Ne yaratıcının varlığı ne de cinlerin meleklerin varlığı kanıtlanmamışken neden birçok kişi inanıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDinler kişiye küçüklükten beri korku, şiddet, baskı ve telkinle aktarılan bir gelenek olmasından ötürü, kişi maruz kaldığı bu etkilerden dolayı sahip olduğu en değerli yetilerinden birini yitiriyor, özgür düşünmeyi. Bu mantaliteyle varolan bilinç özgür düşünemediği için inandırılan değerin arkasında ki gerçeklikten ziyade ona öğretildiği şekliyle inancın görünen yüzüyle ilgilenir. Geçmişin ritüellerini harfiyen yerine getirip uygularken edindiği koşullanma ile kendini mutlu ve huzurlu hisseder. Girdiği döngünün açmazdan ibaret olduğunu farkedemeyecek kadar körleşen zihin artık tüm bu öğretiyi bir sonra ki nesile aktarmaya hazır hisseder kendini. Devletler eliyle açılan her türlü kuruluşlar aracılığıyla da kolaylaştırılan bu süreç bir sonra ki nesile aktarılır.
Bu döngü de fırtınaya kapılmışcasına savrulanlara dışarıda harkulade bir hayat var desek dahi içine doğduğu kaosdan başka bir şey deneyimlememiş olmasından bizlere kulak tıkar ve kendini bu dogmatik kaosun girdabına bırakır tekrardan.
Birçok insan bu nedenle inanmakta hala.01 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel açıklanamazdı
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan vücudu başlı başına muazzam yaratılmış. Bir bakınca zaten yaratıcının olduğu belli. Sizi bilmiyorum biz maymundan da gelmedik. Beyin yapısını biraz inceleyin ne denli muazzam işlediği belli. Ölüm var, demek ki bir denge var. Ben kendi kendine var olduğunu düşünenlere gülüyorum gerçekten.
286 Yorumla
Soran+1 yılYoo insan vücudu kusur dolu mesela erkeklerin memesi neden var ne işe yarıyo
- +1 yıl
Evet haklısın senin beyin eksik epey belli.. buda Allahın imtihanı.
- +1 yıl
Aynen öyle..
Soran+1 yılSeninde tipin bozuk ak, allahın varlığı kanıtlanmış birşet değil offff o kadar bilim insanı reddediyo tanrıyı hepsi canım bi sen akıllısın
- +1 yıl
Koyun sürüsünden farkın yok.. zaten doğaya veya insan vücuduna bir baktığında al tıp kitabi oku mesela beyin mesela organlar biraz gez gözlemle. TEK BİR UYANIK TÜMM UYUYANLARI UYANDIRMAYA YETER. Çoğunluk inanıyor veya kisisel tercihi diye ben doğrumdan vazgeçmem. Önce adam ol, tartışmayı bil.
Soran+1 yılLa kes dümbük ilk sen hakaret ettin bana önce. Canlılar sürekli evrimleşir evrimleşmeye de devam eder. Nasıl kutup tilkisi ile çöl tilkisi yaşadığı iklime göre evrimleştiyse tüm canlılarda bu organizmalardan yaşadığı yere göre evrimleşt bundan milyar yıl önce bir organizmayken evrimleşerek canlıları oluşturdu bundan 5 milyar yıl önce su diplerinde organizmaydık bugün insana kadar evrildik işte tabi homo sapiens afrikada bir tür
- +1 yıl
Hoşt
Soran+1 yılDinler dogmatik bilgilerdir o zamanlar bu embriyo filan insanlara yeni gelmiş ama bugün bilim kuranda olan her şeyi açıkladı bu bilgilerin geçerliği kalmafı ve kuranda birçok çelişki var
- +1 yıl
Aynen aynen sen dagdan dustun buralara kendi kendine olustun mikroorganizmauken geldin bu günlere hayatım
Soran+1 yılHe çamurdan yaratıldık sora allah üfledi bize sonra ademle havva cennette sekes yapamadığı için şeytan bunlara elmaya yedirip dünyaya yolladı sora ordan çoğaldık çok mantıklı gerçekçi rasyonel bir hikaye
- +1 yıl
Gerçekten mucizeyi görememinize üzülüyorum insanın yapısını bilmediğin ne kadar belli öşicmdkckc tamam hayatımmmm sen maymundan geldin. Lütfen sus dis görünüşle vurmaya calısan bir insan eziktir ve ben onu artik ciddiye almam sory
Soran+1 yılMaymundan gelmediysek sen nesin? Maymunlr aşağılık hayvan değildir hem maymundan geldik demiyo bir sürü goril şempanze var ve biraz gorilleri belgesellerini infelersen insanlarla ne kadar benzer olduklarını görürdün
- +1 yıl
Tamam şempazeden geldin sen sus
- +1 yıl
Ben beyin ile ilgili araştırmalar yapiyorum cok benziyor ama aynisi değil:)
- +1 yıl
O zaman onları da yaratici olmali dimi? Bu duzeni kim sagliyor?
