Türklerde hep şunu görüyorum, "Alkol kullanana saygı duyarım, açığa saygı duyarım, dövme yaptırana saygı duyarım kısaca her şeye saygı duyarım fakat lgbt'ye asla saygı duymam." anlamadığım şey şu, neden? yani bir insanın yönelimi bir başkasının hayatında nasıl bir etki bırakabilir? 2 erkek birbirini seviyorsa eğer, bu neden başka bir kişiye batıyor? bırak yani, banane de geç. Kimse kimseye desteklemek zorundasın gibi bir baskı uygulamıyor, sevme destekleme fakat saygı duy ya. Saygı derken bahsettiğimiz şey al eline lgbt bayrağını etrafta sallaya sallaya dolaş değil. Sadece karışma, laf söyleme, insanların kalbini kırma. Lgbt dendiği al insanların eli ayağı titremeye başlıyor, olağanüstü bir şey değil bu. Homofobik insanlar, siz nefret edince eşcinsel bireyler falan bir anda ortalıktan kaybolmayacak. Sadece kötü bir insan yapıyorsunuz kendinizi. Diyanet bile gördüğünüz yerde uzaklaşın diyor e sevmiyorsan muhatap olma, neden kalp kırıyorsun neden birisinin kötülüğünü istersin ki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Escinsellik, oyle bir lanetlenmis ki koca bir kavmin kiyameti olmus. Yani alkol ya da baska bsy degil, sebep bu. Gorup gecmek bunu normallestirmek olur ama bu lanetli sahislar normal bireyler degil. Kabullenilemez, asla saygi duymuyorum
Bak, yine tekrarlıyorum. Saygı derken bahsettiğim şey al eline bayrağı etrafta sallaya sallaya dolaş gibi bir şey değil. Desteklemek ile saygı duymayı karıştırma, aynı şeyler değil. Destekleme, sevme hatta istersen nefret et fakat banane demeyi bil. Birisi eşcinsel değilim mesela, "Banane, beni ilgilendirmez." bu hiç zor bir şey değil aslında biliyor musun, çünkü sen beddualar okuyunca küfürler edince hiçbir şey olmayacak. Yemin ederim sana, hiçbir şey olmayacak. O eşcinsel insan, ortalıktan kaybolmayacak bir anda. Yer yarılıp içine girmeyecek, saygı dediğim şey laf söyleme. Yok o lanetlenmiş bir şey, yok o kötü bir şey bu dediğin şeyi insanlar günde belki 50 kere duyuyor ama bu yine bir şey değiştirmiyor. Tamam, kötü bir şey. Şanslısın, lgbt bireyi değilsin. Cennetin en baş köşesine gideceksin, o gitmeyecek. Ama onun gitmemesi, seni ilgilendirmez. Demi? sen sonuçta en baş köşeye gideceksin. Sana ne o zaman gitmeyecek olan kişiden?
*Birisi eşcinselim dediğinde mesela,*
Sane ne ki degil mi. O helakin icine dahil olanlar yalniz bu gunaha mensup kisiler degildi. Susanlar da ayni gunaha ortak sayildi. Hic okumadigin kitabi biraz incelemek ister msn
Kime ne anlatıyorum, sus 🤮
Erkek erkege iliskiyi asiri tiksiniyorum. Ama karsi da degilim herkes istedigini yapsin , karismam cephe de almam. Herkesin kendi hayati. Saygi duyarim ne kadar tiksinsemde.
Yani, evet. Anlatmak istediğim şey de buydu, kimse desteklemek veya sevmek zorunda değil fakat ben sadece sırf insanlar zorbalık yaptığı için intihar eden bireyleri görünce üzülüyorum. Bu aşırı mantıksız, sadece yönelim yüzünden.
O konuda haklisin. Ben gibi sevmeye bilirsin. Ama o onun hayati, benim onun hayatina müdahale etmem , ya da akil vermem yanlis. Bende öyle kisilere yapilan baskılara üzülüyorum. Neymis top diye adami dovuyorlar. Kimene arkadasim o onun yasami. Bende sevmiyorum escinselligi ama o kişinin hayatina karisip , bir de dovme hakkini bana kimse vermiyor. Cahil insanlarin yaptigi sacmaliklar, pardon or*ospu cocuklugu o.
Escinselligi sapiklik olarak görüyorlar hala.. erkek erkege iliskiden nefret ediyorum, ama sapiklik degil o. Cinsel yönelimi. Hayvan s*kerler , karisini baskasiyla paylasirlar, grup seks yaparlar bunlar normal. Ama hemcinsini sevdimi sapiklik birakin bu islerin. Sevmesem bile escinsellige saygim var.
Bu bir nevi empati yapamamak, çünkü bak cidden bunun deneyini yapmıştım. Bir tane instagram hesabı açmıştım ve "Heterolar giremez" yapmıştım adını. Sonuç olarak ne oldu? 1 ay boyunca her gün ağır bir şekilde linç yedim insanlar tarafından. Ama muhtemelen başlığı "Lgbt bireyleri giremez." gibi bir şey yapsaydım böyle linç yemezdim. İnsanlar empati yapamıyor, aynı muameleyi görünce de çıldırıyorlar. Sen lgbt bireylerine karşıysan eğer, bende hetero insanlara karşıyım. Ne var bunda? hani sormadan duramamıştım o zaman sen nefret ediyorken sorun değil de, ben edince neden sorun diye. Sadece yaşamaları gerekiyor sanırım, bir gün sırf hetero oldukları için ağır küfürler yiyip belki şiddet gördükleri zaman görürüm bunların hepsini. Kendi yönelimlerine laf edilse ortalığı yıkacak olan insanlar neden millete karışıp laf ediyor anlamıyorum gerçekten, hoş değil bu.
Bunlar sadece cahillik. İnan sor onlara esini aldatir, grup yapmak isterler kizlarla, yetmez 15 yaşında agzi sut kokan kizi s*kmek isterler, peygamberleri bile 9 yasinda cocukla evlenir, 43 tane toplam karisi zevcesi olur bu sapiklik degil, hemcinsiyle birlikte olan sapik. Bunlara ne anlaticam. Tandigim var cocuk mükemmel biri, escinsel erkek arkadasi ile yaşıyor. Ya arkadasim cocugun bana zarari yok. Onlarca faydasi bile oldu. Simdi onun cinsel yonelimi erkeklere diye cephe mi alayim. Mesela ahmet neyse bence o cocuk ta o. Onun yonelimi, ozel hayati kendini ilgilendirir beni degil. Ben erkekle iliski yasayamam diye onu da ben gibi olmaya zorlamak nedir. Birakin kardesim bu dunyaya bir kere gelmisik. Kiz mini giyecekmis giysin, kiz başını kapiyormus kapasin, icki iciyormus icsin. Kimene o onun hayati. Kimsenin hayatina karisamazsin. Kizim var 16 yaşında bir kere şunu giyme , sunu yapma demedim. O artık akli erdi. Artik onun hayati başlıyor. Yasami onun ben karisamam. Tuttu yarin geldi ben lezbiyenim dedi kizim inan saygi duyarim. O onun hayati.
Öyle söylediklerine bakma hiç bir şeye saygısı yok milletin.
Kendini yetiştirememiş insanlar oluyor genellikle böyleleri. Lut kavminin lanetlendiğini bilen insanlar nedense dinindeki hoşgörüden, saygıdan bi haberler. Taşlamak ve horgörmek de dinlerine dahil birilerinin..
Kesinlikle dana katılıyorum 🤍
Toplulumuzda absürt algılanıyor