Gerçekten neden?

Merhaba gerçekten artık ne düşüneceğimi bilmediğim için buraya da yazayım dedim. 4 ay boyunca konuştuğum 1 çocuk vardı. İlk 3 ay uzak mesafeydi sonrasında aynı şehirde okuduğumuz için buluştuk ve uzak mesafe durumu ortadan kalktı. Defalarca görüştük. Sürekli sürprizler yapan , yanımda olan değerli hissettiren biriydi gerçekten çok çok iyiydik ama ikimizinde duygusu yok gibiydi. Sonrasında hayatına karşı ne yapmak istediğini bilmediğini söyledi ve ben o gün bitirme kararı aldım ki sabahına kendisi senin duyguların var kırıp dökmek isteyeceğim son kişisin kendime faydam yok benim sana nasıl faydam olsun senin hayatında yapmak istediklerin, hedeflerin çok gibisinden up uzun konuştu. Bende kırılacağım tek noktanın 4 aylık bir alışkanlık olduğunu söyledim ve öyleydi de. Sonrasında arkadaş kalma kararı aldık zaten sevgili de değildik. Bittikten 1 hafta sonra başka bir kızla gördüm ve bugünde tekrardan gördüm. O kadar güzel olabilecekken birbirimizde oluşan bağın farkındayken ne oldu da birden bu oldu gitti bilmiyorum. Düşünmekten ama iyiydi diyip kabullenememekten çok yoruldum. Bir erkek gerçekten neden bu kadar iyi giden bir şeyi bitirir.

Gerçekten neden?