Soran+1 yılDedikya yaşam suda başladı diye 6 milyar yıl önce
Soran+1 yılTüm canlıların başlangıcı su daki organizmalar
Soran+1 yıl5 milyar yıl az bi süre mi bundan eğer 5 milyar sonraıs olacaksa muhtemeln uzaylı filan olur insan türü kalmaz
- +1 yıl
Pekâla sen bilirsin selametle
Soran+1 yılNe kadar mantıklı birşet organizmanın evrimleşmesi peki dinler ne diyor ademle havva elma yiyip cennetten kovuldu diyor ne evrim diyo ne bişey tabi o zaman mikroskop yok ne bilsinler organizma ne canlı ne ademle havva kovuldu demek kolay
- +1 yıl
Öyle şeyler anlatırım ama anlamayacağı bilip o lafindan sonra kale almiyorum. Kemikler inssn vucudu evren ölüm ve ahiret. Bunlar bana tek şeyi anlatır Allahı. Siz inanmayın inan diye zorlamam daha da yazmıycam
- +1 yıl
o kadar bilim insanı reddediyor mu? osmanlı döneminden çıkmış, aşıyı ilk icat eden öncülerden olmuş yüzlerce belki binlerce bilim insanı da mı reddediyordu? günümüze bakacak olursak, bilim insanlarının çoğunluğunun dini reddetmesinin sebebi Allah olmadığından değil ne yazık ki İslam ülkelerinin batı kadar donanıma sahip olmaması yüzünden batı kadar bilim insanı yetiştiremiyor oluşudur. Ülkemize bakacak olursak, başta Aziz Sancar gibi nice değerlerimiz yetişmiştir. Fakat bilim her ne kadar dinlere, milletlere objektif olsa bile ne yazık ki günümüzde bu objektiflik pek sağlanamıyor. İslam dünyasından bir grup bilim insanı araştırma yapıp kanıtları ile sunsa bile sırf yapanlar Müslüman olduğu için araştırma reddedilebiliyor, tıp dünyasına kazandırılmayabiliyor. Benim okulumdan dünya çapında kendini kanıtlamış nice doktorlar çıktı, onlar bile bu süreci anlatırken "Araştırmamızın Türkiye kaynaklı olduğunu görünce önyargı ile yaklaşıyorlar" demekteler. Kısaca bilimde Allah'ın kanıtı yok diye bir şey yok, bilim dünyasında ne yazık ki olmaması gereken bazı önyargılar var.
Kanıta gelecek olursak, kimse senin eline haşa Allah'ı gördüm yazılı bir makale sunmayacak. Bu yüzden Allah Kuranda oku aklını kullan düşün diye emretmiş. Diğer yorumumda da olduğu gibi, günümüzde insanın ana rahmindeki gelişimini daha 15 asır öncesinden sanki ultrasonda izliyormuşsun gibi anlatan bir Kitap, sadece bu kanıtıyla birlikte bir Yaratıcının olduğunu kanıtlar vaziyettedir. Çünkü 15 asır önce hiç kimse ana rahminde insanın yapışkan bir yapı ile duvara tutunduğunu, sonra biraz gelişince "ısırılmış et parçasına benzer" şeklinde göründüğünü, ardından birtakım değişiklikler geçirdiğini ve en sonunda can/ruh verildiğini açıp ultrasondan izleyecek teknolojiye sahip değildi. Şimdilik aklıma gelen ve buraya yazdığım ve daha fazlası da olan aşamaların her birisini biz tıp literatüründe farklı adlarla evrelemiş vaziyetteyiz. - +1 yıl
Hiçbiri olmasa bile insanın önce cansız bir ceset olarak anne rahminde büyüdüğü ardından ona can verildiği bilgisi bile Kuran'ın hak kitap olduğunu kanıtlar. Bu yüzden son zamanlarda kürtaj ne zaman etiktir, kürtaj hamileliğin kaçıncı haftasında olmalıdır gibi tartışmalar dönmekte.
