun mu? Ayağın kaç numara Yorumla Soran 1 yıl Ya yeter ayak numarami napcan Yorumla majeste34 1 yıl Sormadim say ne bağırıyorsun parmak kadar çocuğa Yorumla Soran 1 yıl Ya abi ne anlatiyon kafan mi guzel Yorumla majeste34 1 yıl Kizim yeter diye bagirdin şimdi de ne anlatıyon diyorsun tamam hadi baskalarina sar byy Yorumla
keremk1rag1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Sormam. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sormiycaksan sorma gec git Yorumla keremk1rag1 1 yıl Tamam. Yorumla
haaland-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Hangi şehir desin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Konya Yorumla haaland-07 1 yıl Aaa gerçek mi gel bir kahve içelim 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Ne tarafta oturuyosun Yorumla haaland-07 1 yıl Baskent hastanesi civarı sen? Yorumla Soran 1 yıl Valla mii bende hocacihandayim Yorumla haaland-07 1 yıl Yaa komşu cikcaz 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ama atlihan civarlarindayim ben Yorumla haaland-07 1 yıl Hmm yukarı doğru o zaman istek atarsan tanışırız istersen? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ki Yorumla haaland-07 1 yıl Karar senin 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Alaturkacı mısınız yoksa Alafranga yani klozet mi efendim
Bir kadına nasıl güvenebilirim doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor nasıl anlayabilirim?
Davranislarindan belli eder yalan soyledigini senin yaninda gerginse gozlerinin icine baktiginda gozlerini kacirir
peki geçmişi ile ilgili doğru mu yalan mı nasıl anlarım
En son hangi soruyu sordun
Bu soruyu
Ayip sooru olarak? 😂
Sormadım
Aa hicmi. Ee merak etmiyormusun ki
en büyük hatan nedir?
Yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda
Hayatta en büyük amacın nedir?
Koca bulmak
Şaka
Anlıyorum
Valla şaka yaptim
Tamam
Sormaıcam soruyu neden sorayim
Sordun ki
Okuyor musun çalışıyor musun?
Bu sene bitti okul calisiyorum
Ne iş yapıyorsun
Kuaforde calisiyorum
Ne mezunusun
Elektrik elektronik
Sorabilirmiyiz
Sorabilirsiniz
tamam
Günde kaç kez mastürbasyon yapıyon
16cm yeter mi sana?
Nerede yaşıyorsun
Konya'da
Kavgayı sever misin
Hakedenle
Sevdim seni
Eksik olma
Sen de fazla ol her zaman
Sana soru sordum mu
Sordun
Sen sorumu cevapladın mı
Evet
Sorumu okurken düşündün mü
Evet
Mаl olmadığını düşünüyorum, haksız mıyım?
Haklisin bence
Onun yeirne olan soruları cevaplamaya ne dersin
Degisiklik olsun dedim
Ben seni düşünüyorum sorulan sorular pek de iç açıcı değil😆😆
Böyle olacagini dusunmemistim
Çok bozdu çokkk dhxbxj
Hamdolsun kardesim
bende öyle sıkıldım
Bakire misin 😄
En sevdiğin tatlı ne 😊
Cikolatali olan hersey
Boyun kaç?
168
Tatlı olarak ne seversin
Cikolatali herseyi
Başka ne seversin fitnes ve ya da yüzme
Sporla aram yok
El parmakların kisami uzun mu? Ayağın kaç numara
Ya yeter ayak numarami napcan
Sormadim say ne bağırıyorsun parmak kadar çocuğa
Ya abi ne anlatiyon kafan mi guzel
Kizim yeter diye bagirdin şimdi de ne anlatıyon diyorsun tamam hadi baskalarina sar byy
Sormam.
Sormiycaksan sorma gec git
Tamam.
Hangi şehir desin
Konya
Aaa gerçek mi gel bir kahve içelim 🙈
Ne tarafta oturuyosun
Baskent hastanesi civarı sen?
Valla mii bende hocacihandayim
Yaa komşu cikcaz 🤣
Ama atlihan civarlarindayim ben
Hmm yukarı doğru o zaman istek atarsan tanışırız istersen?
Bilmem ki
Karar senin 😊
Popon dik mi