Daga mncesinde de 1 kere dopum günümü unutup kutlamamıştı. Sknrasında özürler bilmem neler vs.
Bir keresinde de dopum günümden 1 gün önce kutladı. Yine tarih karıştırmış.
Dün doşum günümdü ve yine unuttu.
Yani 8 senedir arkadaşsak bence bir şeylerin artık hatırlanması gerekiyor. İnsan istee istemez doğum gününde telefon ekranına kitleniyor biri beni hatırlasın diye ama sıfır. Hem de en yakın arkadaş tarafından. Yıllarımız beraber geçmiş ya. 8 senedir insan hatırlayamaz mı bu kadar da olmaz. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Zaten yakında tek başıma farklı şehre de gidicem yeni ortam yeni şeyler çık yalnız hissettim kendimi şuanda ağlıyorum.
Bir keresinde de dopum günümden 1 gün önce kutladı. Yine tarih karıştırmış.
Dün doşum günümdü ve yine unuttu.
Yani 8 senedir arkadaşsak bence bir şeylerin artık hatırlanması gerekiyor. İnsan istee istemez doğum gününde telefon ekranına kitleniyor biri beni hatırlasın diye ama sıfır. Hem de en yakın arkadaş tarafından. Yıllarımız beraber geçmiş ya. 8 senedir insan hatırlayamaz mı bu kadar da olmaz. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Zaten yakında tek başıma farklı şehre de gidicem yeni ortam yeni şeyler çık yalnız hissettim kendimi şuanda ağlıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Komik arkadaşın doğum gününü bende unutuyom takılmıyo 7 senelik arkadaşım takılmaya gerek bişey değil
Erkekler arasında genelde böyle zaten sülalesine küfür ersen bile gülüp geçen tipler var. Daha öncesinde kırıldığımı belirtmiştim ona. 1 kere unuttu kutlanadk 1 kere de günü karıştırdı. O gün yine ağlamışlığım da var. Süprizler hediyeler olsun demiyorum o gün hatırlanayım istiyorum sadece. Takma desem bile kendime içten içe üzülüyorum kırılıyorum ne yapabilirim? Bunu bile bile de unutmaz insan yahu. Ben geçen sene buluşamadık diye hediye falan da yollayıp güzel mesajlarla kutlamıştım ince düşüncenin karşılığını asla alamıyorum.
Karşılığını alamak kötü bişey o konudada haklısın kırılmada içtrn içe olabilir ama bana ağlama fazla geldi sadece ve sülaleme sövdürmüyorum orada bana laf çakmışsın ne yapcağın belli klasik olacak ama içini dökçen samimi bir şekilde
7 kişilik kız grubuyuz, hepsinin de doğum gününü bilirim. Hani bir de çift kişisiniz, bu umursamazlığa girer.
Çok çook yakın oldupum 2 kişi var zaten. Biri kutladı çok güzel bir mesajla.
Ama bu soruda bahsettiğim kişi daha öncesinde 1 kere unutmuş kutlamamış bir keresinde de 1 gün önceden kutlamıştı yine tarihi unutup. Şimdi de unuttu.
Ben ise hiçbir doğum gününü unutmayıp güzel mesahlarla kutluyorum geçen sene buluşamadık diye hediye de göndermiştim evine yani bu kadar ince düşünüyorum ama karşılığını alamıyorum. İnsan 8 senede bir şeyleri hatırlamalı bence
Sen de umursama, kısasa kısas git.
Öncelikle mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun. :) seni üzen insanları sal gitsin ya
8 senelik arkadaşlığa da sal gitsin diyemiyorum ama insan kırılıyor yani kaö kere unutuyolar 8 senede bir şeyleri hatırla ama
Vefasızlık böyle bi durum
Hocam nolacak ya takılmayın böyle şeylere
Takılmayayım desem bile kalbim kırılıyo sonuçta şu an mesela salla diyordum kendime ama içten içe de çok üzüldüm.
bu soruda bahsettiğim kişi daha öncesinde 1 kere unutmuş kutlamamış bir keresinde de 1 gün önceden kutlamıştı yine tarihi unutup. Şimdi de unuttu.
Ben ise hiçbir doğum gününü unutmayıp güzel mesahlarla kutluyorum geçen sene buluşamadık diye hediye de göndermiştim evine yani bu kadar ince düşünüyorum ama karşılığını alamıyorum. İnsan 8 senede bir şeyleri hatırlamalı bence.
Hani alt tarafı bir gün o kadar ötesi yok, değer vermekle falan bağdaştırmamak lazım yav salla gitsin
Ohooo bunlar daha ne ki dert ettiğin şeye bak
Daha büyük derdim mi olsun yani? Napim şu an buna üzülüyorum
Hayır tabiki de olmasın ama eninde sonunda insanlar arkadaşlar unutur önemsemez bil yani senin adına üzüldüm
Hiçbir şey yazmayacağım yazdığı zaman kırıldığımı belirtirim benim için sürpriz yapsınlar hediye yollasınlar da demiyorum insan hatırlanmsk istiyo sadece
Tabiki de insan hatırlanmak değer verildiğini hissetmek istiyo ama olmayınca hayal kırıklığına ugruyo bide bı beklentisi varsa daha büyük bi hayal kırıklığı oluyo
Çokta takılma. İnsanın ailesi bile unutuyor.
Çok çocuklu ailelerde yaşanan bir durum tamam her neyse. Ama 8 senedir yıllarımızı geçirmişiz beraber büyümüşüz 2 kere unuttuğu zaman da üzüldüğümü biliyor. Tekrae aynısını yapıyor. İnsan 8 senede hatırlamalı bir şeyleri ama
Sorun etme böylesine küçük şeyleri
Bende unuttum 😅 insanlık hali...
Ağlarım