Maymuna gelecek olursak, valla maymunlar bence de çok güzel canlılardır fakat şükür benim sülalem maymundan gelmemekte. Kendi sülaleni milletinki ile karıştırma - +1 yıl
Eline sağlık cok iyi yazı🌸
Soran+1 yılNe yazdın la bu kadar eşşek tamam ben maymunsam sizde çamur oluyosunuz maymun olmak çamur olmaktan iyidir
Soran+1 yılBilim adamlarının aklı yokmu açıp kuranı okur müslüman olurlar onların işi araştırmak değilmi demekki mantıksız bulmuşlar tüm dinleri reddetmişler
- +1 yıl
Biyoloji ve kimya gibi bilimlerin ilerlemesiyle; hem toprağın, hem de insan vücudunun analitik incelemesi yapıldı. Bu incelemeler sonucunda insan vücudunun ihtiva ettiği maddeler ile toprağın bulundurduğu maddelerin tamamen aynı olduğu anlaşıldı" buyur yavrum benim battın battın hadi işne
- +1 yıl
Bilim diyor bilimden haberi yok ki.
Soran+1 yıl@trttddyy 2 tane eşşek beni maymun dediniz beyinsiz dediniz şimdide hakaret eden benmi oldum küfür yemeden uzayın bence
- +1 yıl
Insanlar maymundan geldiğine inanıyor hala hakaret pesinde aslinda cahiliyetin belli kardeşim zorlama
Soran+1 yılDerinhisler profil resmine baktım gayette maymunla benzer
Soran+1 yılTrt ya kuranda öyle bişey yok sallama yok röntgen cihazından gösteriyomuş yalan atma laaa öyle bişey yok abartılmıl
- +1 yıl
Anana baktın sanırım yanlışlıkla ben sandın sonra. Birde diyor topraktan geldiğinize inanin? Zaten bilim olarak bu kanıtlandı. Cahil kopek ya.
- +1 yıl
bu kadar bilim diyor ama direkt insanın maymundan türediğini bildiren bi bilimsel araştırma bi makale de yok ki. sadece böyle zannediliyor. eğer evrim teorisi yüzde yüz bilimsel kanıtlanmış olsaydı zaten teori olarak adlandırılmazdı; yerçekimi kanunu gibi "evrim kanunu" olarak bahsederdik. hala teori seviyesinde kalmış çünkü ortada somut kanıt yok.
canlıların anatomisine bakacak olursak zaten genel olarak tüm hayvanlarla insanların anatomisi belli bir basic'ten ortaya çıkar. içlerinde bazı farklılıklar bulunur. yani bir köpekte de üst kolda tek kemik;humerus vardır alt kolda iki kemik; radius ve ulna vardır insanda da aynı şekilde. sadece insana en çok maymun tipi benzediği için insan maymundan mı geldi acaba diye ortaya teori atıldı o kadar ne bir bilimsel çalışma bunu kanıtladı ne de doğruluğu yüzde yüz gerçek bir makale yayınlandı. eğer her benzeyen birbirinden türemişse köpekten de türedik diye mi ortaya atacağız o zaman?
Soran+1 yılLa madem allaha inanıyosunuz allahın yarattığı maymunu aşağılık olarak mı görüyosunuz? Sizi gidi münafıklar
- +1 yıl
Aşagilik degil zeki hayvanlar. Lakin onlardan evrimlesmis olacagina inananda çok bu epey sacma. Ve insanla tipa tip ayni degil.
- +1 yıl
boş ver @trttddyy gayet güzel yazmışsın. Anlamak istemeyen kulaklarini gözlerini köreltene anlatmak zor. Fikre acık olup din düşmanı olmasaydı anlaşabilirdik. Gizliden tipe sallamakla insan olunmuyor. Ayı desem hayvana hakaret domuz desem gene domuza hakaret.
Soran+1 yıl@trttddyy stephen hawking lenin niçe mark zuckerberg ne kadar yüksek iq lu insan varsa ateist nedense böyle maymun diyerek hakaret ettiğini sanan mallar da müslüman oluyor hiç de şaşırtmadı
- +1 yıl
Kendine bulmuş gene avunacak konu. Yaw tamam defol git artık ya
Soran+1 yılmüslüman seni 3 evetle uğurluyoruz senin iq nu 10 la çarpsak bu yazdıgım isimlerden biri bile etmez onlardan daha mı iyi düşüncen len dümbük müslüman
Soran+1 yılMüslü m al
Soran+1 yılKodumun mümini ya hahahahaua
Soran+1 yılSapık celal şengörü bile sırf şu müslü malları got ettigi için sempati duyuyorum
- +1 yıl
bi insanın zekası ile dini orantılı değil. Nobel ödülünü kazanmış ve sigaranın akciğere verdiği zararı yeryüzünde haritalaştıran ilk bilim insanı olarak tıp camiasına adını yazdırmış Aziz Sancar dinine düşkün bir Müslümandır. Samanyolu galaksisinden bilmem kaç ışık yılı uzaklıkta yeni bir galaksi keşfetmiş ve galaksiye kendi ismi verilmiş; 2018'de "Dünyanın en başarılı 10 genci" listesine girerek bilim kadınları sergisinde heykeli dikilmiş Burçin Mutlu Pakdil dinine düşkün bir bilim insanıdır aynı zamanda tesettürlüdür. Din, yetiştiğin ortama, düşünce tarzına göre şekillenen bir olgudur. Yaptığın bilimsel çalışmalar seçeceğin dini etkilemez, inandığın din bilimsel çalışma yürütme önünde engel değildir. Kaldı ki bilimsel araştırmalar sonucunda bile Müslüman olan çokça bilim insanı varken Müslümanken dinden çıkan bir bilim insanına bile ben şahit olmadım
- +1 yıl
Dinde der ya sizi rahatsız etmeyen kâfirlerle savasmayin diye. Sizin gibi cahiller için işte yaşasın cehennem
Soran+1 yılYa 10 kere aziz sancarı yazdı başka isim yok çünkü o da siyasi olaylardan dine yakın gösteriliyo hadi git çomar koyunları kandır bunlarla
- +1 yıl
Çok doğru :) bir cahil müslümanlarla birde bu aklını dogrulsra kapatmiş kafirlerle uğrasılmazz. Bosa atiyor biseyler.
Soran+1 yılAdamın 7 sülalesi kürt ama ben türküm dedirttiler ya 😂😂😂
- +1 yıl
aziz sancarın bir günlük yaptığı bilimsel araştırmayı ömür boyu yapmamıştır burada gelmiş adamı eleştiriyor :) sırf şunu demesin diye özellikle tesettürlü bir bilim kadını daha örnek verdim onu görmez ama burçin mutlu pakdilin bi hayat hikayesini okusa ağzı açık kalacak :) hiç mi bilim insanı görmüyorsan gel bizim hastaneye daha geçen benim bi hoca hastalık keşfetti dünya çapında tıp literatürüne adını yazdırdı. kimse mi kalmadı gel benim hocalarla konuş :))
Soran+1 yıl@trttddyy yav he he kesin öyledir o yüzden bütün ilaçları isviçreliler yapıyor demi
Soran+1 yılBen tıptan anlamam ama gelipte ateist bilim adamlarının yaptıklarının %1 ini yapıp müslüman bilim adamları var demek saçma
- +1 yıl
yazımı hiç okumamış müslüman bilim insanı bir araştırma yapsa bile tıp literatüründe önyargı ile yaklaşıldığı için birçok bilimsel araştırması sadece ülkeden dolayı kabul edilmiyor. bu ülkede nice bilimsel araştırmalar yürütülüyor ama sırf Türkler yaptı Türkler bulmuş olmasın demek için reddedilen kabul görmeyen tonla bilimsel araştırma var. Aynısını elin İngilizi yapınca anında onay alabiliyor ama. Sen önce dur da bu sistemi eleştir, bilim objektif olmalıyken neden bizim milletin önüne bu kadar set çekiliyor diye. Ve kanıtlarını hala bekliyorum :)
Soran+1 yıl@trttddyy ooofff tamam kanka tr süpergüç
- +1 yıl
Kanıtları : Yha mikroorganzmadan geldik işte , bilim adamlari iyi bilir. O bilim adami ateist baaggg gordun mu falan yani cokta kale almamak lazım. Adam toprakla insanın bagini bilmiyor daha.
Soran+1 yılLa topragını sıktıgım o adamlardan daha mı zekisin azına kürekle vurucam şimdi 😂😂😂😂😂😂 onlardan daha mı iyi biliyon laaaa kes işte amgü 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Evrim teorisini bile bilmiyor ki. Evrim canlıdan canlıya dönüşümü çok güzel hikayeleştirerek anlatır. Ama ilk canlı nasıl oluştu, cansızlık alemindeyken ne oldu da bir anda ilk can çıktı, cansız bir varlık durduk yere nerden can buldu da canlandı diye sorunca "eh biz evrimciler orası ile ilgilenmeyiz, oraları karıştırma" vs :)) kediden köpek inek kuş türedi vs çok güzel uydurulur ama kardeşim ilk canlı o zaman nasıl oldu, cansızlıktan canlıya nasıl geçildi, su altında bi anda ne oldu da cansız varlığın canlanası geldi sorusuna cevap yok :))))
- +1 yıl
Amgü aynen yaş 13
Soran+1 yılBüyük patlama varya tipçi
Soran+1 yılLa diyarbakırda tıp fakültesi kazanmış burada tıpçıyım diye hava atıyo sizin elinize düşmeyelim aman
- +1 yıl
ben ondan mı bahsediyorum gitti big bang'e hahahahahahahaa. hani yeryüzü oluştu ilk can su altından çıktı ya, ondan önce ne oldu da cansızlıktan canlılığa geçildi cansız varlık can'ı nereden buldu da kazandı? bu sorunun cevabı evrim teorisinde bile yok, biz o soruyu cevaplayamayız demiyolar da ilgi alanımızın dışında diyorlar, ama sende var cevabı :)
- +1 yıl
Ablacım bak cocugum sen once su kizin dedigi şeylere cevap ver ya tipe salliyorsun ya hakaret edip biseyler uretiyorsun bilimden haberim yok diyip islamin seylerine laf atarak aslinda bilimi red ediyorsun senin amaç din düşmanlığı
- +1 yıl
diyarbakırda tıp mı varmış? burada tıp kazanmak isteyenlere aç verdiğim tavsiyeleri oku. anadoluda, doğuda tıp yazacaksan hiç yazma eğitimi kalitesiz 3 büyük şehirden başka yer yazma diye tonla tavsiyem var. bana gelecek olursak türkiye derecesi ile İstanbul'da devlet üniversitesinde stajyer doktorum ingilizce tıp eğitimi alıyorum
Soran+1 yıl@trttddyy ben konunun detayına bilmiyorum saçma sapan masallara inanacağıma tam kanıtlanmayan evrim teorisine inanabilirim en azından bi mantıgı var
- +1 yıl
Öşğcksosmdöşç Adama bak ya daha erkek memesini sorguluyor tesekkurler sen beni guldurdun
Soran+1 yılSen o tiple hiç konuşma hisler
- +1 yıl
o zaman detayını bilmediğin şey hakkında konuşacağına araştırıp öğreneceksin. mesela sana o kadar Kuranda insan ana rahminin gelişiminin anlatıldığını yazdım, günümüzde bu aşamalar artık ultrasonla destekleniyor dedim. O zaman diyeceksin ki gönder ayetlerle görüntüleri ben de bakayım diyeceksin. Eğer 15 asır önce bu cidden bi Kitapta yazmışsa bu bilgi ancak insanı ana rahmine Yerleştiren bilebilir diyeceksin. Evrim teorisine gelince o kadar şey yazdım, bilmiyorum deyip bilmediğin şeyleri atıp tutacağına hakaretler savuracağına bi gönder okuduğun şeyleri ben de bakayım diyeceksin. kardeşim övdüğün bilim dünyasında işler böyle ilerler. E tabi bilimden uzak yaşayıp anca adın zikretmekle yetinince; karşına direkt bilim dünyasından bi insan çıkınca ne yapacağını bilememen normal. Bilimsel araştırma basamaklarını öğrenmekle başlayabilirsin işe. İyi geceler
- +1 yıl
Sabaha kadar kalkar bunun hesabı. E postasını da moddan rica edicem arkadaşımdsn sıktı bakalım bulunca anasına kadar görecek tipi insanlik biyere kadar
Soran+1 yılAnanın * kadar şikayet edebilirsin
- +1 yıl
Bilgi karşısında epey çaresiz kaldi zaten artık bilmediği şeyi savunadursun :)
- +1 yıl
Aileme gelen bir küfür daha oldu burdan. En son yalvarıyordu, ben bulmayacagim emin ol internet üzerinden egm atacağım. Bizzat ss de atarım buraya linkle. Anayi veya bişeyi tersten görürsün. Son kez diyorum senin gibiler için yaşasın cehennem
Soran+1 yılYapmassan en adi
- +1 yıl
Bilgileri dolduruyorum atıcam şimdi
Soran+1 yılHahahahahahahaha hiç gülceğim yoktu
- +1 yıl
Gülmelerini aradıkları çağırdikları zamana sakla kardeşim, sözüm sözdür sen insanlık acıklamadan anlamıyorsan tutuşmuş halin bana sadece zevk verir.
Soran+1 yılEgm değil fbi gelse kılım kıpırdamaz emin ol kardeş
- +1 yıl
Gerçekten devam et elimde daha güzel kozlar olamazdi.
- +1 yıl
Doldurdum ss olarka da aldım bizzat dmden alayim bu cesaretini birde kendini göstererek yap bakalım klavye artisti.
Soran+1 yılOff uyucam la bildirim geliyo yazma bana bişey arkamdan napoyodan yap
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Kanitlandigina inandıkları için inaniyorlar sen de kanitlanmadigini düşündüğün için inanmıyorsun olay bundan ibaret
012 Yorumla
Soran+1 yılKim kanıtlamış
Soran+1 yılHani nerde yazıyo
Soran+1 yılYo insan çamırdan yaratılmış diyo o kdadr
- +1 yıl
Açıp okumadığı o kadar belli ki. Ben stajyer doktorum. Insanın anne rahminde gelişimini aşama asama öğrendim. Ve bu aşamaların hepsi sırayla Kuranda anlatılır basta neydi sonra neye döner görünümü nasıl olur. Bire bir örtüşüyor. Ultrasonda bakiyoruz bizzat 15 asir once Kuran nasil tariflemisse ayni o sekilde gorunuyor. Sadece bu bile kanıt arayana kanıt olarak yeter
Soran+1 yılSeni doktor yapan o eğitimcilerin a koyim
- +1 yıl
Kiza bile bosu bosuna kufur etmissin adam değilsin ıyy dag ayisi
Soran+1 yıl@benbilmemkii9 ilk kendi sövdü bana sonra ben sövdüm ya
Soran+1 yılLa derinhisler mahkemeye sen gelme ben sana bakıp bakıp gülerim la cezamı arttırırlar bi yakının gelsin puhahahaha 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Amacı zaten kizin bunun kendini daha rezil etmesiydi bunun hesap yarina gg olacak hee ösmdkslcmfşvş
+1 yılİki saattir yorumlari okuyprum cevaplar cidden cok guzel ama sen sadece tezini kendin cürütüp zirlamissin insanlara hakaret etmissin biri yazmis sikayet edecegini umarim eder simdi kardeşim. a yedin bacım xjsksjjsöâ
08 Yorumla- +1 yıl
Or. orspu cocugu olcak
Soran+1 yılLaaa bunların şikayetinden nolur güldürmeyin
- +1 yıl
Anani bile s. ikerler
Soran+1 yılYaw he he
Soran+1 yılBende senin ananı zinkeyim o zaman
Soran+1 yılSende onlara uyuyuyorsan seninde ananın leşini s keyim. Sende ss al bunu hemen ka hpe evladı
- +1 yıl
Valla kizdan rica ettim bana atcak ssyi emin olduktan sonra gonul rahatligiyla serefsizden kurtulma partisi djsoxmdkdk senin gibi bacım rvlatlarindan ne guzel para alirlar mk akilli ol biraz mal cahil kopek
Soran+1 yılİlk kendi küfür etti malo
+1 yılBilimsel olarak kanıtlanması imkansız zaten. Ama anlayabilen bir yaratıcı olduğunu anlar.
00 Yorumla
+1 yılNasil bir kanit bekliyorsun ki Allah bize nasil gorunecek
00 Yorumlaİnsan bunları kendi içinde kanıtlar
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo alakası yok
Soran+1 yılAllah nerde hani göster
İnanmak için kanıt gerekmez ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSen inanmiyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanıtlanmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Varlığı kanıtlanmamış bir yaratıcıya neden birçok insan inanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler